Inlägg

Inlägg som FudgieCars har skrivit i forumet
Av FudgieCars

Dra iväg ett mail till Steelseries och kalla vad de säger om saken.

Av FudgieCars
Skrivet av Kenneth:

Monaco är en extremt tajt bana, det är väldigt svårt att få ett cleant race.

Jag vill gärna ha mer race-kvällar. Vi får ju se hur det går på torsdag

Skickades från m.sweclockers.com

Jo det är sant men när fältet separerar sig tycker jag att den banan är den roligaste.

Av FudgieCars

Inge Monaco?

Vill inte vara knällig men jag älskar verkligen den banan. Kommer ni förresten ordna fler racedays? Skulle vara himla kul att köra några race med SweC:arna på helgen

Av FudgieCars
Skrivet av Dwightschrute:

MSI Afterburner.
Lätt på hårdvaran, bra kvalitet och mindre filer än t.ex. fraps.

Vet du hur bra komprimering det är?

Skickades från m.sweclockers.com

Av FudgieCars

Vad kör du på för upplösning?

Av FudgieCars

Jag tror maximal frekvens har att göra med vad processorn frekvens ligger på för tillfället. Alltså (2,90/100)x91=2,639. Det här betyder att processorn jobbar i ungefär 2,64 GHz. Vilket kanske låter dåligt för att man kan undra varför den inte jobbar i 2,9 (som det står att den ska göra). Jo, processorn har en belastning på bara 2% så den behöver inte jobba i 2,9 GHz och spar ström istället. När den väl jobbar hårdare går den upp i 100% maximal frekvens. Hoppas det inte blev för krångligt nu.

Att program kraschar borde inte bero på processorn utan på något annat (fråga mig inte varför, jag vet inte). Du kan vara lugn, att program kraschar händer oss alla.

Av FudgieCars

Eller så är det något annat som slöar ner den. Om ssd:n visar normal prestanda är det förmodligen någon annan komponent.

Av FudgieCars
Skrivet av Blargmode:

I ett tyst system ska du inte häller köra push-pull. Du får ta och välja en av dem, vilken kvittar eftersom det inte är någon märkvärd prestandaskillnad, men pull är att rekommendera eftersom det är lättare att städa.

Debiterbart om att köra push-pull i ett tyst system. Istället för att ha två stycken fläktar i 1350 rpm kan man ha fyra i 800. Men om TS ska köra vattenkylning i en r4 är det nog bäst att köra bara pull.

Vet du/någon om man kan lägga upp radiatorer på varandra som en mack? Så man skulle få <fläkt><radiator><fläkt><radiator><fläkt>?

Av FudgieCars

"pålitlig källa" a.k.a. flashback

Av FudgieCars
Skrivet av Mr.Murdoc:

på vilket sätt skulle det vara knepigt att köra med en H100 i ett R4:a?

Hålen i taket sitter för centralt och moderkortet för högt så med fel moderkort så får det helt enkelt inte plats. Och om man skulle sätta den i fronten så måste man ta bort hårddiskburarna.

Av FudgieCars

Jag skulle verkligen inte köpa ett Cosmos chassi om du inte ska köra något extremt extremt och behöver det utrymmet. Jag skulle även byta h80i till h100i för att den presterar bättre och det är bara 100kr extra. Tänk bara på att om du ska köra Fractal Designs R4 så är det knepigt och inte rekommenderat att köra med h100i, kör då istället med h80i.

Av FudgieCars
Skrivet av FlyingFinn:

http://msoininen.smugmug.com/Other/Blandade-bilderMixed-pics/...

Larsmo, Finland

Samtliga tagna med en Rolleicord V på Kodak Ektar 100 i sommras.

Angående bilden som var tagen i Larsmo. Min mamma kommer nämligen därifrån så jag visade bilden för henne och hon undrade vart någonstans i Larsmo bilden var tagen. Om du kommer ihåg får du gärna säga till

Av FudgieCars

Låter det mycket i idle eller när du spelar?

Av FudgieCars

Tog en minut att hitta den videon...

Av FudgieCars

Vad har du för chassi?

Jag skulle nog också rekommendera samma kort som Olle sa (btw, jag heter också Olle ) för att det är det billigaste kortet med bra PCB och en passande kylare för SLI. Om du kör på flera skärmar skulle jag rekommendera EVGAs Super OC med 4GB minne.

Av FudgieCars

http://www.inet.se/kundvagn/visa/2795909/2013-01-03

bytt chassi och nätaggregat. Dock så är processorn och moderkortet inte lika bra som i det andra paketet.

Av FudgieCars
Skrivet av tommylaban:

Kommer inte ihåg, var så längesen jag provade. Men trots att grafikkortet inte är för spel, kommer det att fungera ändå? När du säger att det inte är för spel tänker man ju sig krävande spel?

No go på spel, skulle vara förvånad om den klarade LoL i 60 fps i 1080p. Den som Zabuza länka är så mycket bättre i spel så det går inte att jämföra.

Av FudgieCars
Skrivet av Sushoz:

Hur stor prestanda förlorar man genom att köra de i 1333Mhz?

Den enda märkbara skillnaden är om man kör med integrerad grafik och APU:n använder RAM som grafikminne.

Av FudgieCars

Jag laddade ner manualen till det jag tror var ditt moderkort. Då ser det ut såhär.

1. HDD LED + 2. POWER LED+
3. HDD LED - 4. POWER LED -
5. RESET SWITCH - 6. POWER SWITCH +
7. RESET SWITCH + 8. POWER SWITCH -
9. RESERVED 10. NO PIN

Stämmer det här eller har jag hittat fel moderkort?

Av FudgieCars

Det är en r4 va? En fråga angående chassit. Jag har för mig att man kan flytta den undre hårddiskburen lite till vänster. Hur långt då? Eller måste man flytta den hela vägen till fläktplatsen i botten?

Åter till din fråga. Angående två fläktar i toppen så tror jag att det är bäst att båda blåser ut. Och temperaturen kommer kanske sjunka någon grad men mer tror jag inte. Om du vill ha lägre temperaturer på processorn är det bättre att lägga pengarna på en ny kylare. Är det inte två fläktar i fronten redan förresten?

Skickades från m.sweclockers.com