Inlägg

Inlägg som emiln95 har skrivit i forumet
Av emiln95

BenQ G2450 fladdrar

Hej har haft ett problem med min Benq G2450 håller på och fladdrar när jag använder DVI till skärmen. Har tidigare löst det med hjälp utav att köra med HDMI men bytte precis pga att den inte starta skärmen när jag starta datorn så jag var tvungen att dra ut och stoppa in HDMI'n i datorn (Detta kom nyligen när jag bytt Moderkort och CPU, Hände inte i början när jag pilla med den men nu när jag har använt den lite så har detta problem framkommit).

Jag har häller ingen DVI kabel som utgången ur mitt GTX 580 (från Zotac) har utan använder en omvandlare från DVI till VGA som senare kopplas in i min skärm med VGA. Kan nämligen inte ha en omvandlare till skärmen för utgången från omvandarn ser ut såhär: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/archive/d/d5/20...
och ingången i min skärm har inga prickar över sträcket (Vet inte hur jag ska förklara xD) vilket får den att inte passa.

Problemet framkommer endast när jag spelar spel som SC2 eller WoW men inte under sessioner med Lol vilket jag tycker är konstigt (Eller så syns det bara inte).

Är det någon som har någon lösning på att få datorn att antingen boota med HDMI'n utan att behöva dra ut och in den eller något mot fladdret med VGA kabel?

Ska kanske köpa en DVI kabel och testa om problemet löser sig.

Har Win 7 64-bit home premium och som sagt ett Zotac gtx 580, en 2500k processor

Av emiln95

thank you very much for contacting us.

because your cooler is special edition for LGA2011 only, there is no free kit support available for this type of cooler. If you want to mount it on other Intel sockets, please consider buying the NM-I3 kit for a small fee at your local dealer.

Thank you for your understanding!

Det svaret fick jag av dem får väll lösa det själv då

Av emiln95

Problemet är bara att den kylaren jag har inte är med i produkter Får väll testa och se vad dem säger

Av emiln95

Det trodde jag faktiskt inte fanns:) Tack för hjälpen.

Av emiln95

Noctua NH-D14 SE2011 Cpu kylare

Hej jag råkade nyligen göra en tabbe medans jag skulle uppgradera min dator ifrån en gammal AMD processor och skaffade en 2500k och ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 (http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=650757) och tänkte därmed att jag skulle skaffa en lite bättre kylare så jag skulle kunna klocka upp min 2500k lite och skaffar en Noctua NH-D14 SE2011 (http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=656714). utan att tänka vidare på kompabiliteten för jag tänkte äsh har sett flertal andra användare använda dessa kylare och trodde att det skulle kunna passa på de flesta sockets. Har redan öppnat det och försökt klippa av en bit utav fjädrar för att kunna få på den ( Löste nämligen att kunna fästa skruvarna i moderkortet)Men dem var lite för hårda och oåtkomliga så det var bara att packa ihop det igen och sura lite menads jag montera stock-kylaren. Så tänkte höra med er om någon här har någon bra lösning på vad jag ska göra med den?