Inlägg

Inlägg som CoralSea har skrivit i forumet
Av CoralSea

Bra råd, då får det bli något externt för wifi i så fall. Kollade Prodigy M också och det var bara en hundring dyrare men billigare ändå om jag kan kombinera med den här http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1936161. Skulle det här funka ihop?

Av CoralSea

Köpråd och kompatibilitet

Hej alla!

Min kära sambo och nyfödda dotter kräver att jag gör mig av med min stora låda och fixar in något snyggare och framförallt kompaktare.
För detta ändamål har jag fått tillåtelse att köpa en Bitfenix Prodigy (http://www.inet.se/produkt/6901700/bitfenix-prodigy-svart-mit...).
Min nuvarande dator har en Sapphire Radeon HD 7950 och i5 2500 2.5Ghz med 1155 socket.
Jag behöver med andra ord ett moderkort som klarar av både processor och gpu.

Så, vilka moderkort kan ni rekommendera? Ett stort plus är om wifi är inbyggd men finns det inte skulle jag uppskatta rekommendationer på passande interna kort också.

Tack på förhand!

Av CoralSea

Tillbaka på ruta 1

Hej gott folk

Efter en lång sejour har jag nu tillräckligt mycket fritid för att spela och har startat upp mitt gamla gamla konto igen. Tyvärr har mitt guild dött och gamla polare flytt servern och det är långt ifrån roligt att spela själv. Jag söker nu ett kombinerat raiding (2-3 kvällar)/pvp (3x3 och RBG) guild som jag kan migrera till. Det behöver inte nödvändigtvis vara helsvenskt även om det är ett plus men gärna aktiv i både raid och pvp avdelningen.

Jag har spelat sedan vanilla med ett avbrott i mitten av cata till ungefär någon månad sedan. Har lång raiding och pvp erfarenhet och har inga problem att börja på botten och jobba mig uppåt så att säga. Spelar för tillfället på Defias Brotherhood med en human ret/prot paladin vid namn "Sacriphant".

Jag har som sagt inga problem med att flytta till en ny server omedelbums.

Tack på förhand

Av CoralSea
Skrivet av frillan125:

Man ska kunna spela kl 9 på morgonen men tydligen ska man kunna skapa sin karaktär redan kl 6 på morgonen, för att reservera sitt namn. Jag kommer då sova några timmar, skapa min karaktär med mitt namn, sen somna om 3 timmar. Bara man inte vaknar och har stavat fel eller något annat tokigt

Klockan 6 är väl deras "vi kanske startar upp servrarna upp till 3 timmar tidigare än 9" och inte alls faktum, eller?
Edit: Har en Radeon HD 7950 Black Edition och upplevde en hel del fps drops, ibland upp till 30-40 drop samt att cpu verkade jobba hårdare än gpun. Någon annan som upplevde liknande problem?

Av CoralSea
Skrivet av Phukkitt:

Länk? Jag lyckas inte hitta något om hur man kan se vad de tjänat sedan launch, men sen är jag osäker på var man ska leta osv..

http://investor.activision.com/stockquote.cfm
http://investor.activision.com/calculator.cfm (bestäm själv vilket startdatum det ska vara, WoW släpptes 23e November 2004)

Räknar man lite på det fram och tillbaka så är det lätt att se var alla sub miljarder gick, nämligen till mig och alla andra som ägde/äger blizzard aktier.

Av CoralSea

Men herregud människor, ni som snackar om månadskostnad på mmo. Surfa in på Blizzards investor hemsida och använd era matematik färdigheter och inse att av de drygt 15 miljarder de tjänat sedan launch har dryga 9 miljarder blivit utdelade till aktieägarna. Där har ni era 12 dollar i månaden.

Av CoralSea

Sidewinder X8 mus

Hej

Min microsoft mus har tre så kallade on the fly knappar som ska i teorin tillåta en att ändra dpi genom att trycka på dessa tre knappar. Mitt problem är att mina knappar inte går att ändra inställningar på, det gick inte genom det gamla microsoft ipoint och det går inte genom det nya mouse & keyboard center. Någon annan som haft liknande problem? Har googlat runt men inte hittat något som faktiskt hjälper.

Av CoralSea
Skrivet av PCnörden:

kan man spela om man haft beta tidigare eller måste man ha förbeställt?

"Stress Tests are open to those who have PRE-PURCHASED the game."

Av CoralSea
Skrivet av adfi:

Jag hade inte haft något emot en release mitt på natten iaf.
Men det handlade mer om att jag hade hoppats på att få spela det hela helgen. nu så blir det "bara" en dag man kan sitta uppe helt.

Från och med klockan 0900 Lördag till och med 23:59 Söndag blir lite drygt 39 timmar av potentiell speltid ju. Säg att man ändå är svag och fixar sin åtta timmars skönhetssömn mellan Lördag & Söndag, då har man ändå 31 speltimmar kvar. Det är väl "hela" helgen om inte annat, hur mycket mer ville du ha egentligen?

Av CoralSea

Tackar så väldigt mycket. Det blir en Antec till slut.

Av CoralSea

Oj, borde kanske specificerat att fläktkontrollern var till en annan dator, har tagit bort den nu

Av CoralSea

Kylning av oklockad i5 3.3ghz

Hej

Det har blivit dags för att ersätta stock kylaren samt alla fläktar i lådan (R3). Jag har dragit upp denna lista http://www.prisjakt.nu/list.php?l=2164168&view=o&ts=134173126... men tackar inte nej till tips och råd. Huvudsakligen är jag osäker på om jag vill ha antec 620 eller corsair H40.

