Inlägg

Inlägg som TheCouchNerd har skrivit i forumet
Av TheCouchNerd

Finns bara en distro du behöver köra, och det är Arch. Om du vill köra ZFS så väljer du bara det då du paritionera och sen då grunden är installerad så är det bara att välja vilken DE och program du vill köra.

Det jobbigaste med andra distros är ju att du får med en massa skit som tar onödigt med plats och sen segar ner burken. Med Arch så väljer du exakt vad du vill ha, samt så kör de en rolling release, vilket betyder att den är bleeding edge hela tiden. Arch får oftast alla nya versioner först av alla andra distros. Men om du vill köra mer stable så kan du skippa att uppdatera hela tiden då du har fått det stabilt.

Av TheCouchNerd
Skrivet av ozo64:

De jag tycker är bäst är
Uncharted 1,2,3
The last of us
Demon Souls
Ni no kuni
Om man gillar interaktiv film så Heavy Rain och Beyond two souls

Har velat testa Ni no kuni, hmm kanske blir ett köp senare. Heavy Rain står på listan som Beyond Two Souls redan

Av TheCouchNerd
Skrivet av coxen:

Så SANT! Några bira och sen är man Elvis

Och FAAAN så kul är det. Trots bögvarning

Jo jag vet, kan va lite sådana varningar då man står där och vrålar någon typisk brudlåt inför en drös personer, men det är roligt som faaan. Sen Just Dance vill jag inte gå in på, är inte vackert direkt

Av TheCouchNerd

Glömde hela social grenen *facepalm* så här kommer det.

#10 Social Singstar, Guitar Hero, Buzz, Just Dance, Rockband, Little Big Planet

Och varför är dessa spelen med bland de "bästa" ps3 spelen, helt klart för inget slår spel som dessa då du har kompisar över eller fest, sjukt roligt.

Av TheCouchNerd
Skrivet av tvelander:

Du fattade inte min poäng, vi har redan tagit detta så vi behöver inte ta upp det igen

Jädra konstig poäng du försökte få fram då.. Finns inga emulatorer så om du vill spela konsol exklusiva titlar så har du bara ett val.

Av TheCouchNerd

Sen allt om PC vs Konsoll..

Om du spelar mycket strategi spel, gillar mus och tangentbord (speciellt till FPS) samt vill ha den bästa grafiken och har råd att spendera 10-15k, samt uppgradera din gpu för 4-6k varje eller varannan generation, då kör du på PC. Det går även spela vissa spel med handkontroll på PC också, men de fungerar oftast inte lika bra som på konsoll, steam har börjart lösa detta så i framtiden lär det gå bättre.

Om du gillar spel som fungerar bra med kontroll, samt gillar sport och racing spel, sociala spel som guitar hero, singstar, etc (finns även fler rpg spel till konsoll, så gillar du sådant är det ett större plus, även anime spel och sånt med), samt är inte så kräsen, samt tycker grafiken till konsollerna duger och vill inte spendera lika mycket på hårdvara så är konsoll kanske något för dig.

Mycket beror på utbudet, vad du gillar själv som gamer. Inget är sämre eller bättre i sig, är du grafik galen och vill spela t.ex. Battlefield med tangentbord + mus då köper du inte en konsoll. Gillar du dock spela samma FPS spel fast med en handkontroll, samt vill kunna köra online utan att bli dödad hela tiden och inte bryr dig om grafiken så himla mycket då kanske konsoll är något mer för dig.

Sen som jag sa ovan så har konsoll vissa spelgrenar de gör bättre, RPG, Anime spel, sociala spel, sånt t.ex. Racing spelen är oftast bättre för konsoll med (Forza, Gran Turismo), och nu kan du inte spela NHL på PC nåmera. Det är sådant som avgör om du frågar mig.

Av TheCouchNerd
Skrivet av tvelander:

Har min lilla dator med 1x 780 3570k i 4.6Ghz och installerat emulator för PS3 och Xbox på TV och köper alla spel spel online.

