Inlägg

Inlägg som Rappe Rodent har skrivit i forumet
Av Rappe Rodent

Jag må hata samsung av hela mitt hjärta, men detta är tamig tusan coolt!

Av Rappe Rodent
Skrivet av SneakyButcher:

Sant, men även om det endast är virtuellt 7.1, så får man fortfarande känslan och viljan att vända sig om i stolen när man blir beskjuten bakifrån i bf3.
Det är väl upplevelsen som är det viktiga, imo iaf.

Det förstår jag, har provat själv när min brorsa fixade surround på sitt Corsair HS1A headset som bara är 2.0, simuleringen kan man köra enkelt med precis vilka hörlurar som helst. Det jag menade vara bara att köpa headsetet för att det är 7.1 låter onstigt i mina öron, har en kompis som köpte det men han ville bara åt att det var trådlöst och det är den anledningen jag skulle tänkam mig köpa headsetet.

Sorry OffT TS!

Av Rappe Rodent
Skrivet av Mr.Droodle:

Men har man köpt ett headset med 7.1 ljud så ska det väl ändå fungera eller? Det du gör är ju att stänga av högtalarna bak och på sidan... Då hade man ju lika gärna kunnat lägga pengarna på ett ordentligt stereoheadset!

Kan även meddela att jag också har ett G930 och har aldrig haft det problemet! 7.1 ljudet var liksom anledningen till att jag köpte det från första början!

Dock så är det ju inte "äkta" 7.1 utan det är 2.0 headset som med hjälp av mjukvara gör det till 7.1, det kan vilket 2.0 headset/hörlurar som helst göra. Så om man köper det för det är 7.1 är man dålig påläst och faller för enkla försäljningsargument.

Av Rappe Rodent
Skrivet av MrPhilicorda:

Hur & varför du stalkade fram den informationen förstår jag inte riktigt.

Tänk på att detta är sweclockers, sveriges största och bästa plats för svenssons som är griniga på allt och alla håller till. Här kan de sitta o grina och klaga på personer och företag som dom inte känner igen tills dom tillslut lyckas få företaget i konkurs bara för att dom vill få en pingvin stång från inet så dom har något att suga på när dom sitter och grinar på forumet för att det har kommit upp en ny butik på internet.

Jag förstår att folk är kritisk till en ny butik det ska man vara men det här går, precis som alltid till överdrift. Och att "motbevisa detta genom att erbjuda faktura som tjänst och ni kommer antagligen få många kunder om ni håller era priser bra." Snälla lilla du, detta är nystartat företag, klarna faktura kostar 3k i öppningsavgift följt av 300kr/månaden + 2.75% + 11,90kr per köp, tror du att dom har råd med det eller om kan lägga ut dessa pengar i början?

Ska fan börja säga till folk "motbevisa att du inte är dum i huvudet genom att skjuta dig själv", sen när personen gör det kan jag säga "ojdå, du var visst inte dum i huvudet".

Så snälla sweclockers, håll det på rimliga nivåer. God Jul och lycka till Electronova OÜ!

Av Rappe Rodent

IDG har en artikel som tar upp just detta och det verkar som att det kommer i en senare uppdatering från Nokia.

Av Rappe Rodent

Att ringa, smsa osv till föräldrar brukar löna sig har jag sett här på forumet. Lycka till TS!

Och till er som håller på och argumenterar for och emot förskottsbetalning så om man tittar runt lite om användaren innan så _brukar_ man ha det på det torra. Har säkert köpt o sålt för 15 lax här på swec, NH/TS, alltid betalat med förskottsbetalning och största beloppet var 6k för grafikkort ja köpte. Om användaren är reggad 2 sek före annonsen/mailet kom kanske man ska börja fundera på att leta någon annanstans.

Av Rappe Rodent

Måste säga att jag är riktigt imponerad över hur nya designen såg ut på 3st 1440p skärmar i porträtt läge Gamla var åtminstone centrerad. Känns som att den här är gjort för max 720p skärmar. GOOD MOVE GOOGLE!!

http://i48.tinypic.com/w80x93.png

Av Rappe Rodent

Äntligen en riktig uppföljare till U2410, U2412 är en riktig skitskärm rent ut sagt. Alla som klagar på upplösningen, förstår ni hur dåligt windows skalar med upplösning? OSX klarar hög upplösning bra men windows kommer man behöva förstoringsglas för att se allt.

