Inlägg

Inlägg som ziggelito har skrivit i forumet
Av ziggelito
Skrivet av Kimpur:

Om det är VGA kabel du menar så tror jag inte det funkar speciellt bra

Skickades från m.sweclockers.com

Ja de är de förmodligen, vad använder man till en aoc då? Och vad kostar dom?

Av ziggelito
Skrivet av Fanzer:

DisplayPort är porten du använder som ett dvi uttag, men för gsync om skärmen stöder det

Ok, men man får väll ut 144 HZ med en sån där sladd med 2 ändar, med vitt / blått?:D (inge vidare på dator)

Av ziggelito
Av ziggelito
Skrivet av barr1:

Bäst vore väl att läsa testet, äger inte skärmen själv nämligen. Men för din budget så bör den absolut duga. Nackdelen enligt testet är "Kräver justering för bättre bild", vilket du lär få göra på alla TN-paneler oavsett.

Edit: Finns även ett erbjudande på BenQ XL2411Z på Inet för 2299:-. Vilken som är bäst kan jag inte svara på, men om du har ett AMD-kort som stödjer Freesync så är det ingen tvekan på vilken jag hade valt personligen.

Har ett NVIDIA GeForce GTX 760

Av ziggelito
Skrivet av barr1:

Lovar att du hade kunnat hitta svaret på frågan genom en enkel sökning då den har blivit besvarad hundratals gånger. Ja, det är STOR skillnad från 60Hz till 120/144Hz. Går inte att förklara, utan du måste testa själv. Redan i desktop kommer du märka en enorm skillnad när du rör rundor med musen och fönster.

Tror inte du kan få en bättre skärm än AOC G2460PF 144Hz med Freesync för din budget. SweClockers har även gjort ett test för inte så länge sedan där du kan läsa mer om den. Det verkar som netonnet även har ett erbjudande nu då du kan få en för 1990:- enligt prisjakt

Insåg de direkt efter att jag gjorde min tråd att om jag inte varit så lat, var väll mest för jag ville ha lite tips på skärmar på min budget. Duger aoc skärmern? inga nackdelar?

Av ziggelito

Gå från 60- 120/144 HZ Skärm.

Hello!

Jag spelar CS:GO & League of legends, sitter just nu på http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1608232 men alla snackar höger och vänster om att de är så himla stor skillnad på en 60 HZ mot en 120/144 HZ skärm. Stämmer detta, eller är de mest placebo?

Om ni anser att min skärm är för dålig stkulle jag uppskatta otroligt mycket om jag kunde få lite tips och idéer på en ny skärm. Min budget ligger på 1000-2500!

Tack för hjälp!

Av ziggelito

Julklapp tips till flickvän(Hörlurar)

Hello everyone!

Det är såhär att min flickvän alltid lånar mina koss när hon är iväg och gymmar/ute och går, men jag tänkte köpa henne ett par hörlurar som sitter bra på öronen med bra ljud. Jag kan nästan ingenting om hörlurar. Men de ska inte vara mic utan endast ljud. Kanske lite tjejigare?

Prisklassen jag vill röra mig runt 500-700

Tack på förhud!

Av ziggelito
Skrivet av Rydisen:

Har du båda i ingångar på TVn är det inte konstigt om du inte kan få passthrough på ljudet.

De funkade ju till xboxet? Hur måste jag göra då då? =/

Av ziggelito
Skrivet av Rydisen:

Fattar faktiskt inte hur du har kopplat.
Datorn -> TV -> bluray? Och i blurayn sitter dina högtalare?

1 hdmi sladd mellan datorn till TV

1 hdmi sladd mellan bluray till TV

Av ziggelito

Surround ljud till TVN från datorn.

Hejsan!

Det är såhär att jag köpte nytt ljud igår tsm med en bluray spelare.... Men lyckas inte få ljudet att fungera när jag kopplat via datorn...

Jag har kopplat 2 hdmisladdar.. 1 via tv <------ dator.. och sen tv <---- bluray.. men lyckas inte få ut ljud.. Någon som är haj och skulle kunna hjälpa mig??

