Inlägg

Inlägg som Henkan har skrivit i forumet
Av Henkan
Av Henkan

Denna fråga tas upp i den större NX9420-tråden utifall att du vill lösa det inte helt okända problemet du nämner.

http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&postid=726...

Av Henkan

C: master
I: mellow
V: random
X: wärsch
Z: delusive

Av Henkan

Underbar pivot, andas kvalité, en pixelgaranti som du inte finner hos någon annan. Min har jag förvisso bara använt 524H aktivt men so far so good, så att säga. Något speciellt du vill veta?

För övrigt är jag imponerad över hur klar färgåtergivning skärmen har, nu har jag dock inte direkt jämfört med någon annan skärm och det är sannolikt att det är lika bra på även Samsung's skärmar.

Av Henkan

Jag hade samma problem som dig och närmade mig galenskap innan jag på ett taffligt sätt löste problemet. Efter ett antal mail till Tele2/Comviq gällande problemet konstaterades det att det inte var något strul med deras meddelandecentral iallafall. Problemet låg med störst sannolikhet på det tekniska planet i min telefon.

Kontentan: Ta ut sim-kortet och sätt in det igen. Det löste mitt problem efter tre dagars iver att skicka och ta emot SMS.

Av Henkan

Hunter iom sin range, med bra båge pumpar de ut rejält med skada. Detta på en lång range med, så till skillnad från warriors och rogue's som delar ut fet skada melee så kan Hunters hålla avstånd och på så vis vara ruskigt bra

Av Henkan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av asnan
Rouge *

Warlock använder Fear och Rouge använder Backstabb och stealth.
PvP handlar om kontakter

en duktig rogue stunlockar istället.. det är ju om inte isf fegare. Men det krävs lite skills för att tajma in alla stuns/gouge, så jag skulle inte kalla det fegt.

-on topic-

satsa på healer-klass om du skulle kunna tänka dig att hela folk, du kommer vara mycket nödvändig i alla party'n. Ingen höjdare om du inte har fri möjlighet att sitta och spela.. eftersom om du som healer går afk kan en grupp stanna av helt.

melee-klasser som warrior och rogue går relativt snabbt lvl'a upp, blir grymt bra när de början få epic-gear med.

casters skriver jag inte om eftersom det är rätt svårt att beskriva sin egen roll osv. Det är lättare att skriva halvdana uppfattningar om andra klasser än sin egen typ

Av Henkan

Jag, som warlock, om jag är ensam, tjänar ~20g i timmen på grå/vit-loot från fåglarna i deadwind pass. Man hinner dra ett varv där precis lagom till de börjar respawna igen. Fyi så brukar det vara en hel del folk där, men vanligen så brukar folk respektera att man var där först och rider vidare istället.. Fast jag tjänar ännu mer på herb/alchemy, försök att utnyttja dina professions så kan du oftast tjäna ganska bra pengar.

Av Henkan

http://files.upl.silentwhisper.net/upload6/wow-merra.JPG - Lvl60 Human Warlock @ Stormreaver

..imo är guildtabarden ful, men men

Av Henkan

Nej, du kan inte överföra till en specifik server om du inte har väldigt acceptabla skäl skulle jag tro. I regel nej.

Nej, du kan inte överföra pengar och items.

Av Henkan

Re: WoW Rank 14

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Abbadon
Då va en 4 månaders resa i rank push avklarad, resultatet kan ni skåda här:
http://lestat.rymdraket.net/harbinger

Frågan är ju om skiten blir värdelös när expansionen släpps eller om dom kommer buffa grejerna så man inte kan använda dom fören man blir lvl 70 igen. Hur som helst var det nog det mest psykiska / fysiska krävande jag någonsin gjort. Men förbannat trevligt att äntligen vara där.. piece of mind

Möjligt att nuvarande equipen man kan köpa som rank14 kommer klassas som mindre bra på lvl70, men eftersom det är rank-baserat så kommer du ju antagligen kunna köpa lvl70 pvp-grejorna som troligtvis borde komma.. Om nu inte nuvarande pvp-gear'et du kan köpa kommer buffas, dock känns det otroligt eftersom man isf skulle slippa att bry sig om gear som f.d. rank14.

