Inlägg

Inlägg som Blub har skrivit i forumet
Av Blub
Av Blub
Skrivet av jagardaniel:

Kan inte mer än hålla med på samtliga punkter. Jag reagerade redan på den helgen man kunde betatesta att man inte kunde prata med fiender, inte kunde se scoreboarden och inte kunde stänga av "barnfiltret" på chatten (alla olämpliga ord blir ****)

Jag får känslan av att EA gjort allt i sin makt för att göra spelet familjevänligt och därav tagit bort möjligheten att spy galla på motståndarna eller svära i chatten. Lite anmärkningsvärt då spelet går ut på att slakta så många fiender som möjligt.
Scoreboarden är ett märkligt val då man inte kan se hur man ligger till eller om någon i fuskar. Jag misstänker även här att det har med familjevänligheten att göra, att ingen ska känna sig "dålig" i förhållande till nån annan.
Squads är också ett märkligt beslut. Varför är allt random? Och varför kan man inte välja server? Allt känns väldigt CoD...

Alla buggar och vapen som är obalanserade kan dom rätta till i nån patch, men just besluten ovan är för mig konstiga då dom aldrig funnits i något BF sen innan.

Av Blub

jag tog ledigt idag för det här... så nu vill jag också skriva av mig.

1: varför finns det ingen scoreboard?`
2: varför kan man inte prata med fiendelaget i chatten?
3: varför kan man inte söka bland servrar?
4: varför tvingas man hoppa med i en random squad?
5: varför kan man inte, om man hittat en bra squad, fortsätta spela med dom nästa runda(man blir utkickad till startmenyn)?
6: varför är banorna så ofantligt stora?
7: varför känns det som att banorna är tomma på folk trots att det är 128 spelare(alla fightas på samma små områden, resten är helt tomt)
8: varför finns det inget spotting system?
9: varför finns det bara 2 spellägen för "vanliga matcher"
10: varför kan alla klasser använda alla vapen och gadgets?
11: varför ser alla specialister lika dana ut även för fiender?
12: varför sparas inte loadouten?
13: varför sparas inte loadouten för fordon så när du för en gång skull lyckas spawna ett fordon är utrustningen tillbaka på "standard" (skitjobbigt i helikoptrar när man förväntat sig andra typers missiler)
14: vad är det för jäkla error meddelande som dyker upp när man ska joina från och till "unable to load persistence data"

Av Blub
Skrivet av Weitolow:

Hej!
Har köpt en ny dator och behöver hjälp om det är värt att sälja min gamla eller om den ska skrotas?
Vad tror ni denna kan säljas för? (Om något alls)

Intel core i5-4670k CPU 3.40ghz
RAM 16gb
Geforce GTX 770

det är komponentbrist överallt så du lär få en slant för den. Släng upp den på swecs marknad så får du se hur galna folk är

Av Blub
Skrivet av gibbon_:

Nytt hus, ny TV.
https://swec.mths.se/83c1.jpg
Sen kom jag lämpligt igenom någon wait list efter drygt 6 månader också, bonus!
https://swec.mths.se/ps5.jpg

En redig pjäs det där
Vad gick den på nere i Australien?

Av Blub
Skrivet av medbor:

Alla får lägga upp en annons per person om jag minns rätt, det kan vara så att det är olika personer du ser varje gång?

Mitt tips är att rapportera till mods om du ser något konstigt

Nej det är inget jag reagerar på även fast det är uppenbart att folk har flera konton. Det jag reagerar på är denna meningen:
"En privatperson får endast annonsera en bristvara var sjätte månad. Begränsningen gäller en produkt ur listan och inte en av varje."

Den efterlevs inte överhuvudtaget då den inkluderar nvidia 30xx kort OCH amd 6xxx kort. Så frågan är egentligen ställd till moderatorerna; antingen får dom göra om regeln eller ta bort den för den följs inte alls.

Av Blub

Gäller regler om bristvaror fortfarande i samma utsträckning som det står skrivet eller har ni börjat tumma på det? Tycker jag ser annonser var och var annan dag som dyker upp som bryter mot reglerna men inget görs.
Det ligger en annons uppe när jag skriver detta som det budas på utan att någon åtgärd görs.
Är det någon idé att rapportera scalparna? Det känns som att tiden mellan rapport och moderering är såpass lång att säljaren hinner scalpa av kortet innan något händer.

Om regeln är obekväm eller spelat ut sin rätt, borde den inte göras om/tas bort?

