Inlägg

Inlägg som Potatissallad har skrivit i forumet
Av Potatissallad

AMD Phenom II X6 1100T - 240 plus frakt

Av Potatissallad

AMD Phenom II X6 1100T - 150 kr plus frakt

Av Potatissallad

100 kr plus frakt

Av Potatissallad
Skrivet av kallt_kaffe:

Inte relevant till din fråga men sade du upp abonnemanget när du fick SIM-kortet eller redan när du fick avtalet (det står ju telefonnummer m.m. redan på avtalet)? På avtalet som jag fick står datumet när de skickade avtalet som aktiveringsdatum vilket känns lite märkligt eftersom den lär ta minst 3 arbetsdagar från att de skriver ut avtalet tills man har fått SIM-kortet.

Jag gjorde min beställning tidigt (innan hela grejen med att Netonnet tog bort och la tillbaka beställningar). Om jag minns rätt så fick jag både simkortet och avtalet i samma kuvert men är inte helt säker. Tog dock ett tag innan jag lyckades säga upp det efter att jag fått brevet från Tele2 då Tele2 bara hänvisade till Netonnet samtidigt som Netonnet inte ville säga upp det men det gick plötsligt bra på Tele2 efter några dagar (har gjort inlägg om detta i tråden).

Av Potatissallad

Ni som också har sagt upp abonnemanget, kan ni se någonstans när ni loggar in på Tele2 att det verkligen blev uppsagt? Kan inte se det någonstans och fick inte någon bekräftelse efter att jag pratat med kundtjänst. Får väl se vad som händer om några dagar när första månaden går ut. Har nämligen hänt mig tidigare att kundtjänst för olika företag sagt att dem gör nått samtidigt som att de struntar i att göra det.

Av Potatissallad

Om inte budgivningen är över så bjuder jag 500 kr för Dell Venue 11 Pro 5130 och 70 kr för 2x2GB

Av Potatissallad
Skrivet av babgjyshi:

Köpte också en moto på netonnet(fysisk) butik i lördags med tele2 abonnemang för 340.. Eftersom jag redan har abonnemang hos dom så behöver jag inte ett till abonnemang.
Ringde nyss till tele2 och vill ångra det men det gick inte, dock kunde man avsluta och då får man betala för dom dagar man haft abonnemanget, dvs 5 dagar. Var inga problem och alltid lika bra att ha med tele2 kundtjänst.

Morsan fick mobilen och allt är frid och fröjd.

Skickades från m.sweclockers.com

När jag såg ditt inlägg så testade jag också (igen) att ringa tele2 och säga upp abonnemangen. Nu gick det helt plötsligt helt utmärkt (innan hänvisade de bara till Netonnet). Kan kanske variera vem man pratar med eller så har de bytt strategi. Jag fick dock betala för en månads abonnemang (299 kr) samt de dagar som jag haft det (10 kr per dag) men det är väl ok. Sa inte emot pga att jag oftast är lite för snäll när jag pratar med någon kundtjänst eller nått annat :P. Blev också erbjuden en deal på 239 kr för abonnemanget istället men tog inte detta.

Gjorde dock min beställning redan den 28 maj så blir kanske en 400-450 kr då eller nått sånt plus kostnaden för telefonen (140 kr).

Av Potatissallad

Jag pratade faktiskt med Netonnet ändå och försökte säga upp tele2-abonnemanget. De hävdade bestämt att om man säger upp abonnemanget så kommer man att få en faktura hemskickad för telefonen. Jag frågade i vilket avtal detta står men Netonnet sa endast att det var "bestämt så" av Netonnet. Är lite konstigt då det inte framgår någonstans och abonnemanget var ju med 0 månader bindningstid. Får väl lämna tillbaka det ändå så slipper man strulet...

Av Potatissallad
Skrivet av ylledjur:

Varför blev mitt inlägg om Battlefield 1 borttaget? Det var inte ett digitalt erbjudande på spel, utan en fysisk produkt, alltså ett fodral som kommer på posten, från en vanlig butik.

Erbjudandet var redan postat lite högre upp så antagligen därför.

Av Potatissallad

Jag slog till på netonnet-tele2-erbjudandet redan några dagar innan det tog fart ordentligt här då jag såg det på Swedroid. Hämtade ut paketet förra veckan men har inte öppnat det än. Ringde Tele2 tidigare men de sa att, som någon annan tidigare skrivit här, att det är Netonnet man ska kontakta vid uppsägning av abonnemanget. Har inte kontaktat Netonnet men funderar på om jag bara ska lämna tillbaka skiten istället för om det nu var ett tekniskt fel så kanske man inte ska utnyttja det. Får se imorgon vad jag gör och återkommer här om jag lyckades säga upp det eller om jag istället lämnade tillbaka det.

Av Potatissallad

400 kr för Xonar Essence ST + H6 dotterkort 5.1 och 100kr för 4x2GB SO-DIMM plus frakt.

Av Potatissallad

750 TI - 100 kr plus frakt

Av Potatissallad
Skrivet av Pepsin:

Inte så att man blir slussad till en betalningssida sedan som är krypterad? Tror inte de får tillåtelse av kortföretagen att köra det i klartext.

Dock dåligt att inte själva beställningsformuläret är HTTPS men det blir väl så när det ska sparas, sparas och sparas på allt.

Jo, det stämmer det du säger. Var lite trött när jag skulle betala och tänkte att jag var på sidan där jag skulle skriva in kortnummer och sånt. Istället var det bara namn, adress mm som skulle fyllas i på den sidan.

Av Potatissallad

postnord.se Ej HTTPS vid betalning

Hallå!

Skulle boka frakt på Postens hemsida men när jag ska betala så använder sidan inte HTTPS utan det står bara HTTP. Vågar man betala? Har bokat frakt många gånger där innan men då har det alltid varit HTTPS men inte nu. Testat med två olika webbläsare och datorer för säkerhets skull.

Tack på förhand

Av Potatissallad

570 100 kr plus frakt

Av Potatissallad

Kan ge 350 kr plus frakt också

Av Potatissallad

350 kr plus frakt

Av Potatissallad

250 plus frakt

Av Potatissallad

760 300 kr plus frakt

Av Potatissallad

250 plus frakt