Inlägg

Inlägg som JohanFalk har skrivit i forumet
Av JohanFalk

Hade det varit en av de bättre eftermarknadsmodellerna med lite bättre kylare så hade det varit helt okej pris. Men med referens ? Nja, känns inte så pass värt det då.

Av JohanFalk
Skrivet av Tennix:

Känns som corsair lever lite på gamla meriter. Mitt HX520 corsair snurrar fortfarande på utan problem efter 8 år. Men jag hade valt Evga idag.

Exakt som du säger, de senaste cirka två-tre åren har de i princip levt på gamla meriter. De mest produkter utanför chassin har varit halvdana produkter som inte riktigt står ut på något viss.

EVGA, det är bara generellt bättre inom alla vinklar.

Av JohanFalk
Skrivet av emilakered:

Nej, det lär ta ett tag, men har inte direkt någon brådska. Även om jag gillar DAI är det ingen titel jag känner att jag kommer spela igenom oändligt antal gånger, så lika bra att inte tröttna redan nu. Mass Effect däremot..

Körde nyligen igenom Mass Effect 2 och 3, mestadels eftersom en kompis tvingade mig att pröva det med mods, alltså MEHEM till större del. Blev utan tvekan bättre, gav en mycket bättre känsla av hur ska man säga det..."Closure" ?

Ahh, blev lite av ämnet nu.

Av JohanFalk
Skrivet av emilakered:

Känner lite samma! Har börjat på en andra genomspelning, men ska nog hålla mig tills kommande DLC finns ute.

Dock verkar det väl inte som att något DLC kommer inom den snaraste framtiden, är nog ett antal månader ? Eller ? Hursomhelst så har man ett antal spel som behövs spelas så man blir nog inte uttråkad. Skyller på de förbaskade Humble Bundles som är så för jävligt prisvärda...

Av JohanFalk

Sluta bygga grejer! Får en att känna sig undermålig! Äsch, som alltid grymt bygge. Blev att kolla byggloggen för lite bättre bilder på insidan.

Av JohanFalk

Är lite sugen att spela igen, men känns som att vänta på DLC kanske är en bra ide ? Blir det något ens ? Aha, är lika att vänta. Så kan man arbeta på ens Steambibliotek.

Av JohanFalk

280Ghz ? 351Ghz ? Wuuuuuuut ? Blir nog ett världsrekord.

Men, ja, den borde inte flaskhalsa mer än i väldigt CPU-krävande spel. Moderkortet ska klara det, men du borde uppdatera bios för säkerhets skull.

Av JohanFalk
Skrivet av Roppski:

Ok tack för hjälpen :)! vad kan man värdera den till i ca pris ? är så dålig på sådant men 5k borde man kanske få ?

4000-5000:- här på Sweclockers, beror på om du säljer i delar eller som komplett dator. Du får nog mer i delar skulle jag säga, dock så blir du säkerligen kvar med moderkortet då.

Av JohanFalk
Skrivet av bärplockaren:

Finns även liknande som börjar på I.

I**t ? Har aldrig haft problem med dem, snarare motsatsen. Alltid varit grymt bra frakttid, support och helt okej priser. Men det är väl grejen, det finns alltid någon halvdan anställd på varje företag som inte bryr sig alls.

Av JohanFalk

Hursomhelst, NetOnNet är helt okej jämfört med vissa andra företag...som fyra bokstäver som börjar på C.

Av JohanFalk

Använder du 64-bit versionen av BF4 ? Mantle fungerar väl bara med 64-bit ? Har du prövat göra det manuellt ? Kommer ihåg att det fanns ett sätt att göra det, ska googla fram det.

Citat:

Go to Documents\Battlefield 4\settings open PROFSAVE_profile with a text editor, then search for GstRender.MantleEnabled 1 option and change the value 0 to 1, if needed, add it.

Vet att några var tvungen att stänga av integrerade grafikkretsen, men borde inte vara något problem nu ? Kanske pröva ?

Av JohanFalk

Lite irrelevant, men varför inte nyaste drivrutinerna ? Borde väl pröva det först ? 14.12 fungerar utmärkt.

Av JohanFalk

Dual-X är inte en av de tystaste kylare, men för det priset är det väldigt mycket prestanda. Är upp till dig, själv tycker jag det alltid är trevligt med en tyst dator. Sen hur mycket extra man är redo att betala är upp till en själv.

Av JohanFalk

Kolla med HWmonitor eller annat program för övervakning av temperaturer och spänning. Är inte ovanligt att SpeedFan ger lite konstiga siffror. Undra om CPU den visar är CPU-sockeln ? Blir väl Core 0 man kollar på då ?

Av JohanFalk

Kanske en 960 ? MSI, EVGA och Asus har alla semi-passiv kylning. NetOnNet säljer just nu EVGA GTX 960 SSC ACX 2.0+ för 1990:-. Blir över budget men enda jag kan tänka mig.

http://www.netonnet.se/art/dator/komponenter/grafikkort/nvidi...

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?j=2982806,2982804,2982801

Av JohanFalk

Intressant projekt, får en att vilja pröva bygga något mindre själv. Men som synd så har man redan ett projekt som måste fixas först.

Kollade youtube filmerna, fortsatte sedan kolla omkring lite. Hamnade tillslut på en film angående en bock som slog ner en quadcopter...

Av JohanFalk

Äntligen har Nvidia valt ett ordentligt spel att bundla med.

Av JohanFalk

Inte 24/7, men säkerligen 12 timmar dagen med HX650 sedan 2009. Överlevt tre av mina datorer, samt sitter i min kusins nu.

Av JohanFalk

Så blir äntligen att börja använda Linux ?

Av JohanFalk
Skrivet av NatureBoyyy:

Vet inte varför du citera mig? Det bygget jag visade hade ATX, sen är jag tveksam till den cpun. Jag anser att det alltid är bättre att skaffa en cpu man kan överklocka om man vill ha mer prestanda senare. Men det är jag!

Oj, förlåt råkade citerade fel person. Nej, håller helt med. Men är man helt säker att överklockning inte är relevant, så är i5 4460 ett bra val. Knappt någon skillnad mot 4690K inom spel. Du märkte väl att jag gav två olika förslag ?