Av Blub
Av Blub
Skrivet av MrBicce:

Är det samma telefon som du hade ute till försäljning publicerad 2021-07-17, eller är det en annan? Ingår den i något abonnemang eller renköpt?

om inte annat så är det samma bilder som den förra annonsen

Av Blub

Var har dom gjort av spotting systemet... Det är ju stört omöjligt att se nån som kryper i buskarna

Av Blub

bara jag som som denna krashen från och till?

https://i.imgur.com/aKQWo8I.png

Vanligtvis kör jag BF1 och där händer det aldrig något...

Jag har dom senaste AMD drivarna

Av Blub
Skrivet av PeoplesMC:

Jävlar asså 15750:- billigast hittils, senaste benify dealen var 18.000 ^_-
Samsung ska ju ha 30 dagars fria returer, vet inte hur det är i praktiken.

Samma pris om man studerar och använder rabatten från mecenat.se

Jag tippar dock på att den hinner bli ännu billigare vid black friday/jul/nyår

Av Blub
Skrivet av Ceji:

USA använder säkerhet som en ursäkt för att hindra andra länder att ta tätpositioner inom dator och telefon branschen. Det var när Huawei gick om Apple i antal sålda mobiltelefoner Trump började svartlista Huawei utan några bevis på oegentligheter, enbart på misstanke. Att nu Biden går på samma linje gör att ens tappade förtroende för USA blir ännu lägre. Det som är lite märkligt är att Kina inte svarar med samma mynt. De kunde ställa till det rejält för USA om de ville eftersom de egentligen har en större ekonomi och mer makt om de ville. Hindra amerikanska företag att ha tillverkning i Kina. Förbjuda import och export, mm. Detta skulle slå stenhårt mot USA. Att inte Kina svarat beror på att de är intelligenta nog att förstå att en upptrappning av handelskriget USA startade inte gynnar dem i längden. Så smarta är inte USA. Men det visste man sedan länge. Titta bara på vilka presidenter som väljs där, inte är det begåvning som avgör direkt.

Så smarta är inte Kina. Men det visste man sedan länge. Titta bara på vilka presidenter som väljs där, inte är det begåvning som avgör direkt.

Oj ja just det. Det finns inga val i Kina. Allt styrs av en diktatur, inklusive företagen, inklusive Huawei, inklusive Honor.
Och folk som säger "det finns inga bevis på säkerhetsbrister" verkar ha missat den lilla detaljen.
Säger kinesiska staten "HOPPA" och du svarar annat än "hur högt", ja det var ju synd, men en tripp till ett härligt fängelse ska nog få dig på andra tankar.

Av Blub
Skrivet av bärplockaren:

Dessa rackare trillade ner i lådan idag, Google TV kontrollen var ju hal som en tvål innan.
https://i.imgur.com/vISpzib.jpeg
https://i.imgur.com/pI42sbU.jpeg
https://i.imgur.com/cCFFqk2.jpeg

"tv kontroll" jojo

Av Blub
Skrivet av issue:

Det tog 4 veckor för honom att bara slita ut gamla köket, måla tak och väggar samt lägga golv i kök å hall.. och vi bor inte stort.

vafan? Att riva ut ett normalstort kök tar 1 arbetsdag. Vad är det för golv han lägger, vanligt klickgolv? Bor ni högt upp i ett höghus med liten eller ingen hiss?

Av Blub

Det ser ut som en tryckskada eller liknande.
Jag skulle höra mig för med @laxpudding han har svaret på allt som handlar om skärmar

Av Blub
Skrivet av Jensahremark:

500 till 5000 om jag inte räknat snett men ja

Yes du har helt rätt. 500 till 5000 blir det och inget annat

Av Blub
Skrivet av joakim99:

Nettoeffekten blir rätt så marginal i dagsläget så känns väl inte som en dramatisk höjning? Fortfarande väldigt bra villkor tycker jag.

jo visst är det bra villkor men säg att du har 1 miljon i lån så gick du från en årlig kostnad på 5000:- till 50 000:-. Det skulle kännas för mig iallafall.

Av Blub
Skrivet av Halogen:

Kanske dumt av er att räkna med att räntan kommer ligga kvar på 0.05% i all evighet, regeringen har precis lagt fram ett förslag om höjning med 0,5-0,6 procenenheter. Det är fortfarande väldigt lågt men inte "gratis pengar".

Måste säga att det är en spännande ökning att på ett bräde gå in och höja befintlig ränta med 1000%. Men pengarna måste ju in till staten för att strösslas ut på annat...

Av Blub
Skrivet av WitchDoctor91:

vad står lhr för?

Lite Hash Rate, alltså att man inte kan mina krypto på full styrka som med ett "vanligt" kort