60 FPS och 1080 console emulator ftw

Vill ha det du har rökt, verkar vara fina saker om man drömmer fram emulatorer för xbox 360 och ps3 så man kan spela de spelen..

Av TheCouchNerd

#1 NHL14 (gillar hockey mer än fotboll, gillar du fotboll tar du FIFA 14)

#2 Gran Turismo spelen (gillar den typen av racing spel)

#3 Har aldrig spelat sådana, så vet inte, kolla på gamespot eller metacritic för review score på alla skate spel.

#4 Samma som ovan

#5 Samma som ovan

#6 Uncharted spelen, Tomb Raider, The Last of Us, svårt att välja ett spel här då PS3 har så jädra många bra äventyr spel. (Storyn i dessa spelen är ju så himla bra)

#7 GTA V Online

#8 Sen glömde du RPG / Rollspel, där har du Final Fantasy serien. (Storyn som avgör här med)

#9 Stealth spel, där har du Metal Gear Solid serien. (Storyn + spelsättet gör denna serien enormt rolig)

Av TheCouchNerd

Jag är på (27 år), ska köpa konsollen idag med gta v så blir lite lirande. Bara skicka ett PM så addar jag dig.

Av TheCouchNerd
Skrivet av Accipiter46:

Nej, det har blivit en meme

Hoppas att de släpper Source 3 i samma veva, en ny revolutionerande fysikmotor skulle vara trevligt.

De kanske ska få ta och släppa Source 2 motorn (Vilket det har ryktas ska komma tillsammans med Left 4 Dead 3) före de släpper Source 3.

Av TheCouchNerd

Så jädra fult kort.

Av TheCouchNerd

Förmodligen, men svårt att veta förrän de har släppt plattformen. Gigabyte, MSI och ASrock verkar dock tycka att det är nödvändigt nog att släppa deras tungviktare, men hur det hela slutar det får vi se.

Av TheCouchNerd

FM2+ Republic of Gamers

MarshallR från ASUS har kommenterat i en thread på rog forumet om FM2+ ROG moderkort. Om ni vill se ett sådant moderkort så kan ni gå in i denna threaden och kommentera. Han vill även veta exakt vad ni vill se i ett sådant moderkort, har ni inget förslag räcker det med att säga ni vill ha ett ROG kort i X formfaktor med standard features.

Skrivet av MarshallR@ASUS:

We want it but we are evaluating the internal capacity to do it. This year has been very busy for the team, and first designs for the next-gen Intel chipset is already in flight too.

I will bring it up in the next team meeting.

What do you want on a Kaveri board? Let me know and I'll share your reasons

Av TheCouchNerd

Eller så behållar jag min Parvum Systems låda.

Av TheCouchNerd

Du har owncloud som slackr sa samt så har du även freenas. Båda bör klara av det du vill.

Av TheCouchNerd
Skrivet av Ixos:

Läs villkoren:

"som köpts i Origin-butiken (Origin.com och köp från Origin-applikationen) kan vara berättigade för återbetalning"

Det gäller inte spel som köpts via humble bundle eller någon annanstanns öht.

Du kan ju dock få återbetalning på Origin spel som du haft sen tidigare som även följde med bundeln

Av TheCouchNerd
Skrivet av Teddis:

SLI är nvidia's grej.

Har för mig att det fanns ett crossfire-läge för att köra APU tillsammans med ett AMD-grafikkort av liknande prestanda. Att para ihop Radeon 6670 och första generationens A8/A10 nämndes lite här och där.

Stämmer för Trinity. Richland kan köra hybrid crossfire med 7750, vilket gör att du kan spela alla de senaste spelen på 720p i högsta inställningarna (BF3 ~50fps, FarCry 3 ~30fps, o.s.v.). Helt klart bra för en budget dator och om du inte är så kräsen.

Något som hade varit enormt intressant vore om Kaveri kunde köra hybrid crossfire med en mid/high-end gpu i nya Radeon serien som kommer snart. Då hade man kunnat få en riktigt fin-fin budget gaming burk för 1080p gaming. Känns inte så nödvändigt att ha en Intel cpu för gaming burken då en AMD cpu klarar spelen utan bottleneck.