Inlägg

Inlägg som kim har skrivit i forumet
Av kim

litestep..? vill ha nån av dessa skrivbord, hur göra?

http://jlj.ath.cx/joda/Aphex.jpg
eller
http://haiyaaah.digitalrice.com/other/desktop-2.jpg

tycker den sista är grymmast.. fast jag har iofs inte en mac. men hur fixar man dessa skrivbord eller liknande? jag har litestep installerat.

Av kim
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr Bean
Hur ser man hur många dpi musen använder för tillfället?
Har en MX500.

undrar jag med

Av kim

Flyby: 129,6
botmatch 58,1
resolution: 1024*768

är det bra? om man ser till mitt system.. är det normalt eller lågt/högt?

Av kim

nej jag tror det kommer lagga på cs...

Av kim

om man vill ha hörlurar med mic då? vilka är det då som gäller?

Av kim

razer boomslang 2000.. börja gnissla som fan och höger musknapp funkar knappt om man inte trycker hårt.. den var DYR dessutom.. bajsmus. köpte mx500 nu, fan va go den är. slipper rengöra etc, så skaffade jag en func musmatta till det.

Av kim

cs med WONID.. var kan man köpa ett billigt hl?

Tja
jag vill ha tag på ett så billigt hl som möjligt för att kunna spela cs på nätet med wonid nyckeln.. någon som vet nån affär i sthlms området som säljer hl billigt?

Av kim

jag har hört att logitech ska släppa en ny drivrutin, stämmer detta? är det den ända lösningen att få veta att man har 800dpi? och att kunna ánvända alla knappar?

testade att byta från sp2 till usb och nu fastnar det inte

Av kim

Mouse Registry File for GAMERS - Logitech - mx500?

tja
jag har en mx500.. nu är det så att den är grymm.. jag har dock märkt en sak som jag stör mig på.. när jag drar musen snabbt i ett spel fram och tillbaka så kan det hända att musen "fastnar", tex vid 180 graders vändning i cs.. kör med sens 1.5.
kan man fixa detta? kör i ps2.
sen kollade jag på logitechs hemsida och hittade detta:

Mouse Registry File for GAMERS

http://www.logitech.com/index.cfm?page=downloads/software&CRI...

finns det något program som kollar vilken dpi jag har på musen? vill gärna köra i 800 som den ska klara, och inte 400.
för tillfället kan jag använda 6 bindningar i cs. tummknapparna, mouse 1/2. rullhjulet upp/ner.

Av kim

på siba i sickla köpte jag min.. 449kr.. billigare hittade jag inte.. så slipper man frakt

Av kim

funkade med TS.. skummt

Av kim

Game Voice - boost?

Tja
jag har försökt få igång mitt headset så jag kan använda gamevoice.. nu är det så att jag inte lyckas.. Jag får fram ljud men måste då stoppa in micen i munnen och skrika. Tydligen skall man aktivera gain/boost under settings - advanced i programmet game voice. Den rutan är dessvärre grå, jag kan alltså ej klicka för den. Betyder det att mitt ljudkort inte stödjer det och att jag därmed är "fucked"?
ljudkortet är ett inbyggt på asus a7v333..
hjälp?

Av kim

tv-kort, användningsområde? samt lite andra frågor

Vad har man ett sånt där tv-kort till? typ: http://www.komplett.se/k/ki.asp?act...24&GrpID=2&s=pl

måste man ha internet på datorn man kopplar in det på? jag har nu en dator som står vid tvn som jag bara använder till divx.. vilken nytta skulle jag kunna ha av detta kort?

edit: använder då ett ati radeon 7000 som tv-ut.. bra bild tycker jag. skulle man då byta ut det kortet mot et tv-kort eller hur funkar det hela?

Av kim

det går inte eller vad? svar nån?

Av kim

kolla dpi på min mx500?

Tja
jag har ju då avinstallerat mouseware och kört nån regfil.. nu funkar allt som det ska typ. Vill bara kolla vilken dpi jag kör på nu.. om det är 400 eller 800? om jag har 400, finns det nåt sätt att få 800 utan att man förlorar bindningsmöjligheterna på tumknapparna samt hjulet..?

Av kim

hm... fattar inte.. med din hjälp Solo så lyckas jag med bindningarna på tangentbordet. Dock fungerar inte mina bindningar på musen.. det står i controls att när jag klickar på musens knappar som jag vill använda: mouse2 mouse3 etc, därför angav jag x som mouse3 mouse4 etc enligt ditt tips. när jag nu trycker på dessa knappar så händer ingenting.. kan man fixa detta?

Av kim

ok jag har nu lyckats binda knapparna jag vill ha.. kan man på nåt sätt binda så man med ETT tryck får pistolen? nu måste man ju trycka 2 ggr.. först knappen och sen skjutknapen för att få fram HEn i handen.. kan man göra så det går lika snabbt som när man trycker "q" växlar mellan de två senaste vapnen. det går ju snabbt

Av kim

jag är med

Av kim

framgår inte hur man binder knapparna?
hur gör man?

Av kim

hmm.. när jag kollar i inställningarna för att ställa om knapparna så kan jag bara ställa om knapparna till f10 f11 etc... kan man ställa om knapparna till 123?