Inlägg

Inlägg som Antelano har skrivit i forumet
Av Antelano

Har inga tangentbord in/utgång för hörlurar numera? :/
Logitech i synnerhet var ju duktiga på att inkludera det.

Av Antelano

Datorn hittar inga enheter

Idag när jag startade datorn så fick jag meddelandet "An operating system wasn't found". Min spontana tanke var att kolla ifall boot-programmet ändrats. Men väl i BIOS ser jag att datorn bara hittar åt en hårddisk (inte den med OS) av tre möjliga och ingen CD-läsare för den delen.

Jag har provat att flytta om SATA-kontakterna men med samma resultat. Jag har även provat ta ut och sätta in komponenter bara för att, utan resultat. Spelar mina SATA-kontakter mig ett spratt eller har seriöst alla mina enheter bara tvärdött? Jag har då ingen aning. Någon som har något råd?

Av Antelano

Problem med AMD drivers

Tänkte uppdatera drivrutinerna till korten idag. Men då börjar datorn blåskärma av någon anledning.
Så nu sitter jag här utan drivrutiner på datorn och varje gång jag startar den så blåskärmar den.
Vad ska jag ta mig till?

Det enda sättet jag kan ta mig in på datorn på är via Safe Mode.

Av Antelano
Skrivet av Oggaaaa:

Processorn som inte orkar mata ut fler fps, thats why

Nog fasen ska väll 1100T orka mer än så. Glömde nog nämna att detta "fenomen" är är ganska nytt och uppstod ur intet.

Av Antelano

Får prova det då!

Av Antelano

Problem med 6970 CF. Sänker grafiken förgäves.

Vet inte riktigt vart jag ska lägga tråden då jag inte riktigt vet vad problemet är.

När jag spelar Battlefield 3 så brukar jag alltid spela på absolut högsta grafik i 1920x1080. Flyter på kanon med min setup 6970 CF, 1100T. Men ibland så vill jag sänka grafiken lite så att spelet ska flyta på bättre då jag t.ex. har igång Fraps. Men min fps ligger på ungefär samma nivå, 60-80, trots att jag drar ner allt på "low".

Jag förstår inte vad som orsakar detta. Mycket störande. Jag spelar enbart BF3 för tillfället så jag kan inte jämföra med andra spel. Är det grafikkorten, spelet eller kanske moderkortet (Gigabyte 990XA-UD3) som orsakar detta? Och hur skulle man fixa det?

Av Antelano

Saknar lösenord till Windows 7

Har en lite äldre bärbar dator som jag köpte begagnat för en super billig peng som sällan används. Nu när jag skulle använda den senast så kunde jag inte logga in. Jag har inte lösenordet. Ifall jag lyckats glömma bort det eller ifall någon trollat mig och bytt vet jag inte. Det är inte relevant heller.
Jag har en dator som jag inte kan komma in på. Den är helt värdelös i sitt nuvarande skick. Jag har inga skivor eller nånting till den. Och som sagt, datorn har Win 7.

Hur tar jag mig in?

Av Antelano

Måste bara fråga...alla program som används för att stila till skrivbordet, drar dom en massa kraft i bakgrunden?
Vill lyxa till det lite men jag vet inte om jag orkar ifall de segar ner datorn och är till en massa problem.

Av Antelano

Det är väll svårt att säga vad som gör att det går bra. Men bra folk är helt klart nått man drar nytta av. Annars så är det väll mest min FPS bakgrund som gör att det går bra för mig. Men du nämner ju själv att du nästan bara spelat FPS. Skaffa en tight nerd herd på 3 pers och nöt. Det kommer göra världens skillnad, även om det inte låter som det.

Antelano
103h speltid, 1,6K/D, 490 SPM

Av Antelano

Ljudet har funkat som det ska på datorn om man bortser från webbläsarna, tills nu. Startade Spotify och där står det "There is a problem with the sound decoder". Så nånting är ju uppenbarligen fel. Jag vet dock inte vad mitt nästa steg är. Hjälp?

Av Antelano

Jag har provat uppdatera flashplayern. Det gav inget. Provade Grooveshark nu när du nämnde det. Inget ljud där heller.

Av Antelano
Skrivet av vikham:

Tryck på den lilla högtalar ikonen där nere till höger i aktivitetsfältet, sen Mixer. Då får du upp en ruta med volyminställningar för varje program som är igång. Hitta dom programmen som du inte hör något ifrån och höj volymen.

Om det ändå vore så simpelt. Självklart kollade jag det först när ljudet försvann.

Av Antelano

Inget ljud i webbläsarna.

Av någon anledning har alla mina webbläsarare gått miste om sin förmåga att spela upp ljud. Oerhört irriterande, speciellt då det hände rakt upp och ned utan att jag själv har gjort nått.

Har provat det mesta. Det enklaste som att ominstallera till att ändra saker i Regedit. Men ingenting verkar fungera. Någon som kan hjälpa?
Kör för övrigt Win 7. Har IE, Firefox och Chrome. Det är dock bara Firefox jag är i större behov av att fixa.

Av Antelano

Vet inte riktigt om det ska klassas som ett riktigt problem, men det här känns som det mest lämpade stället att ta upp detta.

Mitt problem är att när jag drar ner på grafiken så verkar jag inte vinna någon prestanda på det. Ligger på samma ungefärliga fps när jag spelar med allt på low och på ultra, 50-70, till och från. Vet inte om det är spelet eller hårdvaran som gör detta. Vill kunna sänka inställningarna så det går lättare att spela medans jag frapsar. Har för övrigt en ganska kompetent dator: CF 6970, T1100.

Av Antelano

Jag tror mitt största problem är min externa som jag spelar in på. Provade spela in direkt på datorn. Då vann jag 10-20fps med "full screen" med Fraps.

Av Antelano
Skrivet av TraxMate:

HAr du ändrat fps begränsningen när du spelar in med fraps? Standard är 30 FPS men går att välja vilken fps man vill ha när man spelar in.

Jo då. Jag har mekat en hel del och jag verkar ligga på 30fps oavsett Fraps och Battlefield 3 inställningar. @_@

Av Antelano

Okej...Med Fraps så ligger jag runt 30fps när jag filmar i full storlek. I Bandicam var jag nere på 15-20, även på lägre upplösningar. Det känns som om min dator borde palla med mer. Eller är det bara jag?

Av Antelano

Själv har jag 6970 CF och en 1100T original klockad. Snittar cirkus 60fps när jag frapsar i "half size" med högsta grafikinställningar. Skall prova Bandicam! Ser lovande ut.

Av Antelano

Bra inspelningprogram för spel?

Jag är ute efter ett bra program för att spela in när jag gamar helt enkelt. Är det någon som har några förslag på bra sådana?

Jag använder i nuläget Fraps. Funkar skitbra om man räknar bort det faktum att jag vill spela in i en högre upplösning än "Half size" vilket då blir 960x540. Om jag ska filma i 1080p blir det allt för krävande. Så jag är ute efter ett program som ger bra bild men som inte äter upp datorn som Fraps. Finns det?

Av Antelano
Skrivet av Zeuxlarsson:

Med risk att låta dömande men din nuvarande processor är rent utsagt usel, speciellt jämfört med den moster-till-setup du har med dina två grafikkort. En phenom II x6 bör garanterat lösa dina problem. BF3 gillar starka processorer och många kärnor.

Är 1100T bättre än 980? Skulle anta det i och med att du rekommenderar en av de sexkärniga modellerna.