Inlägg

Inlägg som Lemasive har skrivit i forumet
Av Lemasive
Av Lemasive

@Skyflyer: Du spelar fortfarande?

Av Lemasive

@Eric Hjalmarsson:

Men TI är antagligen prisvärt med tanke på den kapacitet man får vs Titan som inte är prisvärt.

Av Lemasive

So it begins

AOC 35" AGON AG352UCG G-Sync 8 990 kr 1 st
Kingston HyperX 16GB (2x8GB) DDR4 2133MHz Fury 1 499 kr 1 st

Av Lemasive

Ok, tänker göra såhär nu att jag köper del för del och uppdaterar vad jag har. Är det någon som anser att jag inte bör skaffa denna skärm?

https://www.inet.se/produkt/2205804/aoc-35-agon-ag352ucg-g-sy...

Av Lemasive

Avinstallerade spelet en dag in i ranked.

Tycker den här videon förklarar det på bästa vis.

Av Lemasive

@TheBodyLotion:

Jag måste bara fråga, jag har spelat kanske avg 5-6 timmar per dag sedan jag var 16 år, dvs i 18 år nu och har aldrig haft något problem med något liknande. Handlar det bara om otur, eller vad är det egentligen som sker för att man skall få musarm för det flesta? Jag sitter verkligen inte ergonomiskt eller har någon specifik position.

Det enda är att jag har ofta handen lite högre än de flesta eftersom jag ofta sitter med armen i brösthöjd, pga spelar i fåtöljer oftast.

Av Lemasive

Var ju uppenbarligen inte direkt någon tävling om det.. All hail Voodoo

Av Lemasive

@Kethsi: Du kan ju alltid ta en chans och hylla Jimmie Åkesson, är väl 30% chans att du får jobbet direkt.

Av Lemasive

@Kethsi: Tror det är bättre att du säger att du har planer på att söka till utbildningar när du har skaffat en buffert på 50.000. Då visar du två saker, att du förstår vikten av ekonomi och att du är tillgänglig en längre tid.

Du har inget att vara spänd över, i Sverige finns det många skyddsnät så det enda kraven du har på dig är ifrån dig själv. Mitt förslag är att du inte kommer för tidigt så du sitter och hetsar upp dig själv, och att du tar det med en klackspark. Får du det är det nice, får du det inte kan du alltid lira mer spel eller se klart en serie.

Av Lemasive

@Kethsi:

Hejsan, jag har fått alla jobb jag har sökt och det har inte varit pga någon speciell kvalifikation. Du skall helt enkelt visa att du är en trevlig människa vars prio inte är pengar, det viktigaste är att du kan få den som intervjuar dig att slappna av. De flesta är inte alls speciellt bekväma i den roll som anställande part och vill oftast känna att den inte behöver förställa sig när den pratar med dig. Läs på om jobbet om du vill, men det jag tycker det är bättre att vara lyhörd och visa att man förstår vad som krävs av en. Ställ inga frågor om det festas mycket, om det är bra pengar, om det är mycket jobb eller om det är stressigt, det visar enbart på att du är orolig inför jobbet och ger inte en känsla av att du klarar av anställningen.

När de frågar om vad dina planer är, prata gärna om ett intresse du har i framtiden. För min del är det att öppna en krog, och det har jag inga problem att prata om i några minuter.

Fråga gärna om du undrar något.

Av Lemasive

Lite kul är det ju att de som faktiskt revolutionerade en hel genre, tappade precis allt bara några år senare. Frågan är ju om vi verkligen ser full fart på utvecklingen idag, eller som det har tonats ner för att tjäna mer pengar.

Av Lemasive

Vilket grafikkort har påverkat mest genom historien?

För mig personligen var det väl Voodoo som verkligen ändrade hur jag såg på PC-gaming, men egentligen borde det väl vara några av konsolkorten på den tiden som ändrade hela marknaden. Kanske var det Nintendo 64?

Vad tycker ni?

Av Lemasive

*sigh*

Av Lemasive

@sesese:

Det beror helt på vilket som overall ger bäst kvalitet, dvs film/spel och competitive ihop. Jag tror alltså att 4k är vad jag vill ha.

Av Lemasive

@sesese: Bästa möjliga upplösning.

Fall out 4
Crysis (spelade aldrig det)
DA:I
Witcher 3
ME- Andromeda
Total War : Warhammer
Doom
For Honor
CS
Styx
Arma

med mera

Av Lemasive

@DozeN: Det vet jag inte ännu, tänkte lägga 8-10k på skärmen. Tittar rätt mycket på serier så det bästa är att kombinera film/spel skärm.

Av Lemasive

@Efta: Mitt behov är att har så lite stuttering som möjligt med absolut bästa inställningarna.

Av Lemasive

Jaha, ser detta bra ut då om man ersätter TI med ett annat kort när det väl gäller?

https://www.inet.se/kundvagn/visa/10261608/

Av Lemasive

@andra94: Bra inlägg antar att jag får börja titta på hur jag kan optimera priset och att vänta på 1080Ti med andra kylare verkar ju vettigt, kommer väl aldrig få ihop nån dator