/cheer och grattis!

Av Henkan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Albinsson
De som designat Alterac Valley måste spela horde, det är näst intill omöjligt att vinna som alliance. Så länge man inte har 40 pers med full epicgear så går det inte, iallfall på Stormscale.

AV är gjort för att horde ska vinna.

..storyn bakom AV är ju att det var horde-territory först, kanske har något med det att göra. Orättvist ur spel-perspektiv då det innebär lättare honor för horde (mer honor = högre rank = bättre gear).

peace

Av Henkan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Travis
Warlock

Warlock är indeed omväxlande, finns så jädra många olika spelstilar mellan warlocks och det är oerhört effektivt att grinda på lvl60 (ej elite-mobs p.g.a. för långsam dmg jämfört med t.ex. rogue/mage).

Brukar plocka på mig fyra-fem non-elite's, DoT'a (Siphon Life med så jag inte dör särskilt mkt..). Loota och springa vidare, ruskigt effektivt

Av Henkan

Stormreaver
Henkan/merra - Human/Warlock lvl60

Ravencrest - här ligger mina alts, p.g.a. har kompisar som spelar på den servern.
Henkan/Sisemen - UD/Rogue lvl18
Henkan/Zlic - Orc Warrior lvl20

Av Henkan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kurre
Deadwind pass ska vara ganska bra tydligen... vetefan vad det är för lvl där bara... har inte varit där själv =/

55-60 där främst, så det är en bit kvar.

Av Henkan

Om du menar Combat-log så ligger det som en flik i det vanliga Chat-fönstret. Bara att dra ut fliken ifrån det fönstret mao.

Av Henkan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Coca
HAHAHA! Kul att läsa vilka föreställningar Alliance har om Hord.

Ingen drar aggro på Hordsidan för vi kan någonting så enkelt som att spela våra klasser.
Den som dra aggro är en dålig spelare som inte kan kontrollera sin DPS.

Att vi använder WOTF på tank måste jag småle åt ej heller använder vi tomtes eller dispells.

En tank kan ju faktiskt vara imun emot fear helt på egen hand så varför krångla till det med allt ovan?

..haha. Storhetsvansinne pojk? "Ingen drar aggro på hordesidan", tänk efter hur du använder orden. Ingen skulle innebära att alla i horde, oavsett level, behärskar sådant från början. Yeah right, för övrigt så tror jag inte för fem öre på att du aldrig råkat få aggro, inte heller på att du hade stenkoll på sådant på lvl1. Sedan så är ni enbart dumma om ni inte använder allt ni har för att förenkla, varför inte utnyttja det som erbjuds. Om Alliance BoS är något att klaga på så kan du ju passa på att kommentera alla Demonology-Warlocks Master Demonoligist-buff med Imp, 20% mindre threat. Varför inte passa på lira utan samtliga buffs om nu ni klarar er utan WoTF och annat, då är det ju minst sagt välspelat. För det är ingen idé att klaga på en Blessing när det är så oändligt med andra buffs.

peace out little man.

Av Henkan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av |bjrrn|
Alltså... Shadow eye droprate = crap. Jag vet ingen annan class som har en sån svår sak att skaffa... Den är löjligt låg.

Nja.. Sulfaras är ju lite smålurig att skaffa saker till. Lite värre än drop-raten på Eye of shadow, sen så har ju trots allt priests ett epic-quest till skillnad från många andra klasser. Tanken med Epic är ju inte heller att det -ska- vara lätt skaffa.

Av Henkan

Gick fram till konteinrarna och cirkulerade runt dem så jag hade helekoptern på andra sidan hela tiden och tittade fram då och då och sköt. Förlorade inte något liv

Av Henkan

Är det inte så att FX-serien består av olika kärnor, känns lite tafatt om det nu skulle vara så att enbart klockfrekvensen/cache'n ändras mellan deras top-of-the-line CPU's.. Något konkret har jag inte att komma med, fast det är ju kul att spekulera.