Inlägg

Inlägg som kvicksilverfred har skrivit i forumet
Av kvicksilverfred
Skrivet av Schluug:

Jag vet dock inte hur dina händer ser ut, men för mig är det uppenbart att trigger-knapparna ska sitta i riktning uppåt då mina pekfingrar hamnar ungefär i den regionen.

Tror du missuppfattat. Man får med två tillbehör till kontrollerna som man använder när man spelar wireless. Dessa två tillbehör fastnar ifall man skulle sätta dem tvärtom. Vilket inte är helt tydligt och känns generellt dumt då det är väldigt enkelt, läs väldigt, att sätta fel.

Sista jag svarar på. Förstår hetsen, är inte här för att förstöra något då jag har varit Nintendo Fan i 30 år. Ville mest nämna att jag blev negativt överraskad när jag testade konsolen i ett par timmar.

Jag provade endast 1/2 samt Zelda och det var dessa två spel som konsolen hade svårt att läsa.

Skickades från m.sweclockers.com

Av kvicksilverfred
Skrivet av tribute87:

Kanske var otydlig med vad patchen ska innehålla... Problemet grundar sig i att blåtandssignalen är för svag och de kommer öka signalstyrkan via denna patch

Det kanske löser problemet delvis. Det vi märkte var dock mekaniska fel, som att kontrollerna inte klickar i konsolen samt att tillbehören är otydliga med vilket som ska sitta i höger och vänster kontroll.

Av kvicksilverfred
Skrivet av Tiamat:

Har du testat med pro kontrollen med?
De flesta menar att det funkar med prokontrollen.

Har endast testat konsolen i handheld och med joyconsen lösa.

Av kvicksilverfred
Skrivet av n4ight:

Märks att du verkligen har funderat länge över vad du möjligt skulle kunna gnälla över bara för sakens skull. Grattis!
Nej, jag tror då fan inte ett skit på det här.

Förstår att det är jobbigt att höra när man verkligen sett fram emot den. Men nu har jag sagt det i alla fall så folk vet. Är inte ute efter att sabba någons hype, men problemen är verkliga och existerar. Flera som har testat har nämnt exakt det jag pratar om. Sök på Nintendo Switch Controller problems så kommer det upp en uppsjö med info.

Av kvicksilverfred
Skrivet av Timelord Sloth:

Hur vet vi att du faktiskt använt en Switch? Jag har inte sett någon recensent som haft problem med stabiliteten.

Flera som nämnt detta. Men här är en annan iaf, bara googla så får du fler:

http://www.trustedreviews.com/news/nintendo-switch-problems

Fler:

http://www.eurogamer.net/articles/2017-02-24-concerns-for-nin...

http://www.polygon.com/2017/2/23/14711932/nintendo-switch-joy...

Av kvicksilverfred
Skrivet av SimpanDirr:

Säger du bara för att kunna få en avbokad själv på fredag, den är bäst mitt hjärta vet det.

Har bokat sen oktober. Jobbar i butik och fick in ett demo-ex idag. Kommer ändå hämta ut den, Nintendo-nörd som man är... Men måste medge att jag blev duktigt deppig nu efter jag testat Zelda och 1&2...

Skrivet av tribute87:

Du är medveten att det släpps en day one-patch på releasedagen va..?

Patcha hårvara? Nu blev jag nyfiken... Det är ju mekaniska fel?

Av kvicksilverfred

Nu har jag suttit med switchen i ett par timmar och min hype har gått från 10 till 0.

Konsolen känns som om den fortfarande är i beta-stadiet. Som många andra rapporterar så buggar kontrollerna ur väldigt ofta. Den vänstra kontrollen tappar kontakt 3-5 per minut och ger ett inputlagg som orsakade min död ett flertal gånger i Zelda.

1-2 Switch känns som något som borde varit gratis, och många av spelen känns som reklam för företag som Subway och Mcdonalds.

Konsolen i sig känns rucklig när kontrollerna sitter i och känns verkligen inte stabil alls. Den klickar inte riktigt som man vill. Själva kontrolltillbehören som man ska klicka på kontrollerna är inte heller universella och sätter man fel (L/R) är det otroligt jobbigt att få av själva prylen. Detta är något som definitiv kommer skapa problem och folk kommer lämna tillbaka konsolen på grund utav detta.

Var även med om att den inte ville acceptera spelen man satte i om man inte flera gånger tog ut kassetten och satte i den igen.

Jag är ledsen och måste rekommendera alla att vänta tills dessa saker är fixade. Konsolen känns ofärdig.

