Inlägg

Inlägg som kim har skrivit i forumet
Av kim

binda CS med mx500.. vad binda? hur binda?

Tja
jag har precis skaffat en mx500. tänkte binda upp knapparna till olika funktioner i cs. Tex så vill jag ha en knapp för att ta fram HE, en för att ta fra flash och en för att ta fram pistolen, kanske en för primary weapon?
tror jag vill ha de två knapparna vid tummen till pistol/primary. Sen vill jag ha knappen längst fram i mitten framför hjulet till HE och knappen längst bak i mitten till flash.
någon som vet hur jag ska göra?

Av kim

kom hem precis. köpte mattan på åhlens city för 299kr.. köpte mx500 på siba i sickla (slut på kungsgatan) för 499 kr.. billigt.. 798kr totalt, helt ok

Av kim

ok.. men mx500an då? den borde man ju kunna hitta billigare..? onoff har den för 596kr.. är det det billigaste? nån som kan hitta powers tel nummer? står inte på deras hemsida.. (den är sunkig)

Av kim

mx500 + funcsurface 1030 i sthlm.. var?

Tja
jag ska köpa musen mx500 och en funcsurface 1030. Jag var idag inne på åhlens city, där skulle de ha 700 för musen och 300 för musmattan.. galet pris.. vet någon någon affär i sthlm som säljer musen eller mattan till ett billigare pris? alt billigaste nätbutiken?

edit: hittade på JME data musen för 529kr inkl moms..med frakt blir det dyrare än på åhlens.. finns det några små datorbutiker i stan som kan tänkas ha musen? mattan verkar inte bli billigare än 295kr..

Av kim

vilken musmatta har ni? testade att lira med 2 i sensi i cs.. tog bort musmattan och körde på bordet föratt slippa ta upp musen..

Av kim

nej jag känner ingen i piranha men jag har lirat mot dom.. var med i klanen c-4

Av kim

det har jag lirat länge.. gick över till cs sen men det är kul

Av kim

ok.. har hört att pinnacle studio 8 är bra? stämmer det? är adobe bättre?

Av kim

vilket videoredigeringskort?

Hej
jag har en dv-kamera. Jag håller på att spela in en liten film på 30 min och skulle behöva lägga in filmsnuttarna på datorn för att redigera dem (klippa ihop etc). Exakt vad behöver jag köpa? om ni kolla min sign så ser ni min dator. Vad behövs? redigeringskort?gärna så billigt som möjligt (måste funka dock).tack på förhand.

edit: om man har ett firewire på sin bärbara.. funkar det då?polare som har firewire på sin bärbara nämligen..

Av kim

videoredigerings program?

Hej
jag har en dv-kamera som jag tänkte koppla till min dator. Vi håller på att spela in en liten kortfilm (30min).
Vilket videoredigeringsprogram rekommenderas? någon som är insatt?

Av kim

när kommer RA???

Av kim

ingen?

Av kim

jag hänger på på detta inlägg.. jag vill ha en relativt tyst dvd läsare..
ASUS DVD-E616 DVD 16X/48x CD Retail intern IDE
är den tyst/bra?

Av kim

så samsung cd-rom verkar helt ok? nån mer med nån erfarenhet av den spelaren?

Av kim

tyst cd-rom?.. LG Electronics 52X CD-ROM bulk IDE

Någon som vet om denna cd-rom är tyst?
LG Electronics 52X CD-ROM bulk IDE
den skall användas till att kolla på divx via datorn. alltså filmerna ligger på skivor, jag har hitills lagt över skivorna till hd innan jag kollar eftersom den cd-rom jag har nu är på 6x och det hackar därför under uppspelning. Har ni något tipps på cd-rom som är tyst? som finns att köpa idag.. typ på datorbutiken, den får GÄRNA vara billig
edit: eller kanske denna: SAMSUNG. CD-ROM 52X IDE BULK
http://www.ad-data.se/ ett bra företag?

Av kim

nope.. den funkade på en annan dator.. jag kunde öppna filen från cdn i wmp.. alltså är det nån slags codec som jag inte har? har wmp 7.01 installerat på win2000...

Av kim

funkade ej med powerdvd.. eller nja.. det vart iaf lite ljud och så fick jag en bild i 2 sec. sen vart det en röra av fyrkanter.. jag har öppnat exakt samma fil från cdn på en annan dator, då i windows media player. fattar inte vad som kan vara felet.. installerat nimo light codec pack..

Av kim

vilken codec till media player behövs för att öppna .DAT?

som topic... vad behövs för program för att öppna .DAT?

Av kim

jo men jag vill fortfarande ha svar på frågan.. därför skriver jag här

Av kim

mpg tråden igen.. velotex!

men herregud velotex.. mitt syfte kanske från början var olagligt.. men detta problem har ingenting att göra med om filmen är olaglig eller ej.. jag har exakt samma problem med lagliga filmfiler som är för stora för att brännas på cd. i .mpg format..
förstår inte varför du tar bort mitt inlägg då? frågan jag ställde hade ju igentligen ingenting om olagligheter att göra.. fjantigt tycker jag.. om tex någon ställer samma fråga utan att säga vilken film det är, ska du då säga: jag anar nog att det är olagligheter du sysslar med. tråd låst!
??? give me a break