Inlägg

Inlägg som Pistvakt83 har skrivit i forumet
Av Pistvakt83

Series S konsolen är den bästa konsolen som någonsin gjorts. Den är bäst super och fetast.

Av Pistvakt83

375 + frakt ram

Av Pistvakt83
Av Pistvakt83

Jag tycker varken om spel eller datorer.

Av Pistvakt83

500 + frakt för G.Skill 32GB DDR4 3200MHz Ripjaws V

Av Pistvakt83

1600 + frakt 10900KF

Av Pistvakt83

Mina siamesiska tvillingar där himma (penta och gram heter de, lite onödig info kanske men iallafall) är väldigt sugna på att börja gejma men då jag tyvärr både är blind och döv så har jag inte pengar nog till ett nytt kort. Tar gärna emot grafikkortet, kan bli en fin start🙂.

Av Pistvakt83

GE DeT TILL MAJJJJJJJJJJJJJ!!!!!

Av Pistvakt83

Handkontroll Gamesir 150 sek + frakt

Av Pistvakt83

Ni är för söta

Av Pistvakt83

Sluta tjafsa nu nördar, vad säger de på eventet?

Av Pistvakt83
Skrivet av Petterk:

Tycker det handlar mer om tycke och smak, själv är det inte riktigt relevant för mig när man sätter just de ramarna. Jag skulle nog välja t.ex. Mazda 3 över Mazda 2, Golf över Polo, i30 över i20, Astra över Corsa o.s.v. men då åker jag själv mycket landsväg och ska man bara åka ett par km kanske man föredrar de mindre även om de kan vara billigare byggda med mer buller o.s.v.

Poängen var nog lite mer att det är så pass brett att du själv får skära ner det lite, vill du bara ha ett alternativ till Golf att titta på? Vad är det då med Golf som lockar?

I tidigare inlägg hade jag ju kunnat skriva många bilar till så som Opel Astra, Ford Focus, Renault Mégane, Honda Civic, Mini Cooper, Nissan Pulsar, Seat Arona, Suzuki Swift, Skoda Rapid o.s.v.

Det kommer antagligen mest bli pendling till jobb i stadstrafik. Men sen kanske man vill dra iväg på en semester eller hälsa på släkt så då kan det vara trevligt med en bil som känns bra även på motorväg och landsväg. Vet att VW Golf halv-kombi kan ses som ett bra mellanting där. Kört en del VW Golf på jobbet och gillar den bilen. Sen är min sämre hälft en kort jävel (148 cm) så hon måste nå ner till pedalen också. Vilket hon gör på Golfen. Finns det något mått för bilar som säger att "Du måste vara den här längden för att nå ner till pedalen"?. Så en halv-kombi i "golf-klass "där en kort jävel når ner till pedalen, poor favor.

Av Pistvakt83
Skrivet av Petterk:

Du kan ju få nästan vad som helst för det priset? Volvo V40, Mazda 3, Volkswagen Golf, Peugeot 308, Toyota Auris, Kia Cee´d, Hyundai i30, Fiat Tipo o.s.v. Olika motoralternativ får du också välja på.

Haha ja så är det kanske. Vilken i denna kategori skulle du ha valt? Det kanske nästan är skit samma

Av Pistvakt83
Skrivet av anon134512:

Hur stor ska den va? Jag menar man kan ju få en Toyota Aygo som drar lika mycket som en gräsklippare för det priset. Men även större Yaris, Clio, Leon, Polo typ -19.

Har tittat en del på VW Golf, så gärna i den storleken.

Av Pistvakt83

Vilken halvkombi, bensin, skulle någon rekommendera för max 150 k? Under 10 k mil och helst inte äldre än 2017.

Av Pistvakt83

Bra. Konkurrensen slår ut de svaga allt enligt Darwins förutsägelser. Till sist återstår bara den stora hårdvaru gemenskapen och socialismen aka proletariatets diktatur har segrat. Länge leve Marx och hans lära. Hurra hurra hurrrrraaaaaaaaAaAA!

Av Pistvakt83

Skoja lite bara. Jag vet inte hur ditt problem ska lösas

Av Pistvakt83

Vet inte om det stämmer direkt men måste man inte känna BoXeR för att få spela online? Så minns jag det

Av Pistvakt83

Om man jobbar med It och det kommer en solstorm som slår ut all elektricitet, kommer jag då bli av med jobbet? // Arbetslös tös

Av Pistvakt83

Vad är det som är wokkat i bf2042? Vilken map? Jag gillar wook mycket gottegottigt.