Inlägg

Inlägg som kvicken har skrivit i forumet
Av kvicken

Blir att testa Bredbandsbolagets 4G nät, dom ''sa'' att vi skulle ha svinbra connection med dom. Så nu blir det att testa kittet i 2 veckor och om det är åt helvette så blir det väll Telia

Av kvicken
Skrivet av Shudnawz:

Haters be haters, men jag har haft väldigt lite problem med Telia. Bredbandsbolaget hade jag innan de blev uppköpta av Telenor, och då tyckte jag om dem.
Ring runt lite, och se om du kan få operatören att kolla vad de har för latency till din telestation. Därifrån till ditt modem bör vara ungefär samma oavsett operatör.

Nu kan ju mina icke-problem vara tack vare att jag har en küztom-brandvägg (SmoothWall). Vissa routers har strul med DC's och annat mög.

Du kan inte få fiber? Fiber är det nya nu, fiber är fett.

Fiber går inte på platsen jag bor på. Hade aldrig tackat nej till det! Jag har egentligen inga problem med Tele2, hade jag inte DC:at 24/7 så hade det inte varit några problem alls. bara det att det är antagligen på platsen jag bor på. Men tack för informationen, det hjälpte faktiskt mer än vad du tror! Ska ringa runt lite och se vad som finns. Detta nya 4G är det något att ha? Har 2 kompisar som har det just nu, men det är inget stort plus. Dom har massa problem med DC också. Men jag är mest ute efter låg ping/MS för det är det som har terrat mig i dessa år. Så nu när man har chansen att byta så vill jag inte stöta på samma problem. För det är inte kul om man skaffar en annan leverantör om man får samma problem när bindningstiden är 12-16 månader.

Av kvicken

Byta Internet leverantör, kom med förslag!

Hallå!

Jag har haft Tele2 nu i några år och det har varit sjukt irriternade måste jag säga, varför det är så är för att jag får DC/Internettet startar om sig automatiskt hela tiden. Kanske 1-3 gånger per dag.

Och nu undrar jag vad ni har för rekommendationer! Hade varit sjukt snällt om ni hade kunnat ge mig förslag! Vi har Telejack/ADSL och det kan jag inte dra mig ifrån.

Här är min uppkopplingshastighet just nu http://speedtest.net/result/2324609727.png

Så hjälp mig snälla! Jag bor i Göteborg också. Om det är någon hjälp för er, hastigheten bryr jag mig inte om faktiskt, eller självklart gör jag det men jag tippar mest på att bara ha bra ping/MS när man sitter och spelar!

Av kvicken
Skrivet av Kristerj:

Kolla även tempen på CPU.

63-91 grader på CPU:n kom upp i 91 grader efter jag hade spelat borderlands 2 ett tag, ska det vara så högt? Har också en vattenkylare för den kanske inte den bästa men, corsair cooling hydro h50 heter den.

Av kvicken
Skrivet av Palme_570:

tanka hem afterburner om du inte redan har det och kontrollera frekvens graffen då det dippar i fps jämfört med innan för att konstatera om det beror på nedklockning eller inte.

Afterburner har jag, hur kollar jag frekvens graffen :P? Just nu kör jag på Core clock 607, och Memory clock 1707. Ska jag ens ha dessa inställningar? Jag har inte heller pillat på Core voltage, ligger på 913 som alltid. Testade också att köra Vsync adaptive mode eller vad det hette. Funkade inte heller. Är ju hur många som helst som har samma kort som mig och samma problem.

Av kvicken

Hallå du, jag har exakt samma problem som dig, har ett Zotac GTX 590, efter ca 5-6min gameplay så börjar spelet lagga sönder och sänker sig till 5-35 fps. Har du löst problemet än? Jag får fnatt på detta, hur jobbigt som helst. Kan ju inte äns spela wow utan att allt laggar som in i helvette.

Av kvicken
Skrivet av keine:

Control Panel -> System and Security -> Power Options

Hoppas att det löser sig!

- John P

Funkade inte :/ Samma problem, börjar lagga efter ca 5-10min. Har också testat att ha energisparläge eller vad det heter på kortet med via Nvidia kontrollpanelen, men funkade inte heller. Får väll bara ringa komplett, har ju fortfarande garanti på datan.

Av kvicken
Skrivet av Nairow:

Prova med att dra på hög prestanda i energi inställningar på datorn. Kan vara så också att gpun får för lite ström osv.

Skickades från m.sweclockers.com

Hur gör man det då? Hehe, inte den bästa när det gäller datorer men har lite hum vart allt är.

Av kvicken
Skrivet av Nairow:

Prova med att dra på hög prestanda i energi inställningar på datorn. Kan vara så också att gpun får för lite ström osv.

Skickades från m.sweclockers.com

Ska testas!

Av kvicken

Aa, hade ca 20-35 fps på wow, samma på BF3, dom enda spelen jag har kollat fps'n på.

Av kvicken

Ska jag testa att klocka ner det då? Har aldrig gjort det.

Av kvicken
Skrivet av Palme_570:

Eftersom det kommer efter en tid är det inte microstuttering. Hur ser temperaturerna ut ? 590 är friskt på att klocka ner sig.

GPU 1 och 2 ligger på ca 75-85 grader max, kanske ökar till 90 men det är sjukt sällan, kanske bara vid ett lan jag lyckas komma upp så högt.

Av kvicken

Zotac GTX 590

Hallå!

Jag har ett GTX 590 i min dator, problemet är att alla spel jag nästan har spelat har jag massiva FPS drop på. Tex, Skyrim, Borderlands 2 och 1 (vid vissa tillfällen) Crysis 1 och 2 och BF3 osv osv självklart kan jag ju bara sänka grafiken men när man har lagt något över 16k + så vill man att den ska klara av de krävande spelen (BF3 Crysis osv). Nästan alla spel som ser bra ut (grafikmässigt) laggar kan man säga... Har uppdaterat Nvidia drivrutinerna, chipset, Audio, moderkortet lyckades jag inte uppdatera för att drivrutinen va en ram fil istället för en .exe, kanske det kan vara problemet???? har formaterat några X antal gånger och bett om hjälp från självaste Nvidia hemsidan med, personen jag talade med rekommenderade att jag skulle flasha min bios och sedan uppdatera grafik kortet? Och jag har också testat MSI Afterburner när jag spelade Borderlands 2 på max, hade Core Clock (Mhz) 690 och Memory Clock (MHz) på 1890 har också testat core clock 657 och Memory clock på 1857. Och det laggade lika mycket som alltid.

Så kan inte någon av er hjälpa mig? Detta är hur jobbigt som helst. Hade varit sjukt gött om någon hade en lösning, detta dödar en när man spelar......

PS, spelen börjar aldrig lagga dirrekt! Efter ca 5-10min det är då det börjar lagga.

Specs:
Corsair powersupply TX V2 850W
Intel i7 -960 3.20 GHZ
Asus Rampage 3 extreme
Corsair XMS3 1600MHz 12GB
Zotac GTX 590 3GB GDDR5 PCI

Om jag har glömt något eller utveckla problemet jag har så är det bara att skriva!!!! Eller så är det bara att min dator är dålig.