Inlägg

Inlägg som FudgieCars har skrivit i forumet
Av FudgieCars

Är väl egentligen svårt att avgöra om man har microstuttering eller inte förutom i extrema fall såklart. Alla tycker ju också så otroligt olika.

Känns som om många över reagerar med microstuttering. Innan den fredagspanelen eller frågelådan (kommer inte ihåg vilken av dem) så hade jag inte hört något snack alls om det. Visst jag har inte varit delaktig i forumet så länge men nu är iaf alla så hiskeligt rädda för det här problemet.

Jag försöker inte säga att microstuttering inte finns men så länge jag inte ser något konkret fakta från flera källor så kommer jag vara en stor skeptiker mot microstuttering.

Av FudgieCars

Själv skulle jag gå ner med nätagget och fixa en kraftigare kylare.

Av FudgieCars
Skrivet av Medzii:

Kör själv med det tangentbordet och jag gillar det verkligen, särkilt för att det tar upp så lite plats och för att det är billigt.

Av FudgieCars

Kan du inte ladda ner progrrammet på en annan dator och skicka till ett usb minne och sedan dra in programmet i datorn eller är det också spärrat?

Av FudgieCars

Håller med ''mine.craft'', 6-pin är ju faktiskt gjorda för att vara 6-pin och inte 8-pin.

Av FudgieCars

Menar du i bf3? För mig funkar det iaf fin fint

Av FudgieCars

En förstärkare skulle va fränt!

Av FudgieCars

Menar att bygga in något i chassit eller verkligen bygga in hela datorn i något material?

Av FudgieCars

Det ska nog fortfarande funka men se bara till så att temperaturen går upp i taket. Man vet ju aldrig vad den kommer göra på förhand.

Av FudgieCars

Hur stor är filen som du laddar upp?

Av FudgieCars

Ser påkostat ut

Av FudgieCars

Aldrig själv har jag hört talas om någon radiotor på 200x200mm, har du kollat så att inte skulle passa att ha två 120mm fälktar istället för en 200mm?

Edit: uppdaterade aldrig sidan så jag såg inte inlägget över mig förns efter postet.

Av FudgieCars

Du kan ju kolla hur mycket minne du använder nu i gpu-z.

Av FudgieCars

Tänkte låna den här tråden lite om det är okej.

Har också bara sata II men jag har också usb 3, kan man då ha ssd:n i en sån här? http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=601180 och fortfarande lagra program på den och använda som en intern?

Av FudgieCars

Jo, längtar tills det kommer till Android.

Av FudgieCars

Köp en kylare om du vill överklocka eller ha det tystare.

Av FudgieCars

[QUOTE="simonwellander;12023694"]Hmm.. Mjo, det går väl bra Skriv gärna mitt namn i eftertexterna (Musik: Simon Wellander).

Ska göra tack!

Av FudgieCars

Schysst låt! Är det okej om jag använder det i ett skolprojekt och lite edits?

Av FudgieCars
Skrivet av MysickCombo:

kan man överklocka för mycket med atis egna program som heter catalyst control center? För man kan bara gå från 900mhz till 1000mhz så det kan inte krascha eller nåt?

Jo, kortet kan bli ostabilt även i ccc.
Men själv har jag valt att inte överklocka för att jag inte vill att kortet ska bli varmare så fläkten måste varva upp mer och p.g.r. av alla andra olika problem som kan uppstå.
Samma sak med min processor, undervolta den så den blev 15 grader svalare utan några prestanda förluster

edit: om man inte känner att måste få lite bonus fps så är det knappt värt det. ibland kraschar kortet ändå, och det kan gå sönder snabbare.

Av FudgieCars

Tycker det här med att ''92% av alla inom åldern 9-16 år spelar datorspel'' kan tolkas på lite olika sätt. Vart går gränsen liksom. Räknas man som aktivt spelande om man kör tio minuter farmville om dagen eller går gränsen vid fyra timmars mer seriöst spelande?