De funkade väldigt bra när jag kopplade likadant till xboxet..

http://img831.imageshack.us/img831/3730/skitv.png såhär ser de ut i ljudinst

Av ziggelito

Creative labs s80670

Tjenixen!!

Det är såhär att jag formaterade min dator idag.. Till windows 7 32 bit... För de vart enda skivan jag hittade... Men de enda som inte hängde med var drivisar till kortet, men lyckades iallafall få ljudet till att funka efter mycket om och men och mycket sökande på google... Men grejen är den att jag vill även få in en konsoll till ljudkortet så jag kan ändra mellan gamemode osv? Då ljudet blir annorlunda efter vad man väljer.. Känns som att jag provat alla drivisar på hela creatives hemsida, jag vore så jädra tacksam om någon kunde hjälpa mig med detta.... Börjar få panik jag vill ha en konsoll..

mvh zigge

Av ziggelito
Skrivet av Ctrl:

Testat med någon annan mediaspelare? t.ex. MPC-HC ? Funderar på om det kan vara så att din CPU throttlar pga att den blir för varm när du kolla film.
Dvs den klockar ner sig då kylningen är otillräcklig eller bommat igen av damm

laddade hem mpc-hc men de laggade fortfarande lika mkt om inte värre, var som ett bildspel.... Var även tvungen att ladda hem nå directX för de oxå

Av ziggelito
Skrivet av Ctrl:

i3 är ingen quad utan en dualcore med HT funktion. Men tycker ändå den borde räcka för att kolla 1080p klipp. Vilken spelare använder du för att spela upp videoklippen?

VLC

Av ziggelito

Ah well antar att en laptop är bra att ha på något sätt, spelar ju mest på min stationära men känns ju sådär nu när jag är iväg med laptopen hos min kusin och vill kunna spela, men League of legends var ospelbart typ.. World of warcraft gick iallafall och spela utan större lagg...

Vilket jag oxå tyckte var synd var att jag inte ens kunde se 1080 filmer i datorn? Gör de någon skillnad om jag kopplar in Tvn? ..

Jag tackar iallafall er som tagit er några minuter av ert liv och svarat :)!

Av ziggelito

Fyy, så lurad jag har blivit.. Köpte datorn för nästan 9k till vilken nytta då? Bad om en Spel-laptop jöh.. Tankade en film i 1080p nyligen och såg att den inte ens var kapabel att se den.. Tänkte koppla in min tv men de går ju inte då..

Tycker det är lustigt att datorn klarar Wow bättre en League of legends.. Finns de något som jag kan göra för att endå spela någorlunda okej utan lagg osådär?

Av ziggelito
Av ziggelito
Skrivet av exroz:

Ta reda på vilket grafikkort du har. Kolla under bildskärmsfliken i dxdiag.

Intel(r) hd Graphics

Tillverkare Intel corp..

kretstyp: Intel(R) hd graphics (core i3)

uppskattat minne 1696...

Av ziggelito

Datorn är knappt kapabel att spela på..

Är så otroligt dålig på datorer och har därför valt att vända mig till denna sidan, är även otroligt dålig på att formulera mig osv.... Men jag ger de ett stort försök..

Har en dator jag köpte förra året för nästan 9000.. Då jag är såpass dålig på datorer så frågar jag ju efter en som är kapabel att klara av olika spel osv, jag är inte bra nog att köpa ihop delar så köpte denna laptopen rakt av...
Men jag har knappt aldrig spelat på den för jag tycker de är otroligt dåligt att spela på... Dålig fps och lagg osv osv, jag vet inte om jag har ställt in datorn rätt eller vad fan som kan vara fel..

Har i League of legends 20 FPS max.. och i fight 5?

Skulle uppskatta hjälp så otroligt mycket . Så jag kan gamea på laptopen istället...

http://imageshack.us/photo/my- images/38/hjalp.jpg där är en länk på dhur datorn är tror jag? Har ingen aning, snälla rara.. Hjälp en hjälplös..

Mvh Zigge