Inlägg

Inlägg som mkn har skrivit i forumet
Av mkn

Kemikalieskatten är ingen dålig ide på pappret. Man har dock glömt att vi lever i en global ekonomi. Skattens faktiska effekt är snarare högre priser till slutkonsument och minskad konkurrenskraft för de svenska återförsäljarna. Om skatten skall få önskad effekt så behöver den även tas ut på handel från utlandet, vilket jag misstänker strider mot EUs princip om fri rörlighet.

Av mkn

Kan undra om man skulle kunna böja till en 12S för att passa. Hur många mm felar det på?

Av mkn
Skrivet av kniven:

Fick precis mail av Inet att de inte kommer få in NH-L12. Så nu får jag (/vi?) hålla tummarna att komplett eller webhallen lyckas bättre.

Fick idag reda på Noctua inte levererar modellen till NetOnNets grossist utan meddelar att 12S ersätter. Tror det är kört då jag gissar att övriga använder samma grossist.

Skickades från m.sweclockers.com

Av mkn

Är det någon som har koll på var man kan få tag på vinklade PCI-E-strömkablar/adaptrar?

Ser oerhört mycket fram emot att få mitt chassi!

Av mkn

Jag tror att den även för mig faller bort vid den prispunkten och högblank tror jag personligen skulle förstöra lite av intrycket av chassit.

Det får helt enkelt bli någon av de andra färgerna.

Av mkn

Har följt tråden med stort intresse och produkten ser fantastisk ut. Att produktutveckla med stöd av entusiastcommunityn är bara så rätt.

Även jag är lite besviken över att vitt inte blir av. Jag hade varit beredd att betala extra för den färgen men förstår samtidigt utmaningen. Jag kommer givetvis att backa oavsett.

Av mkn

Mini-ITX moderkort Socket 1155

Söker ett fungerande mini-itx moderkort med socket 1155. Kan hämtas inom rimligt avstånd från Borås.

Läs hela annonsen här

Av mkn

Mitt bredband från comhem är näst intill obrukbart mellan 20 och 23. Hastigheter mellan 1-5 mbit samt ping som hoppar mellan 40 och 800. Jag har ett öppet ärende hos comhem och har fått beskedet att överbelastningsproblem brukar ta många månader att lösa. De har kompenserat mig men får jag chansen att dra in fiber så åker de ut.

Ni som skaffat det nya modemet, har ni märkt någon skillnad?

Av mkn

Grafikkort i Silverstone ft02

Hej,

Jag sitter idag på en Silverstone ft02 och det har blivit dags att uppgradera grafikkortet. Jag går i tankarna att köra 280x i Crossfire men är lite orolig för orienteringen av grafikkorten. Jag testade Gigabyte 280x WF3 i CF och korten blev på tok för varma. Jag gissar att anledningen är orienteringen på heatpipesen.

Jag funderar nu på att försöka med 2 x http://www.netonnet.se/art/dator/komponenter/grafikkort/amd-pci-e/asus-r9280xdciit3gb/194624.7064/ och undrar om någon har erfarenhet av detta kort i 90-graders vinkel?

Av mkn

Har du kikat på t.ex Jetshop? Det finns ett flertal liknande tjänster på nätet.

Vill du utveckla den själv så finns det flera brokers som går att använda för att tillhandahålla kortbetalning och direktbanksbetalning där den största i Sverige förmodligen är DIBS. Jag skulle avråda dig från att hantera kortinformation själv!

Av mkn

Hej,

Hur går det med leveransdatum på dessa:

Corsair 8GB (KIT) DDR3 1600MHz/CL9/VENGEANCE
Gigabyte GTX460 1GB PCI-E OC
Corsair AX 850W

Är på gång att handla och skulle gärna vilja veta.

Tack på förhand!

Av mkn

Hej,

Har precis fått hem min 5630g från reparation i Tyskland. Jag hade samma symptom. På reparationsspecen står det att de bytt LCD och uppdaterat bios. Jag är ganska säker på att problemet är känt då det gick väldigt snabbt (de lagade och skickade tillbaks den samma dag som den kom fram).

Av mkn

Det är mest skärmen jag tänker på. Den löser man inte med en usb-hubb.

Den där ser ju intressant ut men den saknar dvi.

Av mkn

Köpråd: Bärbar mediadator med dockningsmöjlighet

Hej,

Det börjar dra ihop sig för förmånsdator här på arbetsplatsen och jag planerar därmed att skrota min stationära dator där hemma. Jag vill dock fortfarande ha möjlighet att jobba stationärt när jag känner för det och söker därför en bärbar med dockningsmöjligheter. Mitt problem består i att tillverkarna inte verkar tro att man vill kunna docka en dator avsedd för media och spel. Jag har därför svårt att hitta en dator som uppfyller mina krav.

Datorn bör uppfylla följande

kosta max 20000 inkl. moms
Dockningsmöjlighet
Core2Duo 2.0Ghz
Ett rejält grafikkort med 256 mb dedikerat minne
Någorlunda högupplöst skärm
Möjlighet att ansluta DVI (helst via dockningsstation)

Finns det någon som har förslag så vore jag tacksam!

/Markus

Av mkn

Hmm...Kan datorbutiken.com kanske förtydliga detta?

Av mkn

Jag vet inte om det är på en anställds initiativ eller om det är datorbutiken.com som står bakom, men jag måste säga att det faktum att datorbutiken.com finns på sweclockers forum verkligen vittnar om hur mycket nämnda butik månar om sina kunder. Kudos!

Av mkn

Tack! Är det mycket problem med dessa kort? Jag börjar få det intrycket efter att ha surfat runt lite.

Av mkn

Jag är medveten om att det inte ligger på db.com's ansvar. Vad jag är ute efter är kontaktuppgifter till leadtek.

Av mkn

Hej,
Jag sitter i exakt samma sits. Jag köpte ett Leadtek 6800gt på datorbutiken för lite över ett år sedan och igår brakade det ihop. Vet någon i denna tråden om Leadtek har ett sverigekontor eller vem deras svenska importör är?

/Markus

Av mkn

Usch d-link!
Jag tänker aldrig chansa på dem igen efter 604:an. Jag föredrar routrar som håller mer än 18 månader.