Inlägg

Inlägg som subonez har skrivit i forumet
Av subonez
Skrivet av r_b89:

Värderar budet enligt följande:
2200 dator
600kr i7
1200kr 780x2

Tänker mig bud till söndag 20:00, då jag inte kan skicka datorn innan helgen ändå. Övriga prylar kan skickas direkt vid begärt pris/när jag känner mig nöjd.

Då du fått ett högre bud på själva datorn än hur du värderade mitt bud så drar jag i så fall tillbaka hela mitt bud.

Skickades från m.sweclockers.com

Av subonez

4000kr för dator, 2600k samt båda 780 grafikkortet - chassi

Skickades från m.sweclockers.com

Av subonez

Finns någon av gpuerna och cpun kvar?

Skickades från m.sweclockers.com

Av subonez

Finns kortet kvar?

Skickades från m.sweclockers.com

Av subonez

Tar det gärna ifall du kan avvakta tills imorgon

Av subonez

Måste ändå ge AMD det, hypen är total, inte sett något liknade sedan Apple skulle släppa Iphone 6

Av subonez

Användare: @xfade
Typ av affär: Jag sålde
Tillvägagångssätt: Skickade
Produkt: Intel Core i7 3770k

Snabbt och smidigt

Snabb betalning och snabb kommunikation.

Slutbetyg: 5/5

Av subonez

Vafan, måste det vara en dag man har barnen, funkar det att ta med en 4 åring och en 6åring

Av subonez

Har två kompletta system, båda med 3770k, en delidad och en orginal. Ett ITX MSI Z77 och ett Asus ROG Maximus

Av subonez

@kakan86:

Tja, sorry för att jag försvann, dottern blev sjuk. Drar över ett PM för det rullar in lite för mycket PM nu...

Av subonez

@kakan86:

Kollar när jag har lämnat barnen i eftermiddag, det är komplett med i/o kartong mm

Av subonez

Tja. Har ett Itx 1155 med tillhörande 3770k samt et ATX asus maximus rog med en 3770k och ett Z97 med 4790k, saknar dock i/o på den.

Av subonez
Skrivet av apentti:

Rekommenderar OP7, supernöjd med min!

Den är en kandidat, saknar min 3a ibland men den har ökat lite i pris.

Skrivet av Oskar80:

Kör en Asus m2 pro den har gorila glass 6 och 5000mah batteri . Super nöjd viktigt med ett bra glass

Skickades från m.sweclockers.com

M2 har jag missat, blir att kolla in, tack för tipset.

Av subonez

Har en P20 Pro som var hel fram tills i morse, ska ner till Norrköping på fredag ifall det skulle vara intressant. Sitter original skärmskydd på den och flip cover. Spricka mitt på skärmen från sida till sida men skärmen funkar som den ska. Hojta ifall det är intressant.

Av subonez
Skrivet av PerfectGamingWeather:

Om det inte står och faller med dualsim vill jag tipsa om Google Pixel 3a eller 3a XL, fördelarna att få 3 års uppdateringar först och ett rent android med en kanon kamera (nattläget) och väntar du lite så kommer det gå att beställa här i sverige, inet kommer bland andra att ta in dem.

https://classic.prisjakt.nu/#rparams=ss=google%20pixel%203a

Ah, tack för tipset. Förstått att jag kommer få prioritera ner något, kan tänka mig att gå tillbaka till två telefoner bara man får något form av ip, ska kolla in nya Pixel. Skönt att slippa köpa från utlandet.

Av subonez

Val av ny telefon. Zenfone 6?

Hej. Behöver tips och idéer. I morse så tappade jag min P20 Pro i bordet och fick en spricka över hela skärmen samt ett naggat hörn även fast den hade flippcover.

Men är på jakt efter en ny telefon. Haft problem med att min P20 Pro inte fixar Push-Notiser. Kan ex öppna Blocket eller Messenger och så kommer notiserna när appen öppnas.

Tar gärna tips, skulle önska IP68, gärna inte mer än 15cm i höjd så runt 6" skärm och runt 4000mAh och dualsim. De jag har tittat på är:
- Asus Zenfone 6 128Gb (saknar IP-klassning och att kamerans ska flippa runt för att låsa upp den känns konstigt, dock ingen notch)
- OnePlus 7
- K20 och K20 Pro har jag inte riktigt fått något grepp om, så tar gärna tankar kring den.

Så har ni tips så mottages de med varm hand, antingen om ni letat efter er nästa telefon eller har en själv som ni är nöjda med.

Ha en fortsatt fin helg

Av subonez

1500kr dator 1, ev upphämtning eller frakt

Av subonez

Borde funka till dottern, ingen cpu fläkt? Lägger ett bud på 600kr plus frakt.

Av subonez

Skulle ett R9 390 funka?

Av subonez
Skrivet av psilobe:

@subonez: Håller med. Alltid kört Intel tidigare men vågade testa en 2600x när det var dags att uppdatera och är nöjd. Roligt att dom rör om. Hoppas dock att Intel snart återhämtar sig lite så att det kommer någon processor som känns intressant även där.
Känns som att Intel bara matat ut processorer senaste tiden utan att det varit något som varit riktigt roligt får en tech nörd synpunkt vilket är synd.

Navi skall bli spännande men jag är bra mycket mer skeptisk. Känns som Nvidia hartrots sina höga priser i mångt och mycket ändå hållit sig steget före och det känns som att Navi har byggt lite väl mycket hype. Vill AND verkligen lyckas handlar det inte bara om prestanda & precis utan stöd, drivrutiner och något som gör att att Nvidia inte ses som en självklarhet för majoriteten av spelare.

Jag hoppas att Navi utmanar så att det känns som ett jämnare race och inte bara att dom jagar ikapp hela tiden men med all hype som varit kring Navi så spelar AMD ett högt spel tror jag på GPU sidan.

Jag tycker Nvidias 1660/1660ti är rätt så intressanta kort med bra pris prestanda som visar att dom kan komma med bra kort till bra pris men om AMD skulle misslyckas med Navi så riskerar vi att få en längre period av Nvidia dominans med mer av stuket överdrivet höga priser.

I mitt fall handlar det om Ihsen, sen hoppas jag att de får snurr på GPU marknad också, för det vi ser idag är att Intel har fått konkurans på CPU marknaden, jag spelar väldigt sällan, men konkurans är bra för konsument 😆 hoppas även att folk kommer kunna sitta kvar med sina mobos för att få till billigare övergångar ifall man inte har behov av PCIe 4, men gillar upplägget att inte behöva byta mobo i samma utsträckning. Ala ex 1155, 1156 eller än värre 1151 gen 1 och 2.