Av Rappe Rodent

När ska folk lära sig att läsa första posten egentligen? Eller titta vart tråden är lagd? Jäkla nötter alla är som bara spammar på utan att det är relevant överhuvudtaget. Det här är ett av de största anledningarna att man inte är på sweC längre.

Spelar WoW till och från, enda jag riktigt fastnat för. Så det blir väl det för mig klassiska "köpa speltid under julen" även i år och nöta lite till.

Av Rappe Rodent
Skrivet av Newklear:

Då vill jag gärna ha en pålitlig källa som säger att byggkvalitén är dålig, och inte att vissa privatpersoner gnäller på olika forum. Det är nästan uteslutande de som fått problem som hörs, de som har fungerande möss skriver inte om det.
Länka gärna en seriös recension som nämner byggkvalitén som ett stort minus.

De problem du nämner finns nämligen hos alla möss, tro det eller ej.

EDIT: Sen vill jag bara påpeka att Razer har ett gott rykte, annars hade de inte sålt så mycket som de gör.

Snälla lilla du, du tror inte att faktiska användare är mer pålitliga än "seriösa recensenter", då användarna utför långtids tester. En recensent använder musen några dagar kanske max en vecka, tror du då att dom märker dåliga backa knappar, dåliga höger o vänster klick? Nej det gör dom självklart inte.

Tomshardware

neogaf

OCN

Du kan söka på vilket forum du vill. Visst är det självklart som du säger, man ser bara det dåliga, men jag ser razer bra mycket mer ofta än andra märken så som steelseries, logitech osv. Det är lite som Sandforce kretsar, bara dom man läser om, jag äger en sandforce SSD och inte tusan höjer jag den till skyarna bara för att jag äger en, jag vet om att det är en ökänd krets som brukar dö, men det erkänner jag och inser fakta.

Hört talas om bra marknadsföring? Finns anledningar att Beats hörlurar säljer som smör även om de är väldigt överprissatta, dom lägger mycket krut på marknadsföring, precis som razer gör.

Nu är det här på tok för OffTopic så jag ska sluta argumentera, jag vill även be om ursäkt till mods och TS för att jag gått så mycket till OffT.

Over and out!

Av Rappe Rodent
Skrivet av Newklear:

Nej, det räcker inte för att backa upp dina påståenden. På dina 6 möss kan det ha funnits hundra andra som fungerat perfekt.

Japp, mjukvaran är värdelös, vilket jag också nämnt i någon annan tråd som gled in på samma ämne.

Räcker det inte med det dåliga rykte som razermöss har på väldigt många dator och hårdvarureltaerade sajter? Läser titt som tätt på sidor så som OCN, [H], XS osv att razers möss ska vara bland de skönaste, ha best sensor men ha bland den sämsta byggkvakliten och livslängden någonsin och att man får räkna med att få något av de ökända felen så som dubbelklick, "musen startar inte när datorn gör" med flera. Så snälla läs på lite och titta runt innan du börjar prisa en mus för att ditt enda ex funkar bra och säger att alla andra har helt fel.

Av Rappe Rodent

Om vi ska fortsätta med en massa rykten så har det ju även ryktats om att den ska heta Xbox 8, dels för att passa in med windows 8, windows phone 8 osv men så har även microsoft lyckats köpa upp två domän namn som har med det att göra. Men jag säger som någon tidigare, tror inte på något förens jag ser konsolen med egna ögon.

Av Rappe Rodent
Skrivet av Hymer:

Hoppas att Sweclockers inet luftslott faller snart. Kan inte fatta varför folk sitter och hypar upp dom som värdens bästa ÅF.

All makt åt Hymer vår befriare!! Äntligen börjar folk förstå att inet inte är lösning på all problem i hela världen, är så trött på att hela sweclockers har blivit en stor reklampelare för inet, borde kunna döpa om sidan till inet-fanboyz.com. Har varit med alltför många dåliga affärer med inet senaste tiden för ens kunna nämna dem för bekanta och vänner som vill handla dator komponenter.

Till TS, stå på dig och säg att du inte accepterar att dom vill att du ska betala för moderkortet, du har beställt en vara, färdigbyggd dator och då förväntar du dig att få en färdigbyggd dator, en fungerande, då är det väl för tusan inets problem om dom kan lyckas leverera det du beställt eller helt enkelt ta och erbjuda dig återköp av datorn.

