Inlägg

Inlägg som Lemasive har skrivit i forumet
Av Lemasive

Så länge som spelet är fritt att göra vad man vill när man vill, det är svårt. Man kan fortfarande spela multiplayer och det finns massor med companions och olika specs och classes så är allt helt ok.

Är det konsollanpassat för att fags som inte har råd med en dator kommer jag skrika.

Av Lemasive

GO FOR THE EYES BOOOOOOO

Av Lemasive

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?

Av Lemasive
Skrivet av Blueson:

I PvP jagar ju personer items med, nu drar jag wow som ett exempel för de flesta som vet vad alla pratar om borde ha spelat wow och förstå dess system, det finns ju personer som nötar Arena bara för att få upp sin extremt grymma rating vilket visar hur "skillade" de är, bara för att kunna få de hetaste PvP sakerna bara för att sedan gå in i Bg's och "'äga" personer.....

Du har spelat för mycket WoW

Av Lemasive
Skrivet av hasseman:

Slänger upp ett på min merc och ett på min söta lilla sage alt.
Dock är resultaten på båda inget speciellt, då det brukar se ut så när jag lirar.

http://i39.tinypic.com/34dotg9.jpg

http://i42.tinypic.com/juyeip.jpg

Härligt att se, men ingen gillar Commandos/mercs

Av Lemasive
Skrivet av Hjulstad:

inte värt att ta screenshots för att man gjort mycket skada eller healing när det inte spelar någon roll för matchens skull... Kan ta en Vanguard/Powertech och få 300k damage utan problem på voidstar, men vad är poängen om man förlorar? bara min åsikt dock..

Go on, visa mig det då.

Av Lemasive

Verkligen ingen som har PvP screens?

Av Lemasive

PvP Screens

Här tävlar vi om vem som får mest damage i en WZ eller healing, som level 22 Sniper lyckades jag nästan ta 300k.

Hoppas jag blir slagen i nästa inlägg.

http://oi41.tinypic.com/zof6z4.jpg

Av Lemasive

mhm

Av Lemasive

Mass Effect 3 stream

http://veetle.com/v/4e0762f122bdb

Jag som lirar, för er som vill kika lite på demot.

Av Lemasive
Skrivet av Kaoskadosk:

World first Vashj var av Nihilum, vad fan dillar du om?

Nihilum räknas aldrig, Kungen borde dö osv.

Av Lemasive
Skrivet av EkrJkr:

En polare lirade i <Core> under vanilla WoW, sedan i Method. Det är rent skitsnack att man gör någon som helst progress genom att raida 15 timmar i veckan spec inte om det är ny content. Sen var ju Inner Sanctum guilden som förknippades med Silvermoon, inte Numen.

Kul att vi ofta lirade Dota med Method och även var med på några hörn när det gällde world first Vashj, men din polare låter grym.

Av Lemasive
Skrivet av Uvania:

WoW är för fan inte enkelt.. vi kan ju kolla statistik på hur många som har dödat Deathwing HC eller haft extremt hög rating denna säsongen inom RBG, 3v3/5v5.. 2v2 räknar vi inte med eftersom det är extremt obalancerat

Gearcheck min gode man, alla kan inte lägga ner den tid man måste för att grinda gear.

Av Lemasive
Skrivet av Vimes:

GW2 känns lite mer fräsht/nytt än DAOC eller?

Var väl mer emot att du sa Mass PvP ^^

Av Lemasive
Skrivet av tvelander:

Men asså 17-18 barn? så när man är 18 får man inte göra samma saker som vuxna?

Ok men du är ju bra osv

Jag glömde att bara för att man får göra samma saker så är man vuxen, herregud vad dumt av mig.

Av Lemasive

Skämtar du eller

Här har vi en normal zerg i DAoC

http://www.youtube.com/watch?v=lkl_fAjmLmA

Har varit med om över 2000 spelare samtidigt vid RR's.

Av Lemasive
Skrivet av Sammyc51:

Nu har jag ingen statistik men är inte majoriteten av spelarna tonåringar och inte barn?

Tror inte barn har så mycket pengar att de kan betala subscription varje månad för WoW.

Tonåringar är barn, ju senare dom är födda desto längre kommer det ta för dom att växa upp. Fact of life, skulle säga att dom flesta idag är barn tills dom är runt 17-18.

