Inlägg

Inlägg som Xubunticious har skrivit i forumet
Av Xubunticious
Skrivet av Magnusdalberg:

Ska prova detta, dock har jag aldrig någonsin kommit in i spelet..

Jo, är förmodligen inte lösning på ditt problem, men vad har man att förlora? Du har ju trots allt testat installera om också såg jag :s

Av Xubunticious

Hade lite problem med mitt Csgo här om dagen också, visserligen inte på samma nivå som du utan mitt kraschade bara- lösningen som jag hittade i slutändan var att ta bort Cfg mappen i CSGO mappen, sen få Steam att ladda ner nya Configs (default)

Av Xubunticious
Skrivet av Beltet:

Bra, det var hedervärt. Nu fattas det bara att båtar också inför det. Men där finns antagligen tekniska begränsningar.

Nu vet jag ju inte hur det är på alla båtar runt om i landet, men färjan mellan Varberg-Grenå som vår familj tar någon gång per år för släktträff, den har gratis internet.

Av Xubunticious
Skrivet av s_angel_88:

Har sänt in ett par moderkort och nät.agg till inet.se (som jag köpte sakerna ifrån) som dom har byt ut sakerna under garanti tiden till mig. Så frågan är vad du köper produkten ifrån.

Har dock aldrig sagt något om ytterligare garantier.Tillverkarens garanti tid gäller som vanligt.

MVH s_angel_88

Det Alibaba sa stämmer för min del med, skickade in om att en halv-månad gammal Asus laptop inte funkade till Inet, enda svaret löd ungefär "Här är Asus nummer. Det är dem som har hand om det. " - Inte för att Asus skulle vara något problem , gick smidigt !

Av Xubunticious
Skrivet av Niczo:

Trasig länk?

Alltså testade du ens klicka den? Fungerar fint. Eller vet du bara inte om förkortningslänkningen?

Nvm; Andra hann svara ser jag.

Av Xubunticious

Inte för det är något favoritspel, och kanske inte superomtyckt men Call of Juarez? (Iaf de första)

Av Xubunticious

Fast även om man ser det så att Elgiganten nu kan påstå, "Du har ju öppnat den" jo- men hade man lämnat in den för något fel (utan att ha öppnat den) så kanske de kommer påstå att man själv öppnat det bara för de ser dessa fel.

Jag hade la också tänkt tycka det vore rätt med ny produkt, sen om jag hade orkat gå vidare med den när den som sagt uppenbarligen fungerat ett bra tag är en bättre fråga...

Av Xubunticious
Skrivet av dabman:

Då har du eller någon tagit bort exe filen, manuellt.

Installera om, kolla via Windows update. Eller hämta från MS.

Detta är inget Windows gör vid installation av annan browser.

Alltså, jag antar[<<Note] att SubDub vet exakt varför han inte har I-Explorer, man kan avinstallera det och inte helt ovanligt skulle jag tro bland SweC, så det SubDub vill veta innan han skaffar det igen är exakt hur/varför han ska göra som han ska. Inte bara massa tjat om att han ska ha det!

Av Xubunticious

And here we go again!
Fast2play ägs la av g2play, vilka redan är omdiskuterade fram och tillbaka om deras metoder.
Googla g2play legit eller liknande och läs om dem runt på forumen, ska även finnas här på SweC.
Vissa handlar där skitsmidigt, vissa skulle inte rekommendera för allt i världen.

Av Xubunticious
Skrivet av anon179444:

Det fanns ju tidigare en hel rad med distros specifikt för netbooks och nu är de skrotade hela bunten. Själv har jag kört netbook remix, easypeasy, eeebuntu osv. De flesta har inte blivit uppdaterade på flera år. Har du gjort egna tweaks på minten?

Nej, inte gjort ett skit på den Enda jag gjort är ändrat skin (Nu vet jag inte med nya Linux Mint, kör själv LM 11-Cinnamon) inte uppdaterat på helluva time.

