Inlägg

Inlägg som Blub har skrivit i forumet
Av Blub

om du har nån hobbyaffär i närheten som säljer typ radiostyrda bilar och liknande kan dom ha udda skruv med

Av Blub

kjell eller clas ohlson kanske har, jag vet att jag saknade radiatorskruvar till mitt bygge och det slutade med att jag köpte https://www.inet.se/produkt/5320394/ekwb-skruvkit-unc-6-32-30...
från inet. Problemet jag hade var att skurvarna har nån konstig storlek, det är inte m2 och inte m3

Av Blub
Skrivet av myarter:

Tja nu är det faktiskt så att de har reparerat den en gång innan, fick den att funka vid andra tillfället/ inte hittat fel(enligt dokumentering från deras verkstad) för att sen bytt ut min vara mot en helt annan produkt vid tredje inlämningen utan att informera om att reparera, omleverans eller utbytes produkt. Den var inlämnad för att se vad för fel det var då jag blev informerad att reklamerande bara går att göra om samma fel har avhjälpts 2 gånger och händer en tredje gång.
Ja ha så då står jag där utan produkt då de valt att kassera min utan att fråga
Tror man kan lägga till att de reparerat din RTX3080 ett par gånger för att sen byta den mot ett helt annat kort och slänga ditt gamla kort. Eller erbjuda dig reapriset tillbaka

nyckelordet är "oskälig kostnad för säljaren".

Av Blub

https://lawline.se/answers/kan-jag-krava-omleverans-istallet-...

Exakt samma problem fast detta var ett par hörlurar. saxar lawlines slutsats:

Slutsats

Du kan alltså inte kräva att säljaren skall erbjuda dig den nyare och dyrare modellen av hörlurarna utan extra kostnad för dig. Det räcker därför att säljaren erbjuder dig pengarna tillbaka.

Av Blub
Skrivet av Stefflo:

Jo, är inne på det också men man får mycket så mycket skit där också. Men det kommer säkerligen läggas ut där också om jag inte får napp här.

Ge inte ut adress eller mobilnummer innan du rensat ut via blockets chatfunktion är ett protip från mig iallafall och visa det absolut inte i själva annonsen.
Folk har en väldigt konstig inställning till saker som kan antas vara dyra men som säljs billigt. Man märker direkt när man stöter på en sådan istället för någon som tar köket till sagt pris utan krusiduller

Av Blub

Jula har precis dragit igång deras sommarrea.

https://www.jula.se/erbjudanden/rea/

Finns en massa kul prylar, även bättre saker från tex stanley, bosch mm.

Jag kan rekommendera denna säckkärran:
https://www.jula.se/catalog/bygg-och-farg/forvaring/karror-oc...

Jag köpte min för nåt år sen för 500:- och den är perfekt att ha i reservhjulsbaljan i bilen då den inte tar nån plats

Av Blub
Skrivet av AJ79:

Förhoppningen är att firmware/nvidia drivers ska komma och magiskt lösa problemen.

Det där med firmware har ju pågått sen gamla g9an kom och det är fortfarande problem med den

Av Blub
Skrivet av AplAy:

Fråga nu när man skall ställa av den portabla AC:n Är det "luftning" man kör som program för att torka ur maskinen så den inte kommer att lukta pyton vid nästa sommaromgång? Plus: måste man ha uttagsslagen (som blåser ut varmluft) inkopplad och utanför rummet eller kan man köra detta "torka/lufta rent maskinen invändigt"-programmet utan slangen inkopplad utanför rummet?

Borde ju rimligtvis stå något om det i manualen. För min del så är det bara att tömma ur den interna behållaren och sen är det klart. Har funkat prima för mig dom åren jag ägt min AC

Av Blub

Men om du sitter med lurar kan en modmic vara att föredra, det är bra ljud i dom.

Av Blub
Skrivet av Snyft:

Tack, hur är den jämnfört en begagnad yeti tro?

osäker, jag har en snowball själv som jag haft i typ 5 år, inga problem än så länge. Men sett till att priset på en ny yeti är dubbelt upp mot snowball och dom är från samma märke så kanske en beg yeti är något du ska ta om du får tag i en för en billig slant.

Av Blub
Av Blub

hmmm, jag tror jag gör så att jag låter er andra vara testpiloter fram till det kommer nåt smaskigt erbjudande, typ som gamla g9an som gick för 12000:- på rea, så får jag göra en avvägt bedömning då om det är värt det. Det är ändå en helvetes massa pengar man slänger ut på en skärm och då anser jag iallafall att den ska fungera felfritt

Av Blub

pratar ni om den nya neo nu eller gamla g9an när ni hittar alla fel? Jag har inte tryckt på köpknappen än och det som höll mig från att behålla gamla g9an var just alla märkligheter den höll på med.
Ni som har neo, är det samma problem på den???

Av Blub

För oss som pluggar kan man köpa den med 20% rabatt.

https://i.imgur.com/khGjVY1.png

Av Blub

1350:- för dressmannkortet

Av Blub

1150:- för dressmannkortet

Av Blub

1000:- för dressmankortet

Av Blub
Skrivet av Calma:

Är det värt att köpa Comfyballs?

Comfyballs Black No Show Cotton, Long
377kr inkl frakt för 3 par efter rabattkoderna.

Har ju massa kalsonger, men dessa verkar "annorlunda" enligt vad folk skrivit i den här tråden tidigare.
Får väl köpa hem 3 st och testa.. sen i värsta fall skicka tillbaka 2 och slänga den man testa om de är kassa.

Jag slog till på 10 stycken "performance" kallingar. Jag har aldrig provat comfyballs innan men är dom skönare än vanliga och håller bättre utan att gå sönder i grenen så är jag nöjd även fast dom kostar lite mer.

Av Blub
Skrivet av BeardedRobot:

Allt låter ju bra men det är byggkvaliteten jag är fundersam över. Läst många recensioner av folk som haft problem med tidigare modeller.

hehe du borde ta en titt i g9 tråden här på swec
Där hittar du panelsläpp, problem med färgdjup, problem med att få den att köra i 240hz, problem att få den att starta, problem med flimmer, problem med upplösning med mera med mera... Och det var ändå på en skärm folk betalat 16000 för när den kom

Av Blub
Skrivet av Aqua_HeaD:

Borde inte vara så svårt. Sätter man upp en regel om att budgivning skall göras öppet så förutsätter man att medlemmarna här följer den. Om någon mot förmodan inte följer det så kan det i förlängningen leda till avstängning i marknaden.

Säljaren kan ju även vara tvungen att sätta ett reservationspris som den måste sälja varan för. Antingen säljer man till fast pris eller så har man en öppen budgivning med reservationspris och där säljaren och högsta budgivare är skyldiga att genomföra affären efter vinnande bud.

Genom att majoriteten av varor här nu säljs via budgivning så bör man kanske se till att systemet är lämpat för det med. För mig skapar det bara irritation när man är intresserad av en vara som sedan säljs till någon osynlig som har lagt bud via PM. Man slösar onödig tid och kraft på något som man i slutändan ändå inte har en chans till att få köpa.

Och vad hindrar säljaren från att säga att han fått in bud från annat håll än swec?

Du har ju själv en avslutad annons med följande: "Avslutar budgivning när jag känner att det lugnat ner sig. Säljer till vem jag vill med rätt att neka."

Jag säger precis som @Molgorain, gillar du inte priset eller utformningen av annonsen så klicka vidare.