Av kvicksilverfred

Har du Asus-kort? Koppla in mus/tangentbord i USB 2.0 och sedan avinstallerar du Asus gpu tweak och installerar om det igen.

Av kvicksilverfred

Du har inte ett Asus grafikkort kanske? I så fall kan det vara ASUS GPU Tweak som strular

Kolla under inställningarna och stäng av hot keys inuti programmets inställningar.

Av kvicksilverfred

Otroligt nöjd. Det enda jag är missnöjd med är ASUS GPU Tweak som känns väldigt ofärdigt och buggigt. Spelar alla spel maxade i 60FPS utan lagg. Sen att kortet kostade 1990kr när jag köpte det också (RX480 Asus dual OC 4gb) är ju också trevligt. Kortet ligger vid ca 70-72 grader i max load vid 1600rpm. Fläktkurvorna får man göra själv då de förinställda är helt sanslöst dåliga.

Ljudlöst är det inte när man spelar det, men det är inte så högt så man stör sig. I Witcher 3 vaknar fläkten till och ligger runt 1700-1900rpm. Då är den helt klart hörbar. Define R4 case.

Av kvicksilverfred

Att fläktarna på grafikkortet inte snurrar behöver inte betyda något. Kan mycket väl vara en semi passiv eller en "0db"-fläkt som inte startar förrän vid en viss temperatur.

Av kvicksilverfred

Avinstallerade AMD och Asus GPU Tweak 2 och nu verkar ALLT fungera.

Kan någon förklara för mig hur detta kan hända? Mina USB-portar fungerar inte utan Asus GPU Tweak 2 heller så att skaffa MSI afterburner är i nuläget inget alternativ.

Av kvicksilverfred

@Belzader: Provar det sist tänker jag!

Tror problemet ligger hos det jävla Asus GPU tweak... Testade starta om datorn, då slutade alla USB 3.0 fungera, men nu fungerar 2.0?! Har varit strul enda sedan jag laddade ner det programmet. Varje gång man startar om så vägrar det programmet starta, och då funkar inte USB 3.0.

Av kvicksilverfred

USB-portarna i fronten slutade fungera?

Skulle plugga in min externa hårddisk i morse och fick en mindre hjärtinfarkt när jag trodde den var sönder. Visade sig att mina två USB-portar i fronten helt slutat fungera? Det enda jag lyckas få liv i är ett MIDI-keyboard, men det lyser bara upp och känns inte igen av datorn. Hade senast i förrgår min telefon inkopplad i fronten och då gick det utan problem.

Vad kan ha hänt, och hur löser man det? Har gjort SFC, startar om datorn och kört Windows Update.

Kan tilllägga att jag även har problem med att datorn ibland startar om automatiskt när jag stänger av den. Trycker stäng av, 2-5 sekunder senare så bara startar datorn om. Har googlat detta problem men inga lösningar som jag hittar på forum har funkat.

Kan tillägga att USB-ingångarna i fronten är 2.0, alla andra är 3.0.

Av kvicksilverfred

Funkade prima på mig efter att jag hade stängt av key shortcuts i inställningarna på programmet. Dock är programmet ruskigt buggit. Om jag installerar om det så funkar exempelvis inte mina USB 3-portar och har fått andra massa spökproblem som att datorn startar om sig själv efter avstängning.

Av kvicksilverfred

De flesta ljudkorten för 1000-lappen har hörlursförstärkare. Kolla på Scarlet Focusrite 2i2.

Av kvicksilverfred

@pampero: Grattis till ett nytt kort!

Av kvicksilverfred

Sätter slutdatum imorgon klockan 12! Antisnipe 10 min.

Av kvicksilverfred

Gigabyte AMD Radeon HD 7950 3GB

Säljer min gamla trotjänare som har hängt med mig sedan 2012. Kan fortfarande spela i princip alla spel på max i 60fps med lite tweak (Witcher 3, Arma, BF1, Overwatch). Detta är första gången det monteras ut sedan 2012.

Har aldrig gått över 65 grader och är i princip ljudlöst. Tryckluftsrensat och kontrollerat på Inet. Ser bra ut och har inga märkbara märken eller repor.

Idle: 30-40 grader
Load: 55-63 grader

Tänker sätta utropspris på 500kr men kan justera det vid snabb affär.

Köpare betalar frakten (om inte avhämtning är tillgängligt i södra Skåne).

Läs hela annonsen här

Av kvicksilverfred

Hur köper man enklast en Mi Mix i Sverige? Vet att man kunde köpa Xiaomi från någon Italiensk sida innan sjukt billigt? Någon som kan länka?