Tack på förhand.

Av CoralSea
Skrivet av anon70536:

Sant, härligt tomt i startområdena en timme innan officiell öppning, passade bra att dra igenom dem då

Fast man vill ju ha mycket folk i zonerna. Det gör både eventen och belöningarna större så om något så vill man ha mer folk med sig i varje zon.

Av CoralSea
Skrivet av 2infinity:

Jag kommer jämföra spelet med WoW

.
Där är ditt första misstag.

Skrivet av 2infinity:

jag fick gå fram till en person som gav mig ett quest. Döda x blabla och y blabla.

Detta får mig att tro att du förväxlat GW2 med något annat spel. Ingen ger dig quests genom att du pratar med dem, det finns enskilda npc's som tar emot vissa quest items (äpplen b.la.) men det finns andra alternativ. Att man ska döda X & Y är sant men det finns men mig veterligen finns det få alternativ till uppdrag, om du stör dig på döda quests så borde du lägga av med fps, strategi och mmo.

Skrivet av 2infinity:

Targetar och klickar på attackknappen för att sedan vänta till monstret dött.

Återigen dyker misstankarna upp om att du förväxlat spelet. Om du står stilla så dör du och om du inte förstått det i starten så borde det vara väldigt uppenbart väldigt snabbt efter introt. Jag såg massor av folk som körde på WoW stuket där de stod stilla och matade på skills, dog och sedan gnällde.

Skrivet av 2infinity:

Här började jag bli riktigt orolig då det var exakt detta trista stridssystem jag velat komma ifrån. Att bara klicka på en karaktär, välja en attack och titta medans gubben autoattackar tills monstret är dött känns helt hjärndött.

Vid det här laget misstänker jag att du inte spelat längre än introt, det är omöjligt att du spelat spelet och ändå skriver rappakalja av detta slag.

Skrivet av 2infinity:

Gav spelet ca 1h playtime innan jag gav upp.

Som andra sagt behövs det mer än 1 timme, som det mesta faktiskt. Har du inte tålamod bör du inte gå vidare med genren.

Skrivet av 2infinity:

Jag trodde att det skulle komma något revolutionerade från WoW, något som visade vad ett mmo kan göra 8år efter att WoW släppts. Men detta är ju så otroligt likt wow, samma stridssystem, samma grinding och samma questing. Visst det kanske blir roligare när man är på level cap, men ska ett spel verkligen vara tråkig i 50 - 100h playtime innan det blir kul?

Nej, nej, nej, nej, nej. Du har inte ens försökt förstå spelmekanik och koncept, det är tydligt.

PvE mässigt är GW2 bland det roligaste jag spelat då man måste röra på sig och arbeta tillsammans med andra. Det finns stunder, speciellt veteran monster, då det bara blir zerg men är man melee känns det inte alls lika mycket som ranged.
WvWvW är enastående. Att bara hoppa in och köra utan att bli massakrerad pga levels eller utrustning är fantastiskt och känslan av att försvara ett slott i grupp eller bara nodes för den delen är enastående.
Jag måste säga att du antagligen gått in med väldigt förutfattade meningar och under den enda timmen du spelat ej gett spelet den chans den förtjänar.
Enligt egen utsago är du inte särskilt intresserad av MMO överhuvudtaget så det är nog en bra idé för dig att undvika detta spel och satsa på sådant du vet med dig att du föredrar.

Av CoralSea

Spelade nog 9-10 timmar över hela helgen. Levlade inte så himla mycket för att jag gick in för att hitta buggar. Hittade 4 falla-genom-världen buggar och 1 duping i mailsystemet för hjärtequests. Lyckades även hitta en npc i kessex hills nära orm drottningen som gav 6 levels xp men hade drygt 1000 hp. Känns som att det är ett par månader kvar fortfarande på detta.

Av CoralSea

Har closed beta invite
Fick stresstest invite
Har pre-purchase kod

Fick ändå bara "No beta event..." i två timmar innan jag lade av.
Nog för att det var ett stress test men att inte ens komma in på servrarna kan väl knappast testa dem.

Av CoralSea

15 dagar till garanterad beta plats och 3 dagars förtur! Nog för att jag bara ska leka med character generator och vänta med resten med det är många karaktärer som ska skapas och dokumenteras för live!

Av CoralSea

Det är pinsamt att titta på de flesta videor. Man kan ju undra varför folk som arbetar med att spela och recensera är så totalt värdelösa på att faktiskt spela spelet i detta fall. Ingen byter skills, vapen ellerattunements i stridför att växla mellan olika roller. Alla kör dps, det går dåligt men ingen byter till support. Ingen återupplivar fallna spelare, i fler än bara en film ligger spelare nere men får ingen hjälp. Det hela är ytterst oprofessionellt och amatörmässigt.

Av CoralSea

Här är resten av de läckta bilderna. Anet var riktigt snabba med att plugga igen den läckan.

http://imgur.com/a/M68aF#6

Av CoralSea

Jag började spela i år för första gången. Än så länge är det ganska roligt. Jag har inte märkt av den så utbredda dåliga attityden mm som så många andra pratar om. Dungeons är smidiga, kanske inte så snabba men majoriteten vet vad de ska göra utan att man behöver prata om det. Det är väl inte lättaste att få utrustning för att komma upp i nivå med andra 85or men med lite mer tid så går det också.

Helt ärligt så känns gnället mest komma från folk som spelat i flera år och bara tröttnat på ett hyffsat spel och därför bara ser bristerna nu.