Av Xubunticious

Jag har en Eeepc 901'a som jag kör Linux Mint (cinnamon) på, fungerat otroligt bra hittintills

(Har testat Ubuntu 10.10 netbook back in the past, Jolicloud (som för övrigt blev skit efter v1.2))

Av Xubunticious
Skrivet av anon155896:

Nja de är stabilisatorer och de ska ligga lösa. Men kan du testa trycka ner bara switchen (utan keycap då) och se hur den känns, om den känns som de andra switcharna.

Den känns precis som de andra, är nog inte mycket att göra antar jag- går ju att leva med ^^ Tack iaf för respons!

Av Xubunticious
Skrivet av anon155896:

wtf kan du ta en bild på spacebaren utan keycapen ovanpå? Kan vara nåt som inte stämmer med stabilisatorerna.

Vet inte riktigt vad jag skulle fota, men här ser du två bilder. De dära svarta switcharna är switchar va? -,- (de jag trodde var återfjädrare) Iaf, de sticker inte upp alls och går inte ens att trycka ner alls. De är typ lösa i sin hållare.

http://i41.tinypic.com/2iibh2a.jpg

http://i42.tinypic.com/2wnxxxk.jpg

Av Xubunticious

Nope det sitter blå brytare under min Space , tillsammans med två svarta återfjädrare vid hörnen (tror inte det är switchar, då de inte går att trycka ner) Om man ska beskriva min Space; Jag trycker ner Space. Den kommer upp nästan hela vägen, men sen tar den någon sekund innan den själv återfjädrar upp den sista biten. Vilket gör att dens känns sloppy eller "mjuk" att trycka på. :/

Edit: Spelade in snabbt en video där man ser hur jag menar, är det meningen det ska vara så? Någon annan som har det så?

http://youtu.be/vGWbMRrd8sE

Av Xubunticious
Skrivet av Casgar:

Stämmer. Finns inget där. Man är alldeles för lättlurad när man har höga förhoppningar.

Fast jag hade gärna haft den där bilden, men i en något större version. Skulle vara nice som bakgrundsbild.

Det går att få en liknande om du googlar bilder på "Blue Sun".

OnT: Tror det handlar mest om Steambox också...

Av Xubunticious
Skrivet av coilspy:

Imo så är ducky för dyrt enligt min budget... ett tangentbord på 1k max nästan är vad jag siktar på, därför tyckte jag cm storm quickfire som jag länkat redan lät bra... men de kanske bara är skräp`?

Asså den andra/tredje personen som postade här länkade ju till en Ducky inet korg för 990 Kr....

Av Xubunticious

Fick också detta tangentbord häromdagen då jag förhandsbeställt sen länge på inet, och det är väldigt skönt (Mx blue) men något som jag märker är jobbigt är hur Space knappen inte verkar klicka lika skönt som de andra tangenterna, är det någon som vet hur man eventuellt kan lösa det? :S

Av Xubunticious

Friendly reminder om Eventet som börjar 18.00 - 21.00 , man tjänar upp till 300 Eagles för 5 Wins. Hoppas man ser några online då!

Av Xubunticious

Temp-Sensor för Rpi

Tänkte fråga runt lite om någon vet en bra temp-sensor för Rpi'n, den behöver inte vara särskilt advancerad det är bara till ett skolprojekt att det ska läsas av ett värde av temperaturen, gärna bra dokumentation för hur den fungerar också.

Av Xubunticious
Skrivet av aMp:

Förstår inte riktigt vad ditt exempel ska visa på? Det är klart att man bannar folk som har dåligt internet och får DC, så att man slipper de i framtiden. Detta är speciellt viktigt i DotA och liknande spel, eftersom det inte är så kul att spela en jämn match i säg 45 minuter för att folk sedan helt plötsligt ska försvinna. Det förstör hela spel ibland.

Ts: så du fick en ny nyckel via mail? Schyst av dem isf tycker jag! Var försiktig med kontot nu bara, det är inte så bra idé att låna ut även om det skulle vara till en familjemedlem.

Skickades från m.sweclockers.com

Vad ska ditt exempel visa på? Att mitt internet dör en gång och då påstår du att det är rätt att banna varenda en som får en internet downtime av whatsoever reason för det. I Wc3 borde ju du kanske också veta om du nu är så inne på det att man inte kan se vilka som förlorar internet, det står oavsett Left the game som om man disconnectad själv. Inte som LoL.