Av Rappe Rodent

Microsoft är så jäkla fula, dom inser att win8 inte är populärt så dom släpper en uppdatering till directX som bara funkar med win8 för att få gamers över till win8. Så fort steam kommer till linux så ska jag för all framtid bojkotta windows. Dom brukar vara duktiga på att ha långvarig support men tydligen inte denna gång då de utnyttjar det för att kompensera deras dåliga operativsystem.

Av Rappe Rodent

Måste nog hålla med din bror och säga att dagens spel inte kräver någonting, de kan spelas på en laptop eller konsoll. Vilket även är anledningen att jag gick från 3-way SLI till ett kort, det behövdes inte. Så gör som andra sagt, spara lite mer pengar och köp en egen, behöver inte vara en värsting maskin för dagens spel.

Av Rappe Rodent
Skrivet av kalsongen:

Jag hade ett virus som gjorde liknande. Om jag lämnade datorn i 30 min så startade viruset, kommer dock inte ihåg vad det hette :/

Hmm, hoppas detta inte är fallet, har ingen lust att installera om, men det är ju helt klart sista utvägen.

Skrivet av robalm:

Kan det inte vara så att det är WIE som drar igång?

Det brukar väl inte dra igång autimatiskt? Utan det måste man själv starta, men dom kanske har ändrat något.

Skrivet av Xphome:

Du kan använda Process Explorer för att se vilken process det är som använder GPUn. Länk till en post med några bilder som visar hur: http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4435122&postcount=2

Tack! Letade efter något liknande men hittade inget, ska laddas ner direkt och sitta beredd om det händer igen.

Av Rappe Rodent
Skrivet av morxy49:

det är inte någon bugg i avläsningen då? hur varm är gpun och hur högt varv går fläktarna på?

Det tror jag inte, både GPU-Z som är uppdaterat till nyaste och även MSI Afterburner visar samma. Är inte helt säker på tempen, men den dra iväg tills jag startar om datorn. Fläktarna öker successivt även här tills att jag startar om datorn.

Av Rappe Rodent

GTX480 drar iväg till 100% belastning på skrivbordet.

Ja som titel antyder så har jag senaste tiden börjat få problem med mitt GTX480 från ASUS. Problemet ligger helt enkelt i att jag kan sitta på skrivbordet, surfa eller bara visa bakgrunden, så kan win7 temat ändras till classic och jag kan inte byta tillbaka till areo och belastningen dra iväg till 100% på grafikkortet. Har inte hittat någon lösning på detta utan det jag alltid gör är att starta om datorn.

Trodde att det avhjälptes när jag uppdaterade drivrutinen men har fått det 2 gånger sedan drivarbytet för nån vecka sedan. Har sökt runt lite på detta men edna jag hittat är AMD kort som har haft det problemet om det var på drivrutin 10.2. Så om någon har någon aning om detta skulle kunna vara skulle det vara väldigt uppskattat, börjar bli trött på att detta händer titt som tätt.

/Rappe

Av Rappe Rodent
Skrivet av Karaff:

Ska du göra styckbit på industri så blir det nog GANSKA dyrt. När man kommer upp i några hundra ex blir priserna bättre

Kolla vidare hos plåtslagare tror jag är rätt grej.

Alla har tid om man betalar rätt pris

Haha ja jag får försöka förhandla om priset med dom, tills slut kanske dom vill fixa det åt mig. Far min sa att det var ett familje företag där fadern lovade runt men höll tunt, dom låg tydligen ca 6 månader efter med jobb. x)

Skrivet av ODDNAME:

Ska det mer än bockas i plåtbock blir det väldigt dyrt. Men annars kan vilken nisse som helst med bock fixa.

Där sa du något, jag borde kunna komma med en färdig utskuren plåt och bara be om att få den bockad, borde bli billigt och bra. Ska kolla vidare bland plåtslagarna runt omkring.

Av Rappe Rodent

Få aluminium utskuren och sedan bockad, vart?

Hejsan,

som titel lyder så är jag på jakt efter något företag som kan skära ut aluminium och sedan bocka plåten till ett projekt jag håller på med. Tänkte göra det själv mendet behöver vara ganska små marginaler för att det ska passa och så säker på att såga och bocka är jag inte. Har varit i kontakt med de lokala plåtslagarna och antingen så hade dom inte resurser eller så hade dom inte tid med ett sånt litet jobb!?

Så om någon vet något företag man kan kontakta enkelt och skicka sin ritning till och sedan får plåten hemsickad sedan så vore det väldigt uppskattat.