Inlägg

Inlägg som sunnyzmile har skrivit i forumet
Av sunnyzmile

Sjukt cleant utom pumplösningen! men 6/8 räckmackor!
Vad är det för anslutningar du andvänt?
(y)

Av sunnyzmile

Den blå sleeven du använder är det MDPCs Aquamarine mkll (mk2) ?

Av sunnyzmile

Vad använde du för färg när du lackade?
Måste också säga att detta bygga har gett mig sjukt mycket inspiration och har nu börjat på mitt första egna m-itx bygge!
Längtar efter uppdateringar! Lycka till!

Av sunnyzmile

Sjukt snyggt chassi måste jag medge! Har varit inne på att köpa likadant men föredrar mini-itx! och förresten vad är det för grill galler du har på radiatorn i toppen? följde det med eller kan man beställa det separat?

Av sunnyzmile

Helt sjukt bygge! Har fått så sjukt mycket inspiration från den underbara dator!
Och älskar den blå sleeven undrar bara vad den har för namn på MDPCs hemsida?

Av sunnyzmile

Vad använde du för pic extender? Länka tack!

Av sunnyzmile

Wow!! Troligtvis det bästa på swec på väldigt länge! Är väldigt imponerad hur snyggt det blev med järnrör istället för vanliga slangar! Men undrar hur du fäst rören med fittingsen ? Någon special variant ?
Keep the good work up!

Av sunnyzmile
Skrivet av Kvickstick:

Tack för din åsikt, blir nog en sådan!

Om du syftar på EK-FC LINK så är den inkluderad med blocket.

Jaha, tack så mkt!

Av sunnyzmile

Riktigt snyggt! undrar bara var du köpte den här adaptern till vattenblocket? Har letat som en idiot så skulle bli väldigt glad om du kunde länka var du köpte den!

Av sunnyzmile

Jag tycker dremmeln är värdeös! Slipstiftet eller kapskivan snurrar inte ens rakt utan den slungas lite åt sidan vilket har gjort att mina dyra diamantstift för portning blivit skeva.
Jag skall gå och reklamera och ta pengarna tillbaka och Köpa en Dremel igen, eller en Fermi.
De kapskivorna är grymma ifall du köper de som man skär i plåt

Tackar :)!

Just de kapskivorna är för trä, men de finns för metall också, och ser likadana ut men annan beläggning på matrialet.[/QUOTE]

Tack för svar ! ja då var det inte bara jag som uppfattade produkten som ganska kass :/ Och ja det där med kapskivorna, ja jag vete inte riktigt hur jag tänkte x) men men ja jag ska nog också ta och köpa mig någon annan variant ! tack och lycka till med projektet, det följs !

Av sunnyzmile

Tjenare ! Vill börja med att säga vilket underbart bygge, blir lika glad varje gång jag ser att tråden blivit uppdaterad ! men har också en fråga, jag har köpt samma dremmel kopia som dig men det har inte gått så bra. Började med att försöka kapa en 2mm tjock aluminium profil med de tillbehör som följde med i lådan men detta gick inte. Bestämde mig då för att köpa någon annan variant av kap klingor och hittade dessa http://www.clasohlson.com/se/H%C3%A5rdmetallskivor/Pr40672300... men detta funkade också dåligt. Har det gått bra när du använt ditt verktyg och vilka tillbehör har du använt ?

Av sunnyzmile
Skrivet av C4B12:

Köpte nätagget sleevat och färdigt. Är till 95% säker att de är MDPCs sleeve.

Jaha, tackar tackar !

Av sunnyzmile

Tjenare ! väldigt imponerande bygge, har följts länge och kommer fortsätta med det ! Undrar bara vad är det för sleeve du använder, var har du köpt den ?

Av sunnyzmile

Riktigt snyggt bygge ! är förväntans full, när kommer nästa update ?

Av sunnyzmile
Skrivet av R4UWR:

Hur lyckas alla med att bli sponsrade?
Jag satt och skrev ett mail i en hel timme till be quiet för att få lite support till mitt nya projekt, jag skulle göra ett galleri osv om det men dom svarade aldrig. :/

Hände samma ska för mig :/

Av sunnyzmile

fett nice ! btw fick du fläktarna av be quiet ?

Av sunnyzmile

Tjena ! Jag bara undrar hur du fick så många sponsorer ? Jag har själv tänkt börja på ett ganska rejält projekt och skulle behöva lite sponsorer så jag bara undrar har du några bra kenp eller något man ska tänka på när man letar sponsorer ? Tack på förhand !

Av sunnyzmile

Något av det sjukaste jag sätt !

Av sunnyzmile

riktigt snyggt ! btw var fick du tag i anonymous maske ?

Av sunnyzmile

Riktigt stiligt !