Inlägg

Inlägg som Xubunticious har skrivit i forumet
Av Xubunticious
Skrivet av Umbrellas:

PS4 har en GPU som är 40% snabbare. Den är billigare.

(Högerklicka > visa bild)

http://www.spawnfirst.com/wp-content/uploads/2013/11/xbox-one...

PS4 säljer mycket bättre än Xbone av en anledning.
(Den är mycket bättre).

Alltså även om den nu skulle/är mycket bättre bla bla så är det ju fortfarande svårt att jämföra två stycken hur bra de sålt hittils, pga de inte släppt Xbox One ännu i alla länder, som PS4 gjort. (Vilket uppenbart ökar försäljnings-statistiken.)

Edit: Menade givetvis inte all världens länder, men got the point. Fler länder iallafall.

Av Xubunticious

Kan de verkligen räkna Wii Sports högst upp? ^^

Av Xubunticious
Skrivet av moxzii:

Lånar tråden lite.

Undrar om man kan sälja sina Steam spel man inte spelar längre?

Nope. Enda som går är att sälja hela kontot, vilket för övrigt man inte får enligt Steam EULA. För övrigt "hyr/lånar" man spel licenser egentligen via Steam, man "äger" inte spelen.

Av Xubunticious

Det är väl detta som är skillnader i sk Batcher. Eller är det skillnader inom varje individuella enhet inom batcher också? (Är det ju kanske självklarligen, men är det såpass stor skillnad som mellan batcher?)

Av Xubunticious

Nu ska jag inte säga att jag fått en massa IST men jag har då för mig att den kom upp då o då? Inget super-rare väl? Lång tid dock sen jag körde nu , det får man nog köra om lite sen med polarna

Av Xubunticious

Testat annat nätagg?

Av Xubunticious

Testade Appen nu bara lite snabbt och lätt, tycker inte Appen var särskilt bra. Rätt messy och jag lyckades aldrig få bort vissa fönster (testade flera olika sätt, får fan inte till det) som blockerar texter o vyer, trycker i tron om att dessa fönster ska gå ner smidigt med bakåt knappen men då stängs appen ner.

Nej, finns nog enklare sätt att räkna ut förbrukningen. Har själv en elmätare att testa apparater med, sen låter man bara ta KWh x ens pris. Tanken var ju god.

Av Xubunticious
Skrivet av NordhNet:

Japp, men det hade låtit lika illa som "de närmsta åren" eller "en tid framåt". Samtidigt kan man ju inte skriva "fram till 26:e Juli 2016".
Svårt det där men ja, annonsen låter lite väl optimistisk.

Heh, de var väl taktiska och skrev "kommande år" för då kan de ju vara *det* kommande ~året~, eller faktiskt plural det närmsta två/tre/xx åren ^^

Av Xubunticious
Skrivet av Sebskiii:

Som titeln säger, datan (ja, det är fel ord men orkar inte bry mig just nu) har gått o blivit slö.. Vi snackar ordentligt slö, går säkert 10 min att gå från avstängd till användbar. Och har även andra problem med Spotify, då den bytar låt helt slumpmässigt ibland och ibland när jag använder vissa kommandon som ALT + TAB. Någon som har ett ordentligt tips som kan hjälpa mig med allt?

Detta lär ju inte heller hjälpa så överdrivet mycket men se till att inte onödiga program/tjänster köttar igång i början (Sökfältet (Win7) skriv in "msconfig", sen enter. Fliken autostart.)
Sen kanske allmänt rensa lite med Ccleaner eller liknande. Men annars ominstallation som ovan nämner är ju oftast lättast.

Offtopic:
Diggar hur du orkar skriva " (ja, det är fel ord men orkar inte bry mig just nu) " istället för att bara skriva rätt från början

Av Xubunticious
Skrivet av Oliver91:

de måste anmäla sig som ett företag innan de kan börja posta sådär på forumet hehe, det kan vara vilken skojare som helst som det ser ut i dagsläget ändå om det är välskrivet

Det har du ju rätt i, tänkte nog lite fort där. Användaren är Avstängd nu också ser jag så antingen var det en skojare eller så är det avstängt tills vidare bevis på anknytning till Posten kommit.

Av Xubunticious
Skrivet av daempull:

Tillverkaren i detta fallet skriver "kommande år" på sin hemsida och inte "alltid kan spela de senaste spelen".

Så svaret på min fråga är då att man inte kan hänvisa att köpt en vara pga av det som stod i annonsen när man köpte det?