Av Lemasive
Skrivet av Kaoskadosk:

Att ens dra in IQ i hur bra man presterar i ett spel som WoW är rent löjligt. Håll dig till vettiga argument och påståenden, tack. Sen så får du även gärna berätta vilket guild detta var och vilka kills ni fick world firsts med om ni bara raidade 15 timmar i veckan.

Om det finns end game eller inte beror helt på hur mycket tid du lägger ned på det och hur bra ditt guild är. Och varför du ens spelar spelet. Det finns väldigt mycket att göra, men kanske inte just för dig. Synd, kanske du ska överväga ett annat spel? Bara för att de flesta gillar WoW betyder det inte att du tycker om det. Hela världen är helt såld på Battlefield och Call of Duty, jag hatar det. Betyder det att jag ska sätta mig på ett CoD forum och beklaga mig över hur sjukt dåligt jag tycker spelet är och att det borde raderas från jordens yta? Knappast, jag säger ingenting då jag är smart nog att inse att spelet helt enkelt inte passar mig.

Lirade i Numen och det är inte direkt okänt vem jag är..

Jag kan säga precis hur jävla dåligt WoW är för marknaden, det blev en sådan total succé bland alla miffon att alla vill ta del av den kakan, McDonalds är än så länge världens största leverantör av mat gör det att det är det bästa för marknaden med massa sunkiga burgare som kopieras?

Pga att WoW blev så stora så vill tex EA kopiera för att ta del av kundstocken, allt skall göras så simpelt för spelaren som möjligt och du skall inte ens behöva gruppa eller prata med andra människor förrän du kanske vill köra lite raids.

WoW är ett spel för barn och för dom som vill vara sociala, thats it.

Jag har mer erfarenhet av dig, och jag har antagligen spelat på en högre nivå i detta sunkiga spel du försvarar.

Av Lemasive
Skrivet av Kaoskadosk:

Du nämner t. ex. svårighetsgrad. Blizzards vision är ett spel som tilltalar alla, nobelt helt klart, men det är en väldigt svår balans att hålla. De vill att någon som aldrig rört ett spel ska kunna komma in och njuta av spelet samtidigt som den mest inbitne hardcore gamern har något att bita i. Och de lyckas.

För vilken spelare som har mer än 100 i IQ är WoW totalt poänglöst, jag fick rådet att testa WoW det var så jävla svårt. 6 månader senare slutade jag med top tre gear i världen som holy priest och ett gäng top 10 kills i världen i ett guild som raidade 15 timmar i veckan.

Sedan finns det absolut inte jävla endgame i spelet alls, det enda som var bra med WoW var Arenan. Synd att alla klasser är sten sax och påse och att skill betyder nästan ingenting.

Av Lemasive

Det här kan vara det sämsta MMOet igenom tiderna

Jag är inte newbie när det gäller spel, speciellt inte MMOs

Jag började 98 med UO och har sedan spelat följande spel.
EQ
DAoC
GW
WoW
EvE
Aion

Jag har alltid spelat tills endgame men det går helt enkelt inte i SwTor, jag kan verkligen inte ens motivera mig att spela vidare från level 25 som jag är nu efter 3 dagar. Detta är ett jävla singeplayerspel, där det nästan är fult att spela med andra för det ger för lite egentligen. Det finns ingen PvP alls, WZ är ett jävla skämt. Det enda som var riktigt skoj var Class quests, men sen är det ju förfan bara massa questande. Varför spelar man ens online om det inte finns något att se fram emot och du levlar snabbast till 50 solo? Sedan så det här med companions, kul ide men ännu ett skäl att inte spela ihop med andra. Nu spelade jag en corruption sorc och har inte behövt en grupp en enda gång, däremot så har jag lirat alla FP's som sig bör och dom är väl skoj men att man måste se filmerna om och om igen är bara löjligt, att man ens skall sitta och spamma space för att slippa det är så jävla trist.

Problem med Credits eller loot? Inte i SW:Tor här överöses du av loot och pengar, har du ont om credits farma lite WZ och köp allt du vill ha. DU får inte bara credits utan också badges som du kan köpa Istort sätt likvärdig PvE loot för.

Jag ger detta spel 2/10 I betyg där plussen är storyn och craftingsystemet.

Resten är inte värdigt att spela.