"kommande år" låter ju som att det kan betyda vad fan som helst :S

Av Xubunticious
Skrivet av Posten AB:

Hej,

När det kommer till vilket ombud ett paket kommer att kunna hämtas ut på beror detta på vilket postnummer som avsändaren skriver i mottagaradressen. Postnumret styr till vilket ombud paketet kommer till. Avsändaren kan välja att ett paket kan hämtas på ett annat ombud än vad mottagaradressen säger. Om ett paket kommer till fel ombud kan vi på Posten alltid se vilket ombud som paketet egentligen borde ha kommit till, om ett paket hamnar fel hjälper vi till att meddela ombudet att dem ska skicka vidare paketet om inte ombudet själva upptäcker detta. Självklart är man som mottagare av ett paket som skickas med posten välkommen att ta kontakt med oss på kundservice om det är något som man tycker inte ser rätt ut med det paket man väntar på. Oss på kundservice når man måndag till fredag mellan kl 8-18 på tele 0771-333310 knappval 2 eller via e-post på kundtjanst.logistik@posten.se.

Med vänliga hälsningar Erika på Postens kundservice

Åfan, posten på SweC. Första gången jag iallafall ser det, trevligt när ni själva svarar!

Av Xubunticious

Aldrig hört talas om förrän nu, kollade upp det lite snabbt och måste också säga att jag blev intresserad

Av Xubunticious

Intressant, men dyrt.

Av Xubunticious
Skrivet av Ixos:

Mer träffande jämförelse hade varit:

Bil: Du får bilen vid leverans men det fattas lite paneler, plåtar, samt radion, tonade rutor och AC (saker som främst är till för utseendet, upplevelsen och utlovade extra funktioner), Vi kommer hem till dig och fixar dem när vi får tid om några veckor eller månader utan extra kostnad...

Även om det är tråkigt så är det inte allså så konstigt att vi accepterar detta eftersom vi inte behöver lyfta ett finger själva utan bara vänta.

Jag håller med om att ditt exempel var mycket bättre än föregångare, men ser det mer också som "Du får denna motorn, dock är den inte optimerad så bilen kan inte gå så fort men det fixar vi senare!"

Annars OnT: Gillar inte heller detta med ofärdiga spel men som många säger; så ser det ut idag.
Sen samt om man hade utvecklat i flera år och släppt ett spel "färdigt" så är det ju fortfarande så att konkurrenterna kör ut sina under tiden, man vill hela tiden ligga på banan så att säga.

Av Xubunticious

Fast det menas väl med att just Lian-Li kör på nytt med Flip-Open? För annars har ju det funnits ett tag, vi har någon gammal jefla XP dator med "flip-open" chassi i liten storlek.

Av Xubunticious
Skrivet av robie76:

säkert morsan som städat och råkat komma åt reset knappen

Råkat trycka in sitt några centimeter breda borst-handtag i mer än 5-6 sekunder? Yeah...

Av Xubunticious
Skrivet av thorsama:

Jag skulle föreslå att man tvingar alla tillverkare att integrera nätdelen i sina bärbara, på detta sätt så blir det enbart en kabel & mycket enklare att byta, det blir även billigare att skaffa ny om man nu ens behöver göra det, för anledningen att laddare går sönder är ju trots allt i 9/10 fall att användaren har varit oförsiktig och att ena kontakten till laddaren har gått sönder. Visst din ultra superduperlightweight dator som kanske väger 1kg i vanliga fall väger 1,2-1,3 kg istället, så det är väl den "enorma" nackdelen med det systemet.

Andra problem kan väl innefatta att laddaren tar mycket plats, men det bör inte vara något problem pga att tillverkarna kommer börja tillsätta medel för att få ned storleken på laddaren etc. Som ett dåligt exempel kan vi ta ps4 & xbox one. ps4'an är mindre, kostar mindre & har bättre hårdvara (prestanda) än xbox one. Sen kostar ju kinect en del etc, men ni förstår min poäng, det går att få in samma funktionalitet på mindre yta om man vill.

Blir som sagt förmodligen för tungt som du sa, sedan blir det väl värmeproblem och det skulle väl förmodligen finnas vissa brandrisker också iom ett så litet/slutet system? [Utan att veta något om brandrisker i nätdelar...]

Av Xubunticious

Jag själv har börjat gilla Lenovos Gula USB-liknande kontakter som laddare, väldigt sköna att "hantera" med så att säga

Av Xubunticious

Repair on the go!