Inlägg

Inlägg som hypesong har skrivit i forumet
Av hypesong

Okej ska dra ner det programmet då. har inte märkt av något problem när jag spelar WoW eller surfar då är datorn som vanligt men när jag lirar CSGO eller DAYZ så fryser hela spelet kan inte ctrl-delete eller något. har inte haft något frys idag då jag bara kört WoW.
Okej skönt att höra att tempen var lugnt då! angående om jag har klockat datorn så vet jag inte haha :). aldrig haft problem och haft den 4 månader typ. och som sagt så är jag världssämst på datorer därför är jag här :). men ska kolla minnena nu!

Av hypesong

så kollade på hwmonitor.
temperatures
TMPino0 - 38 grader
tMPin1 - 60 grader
TMPIN2 - 58 grader

körde 3 rundor på CSGO och kollade. läste att amd ska max ha 60 grader så är det processorn det är fel på? tack för jag har fått snabba svar :)!!

Av hypesong

GPU när jag spelar är runt 50-60 när jag spelar hur kollar jag CPU i gpu-z?

Av hypesong

GPU: GeForce GTX 560
CPU: AMD FX(tm) Quad-core processor 3.60 GHz
Minne: 8.00 gb ram

Vart laddar man ner bra program så jag kan kolla tempen när jag spelar då?
har Temp på chassit står strax under 30 grader fast vet ej om den funkar då jag köpte datorn så har den alltid varit runt 30.!!

Av hypesong

spel fryser sig oftare och oftar hjäääälp!

Tjena. vad kan vara problemet om datorn fryser sig när man spelar? började i söndags att efter typ 10 rundor på CSGO så frös allt kunde inte göra något så jag höll in knappen på datorn så den skulle stängas av. sen har den fortsatt så när jag spelar dayz med. vad kan vara problemet? suger på datorer. alltså hinner köra typ 6+ rundor sen fryser allt så jag måste stänga av datorn. även varför startar min dator om sig själv fast jag har stängt av den? varje dag på morgonen står den på fast jag hade stängt av den och såg att den var avstängt haha?... tack om det finns nån vänlig person som kan hjälpa :)!!!!

Av hypesong

hög ping på spel

Tjena.
Det är så här att jag sitter och funderar varför jag har så hög ping på cs:go och hög ms på World of warcraft. haft problemet i 3 dagar typ det går till och från igår kunde jag spela lite på kvällen men sen när jag ringde en kompis på skype så fick jag 450 ping på cs så lade på och fick 33 ping igen. sedan idag har jag haft 300 ms på wow (home) och (world) så vad kan vara felet, Är det internet? efter som för 3 dagar sen har jag aldrig haft lagg. spelat wow länge alltid haft bra ms.
Kan jag göra nått så jag får bättre ping för vill spela nu

Av hypesong

thli72 är detta bättre https://www.inet.se/kundvagn ??

Av hypesong
Av hypesong

Hjälp! är denna värd 8k?

Hej. Inet.se gjorde nyss en kundvagn åt mig för behövde hjälp med vad jag ska köpa. tänkte en dator runt 5-8 tusen ju billigare desto bättre. har ni något tips på om jag ska byta ut något i listan? spel den ska klara av är World of warcraft i högsta grafik. Mvh hype

Av hypesong

Okej.
hjälp kan jag fixa vid bygget av datorn tänkte först köpa burk och grejer på inet, men vet ju inte vad man ska ha för grafikkort osv. vill ju att den ska klara av WoW som sagt först o främst. med högsta grafiken. kan ju byta bort grejer senare när BF4 kommer. så vill helst komma undan rätt billigt, och köpa bättre grejer senare när man fått mer lön haha så kan man bygga någon dator som klarar WoW och Smite typ för 4-6k? vänligen och göra en kundvagn på inet då. kan ju fråga hjälp av någon kompis om vad jag ska köpa men dom är inte så bra på datorer heller.
Mvh Hype

Av hypesong

tips ska bygga eget kan inget

Tjena tjena.
Nu är det så här att jag sålde min förra dator och nu är man sugen som fan att spela. tänkte köpa från http://www.inet.se/
Kan nästan inget om datorer haha. spel jag ska spela är väl World of warcraft på högsta graffik. men vill även ha så jag nästan kan spela BF4. så om du har tid och ork så kan du vara snäll och sätta ihop en kundvagn. runt 9000 kan jag lägga ut. Mvh Marcus

Av hypesong

köpa dator!!

Tjena.
Tänkte köpa dator men kan inget om vad man ska ha för något haha :). Den ska inte vara allt för dyr men 5-7 tusen kan jag betala iallafall. eller måste man lägga ut mera? Spel jag kommer spela är World of Warcraft och Battlefield 4. finns det någon dator som klarar spela på bra grafik på battlefield 4 för det priset?.
http://www.greattech.se/ är AMD det är bra eller? eller ska jag ta någon annan sida?

Mvh Hypesong

Av hypesong

Joelschub har testat nu inge errors detected. så lär vara nättaget så får köpa nytt om inte det funkar att jag byter dom till den andra färgen på modekortet, har ju haft datorn typ 2 månader funkat perfekt tills nu :/

Av hypesong

hur gör man windows minnesdiagnostik då?

Av hypesong

Men det höll inte länge haha... dog nyss

Av hypesong

Gjorde som du sa Joelschub :). tog ut en ramsticka och nu har den inte stängt av sen kl:15 :), så hoppas det håller nu

Av hypesong

Yes nån dator affär som bygger dom åt en så man väljer vad man ska ha i, köpte den av min bror

Av hypesong

Något tips vad jag ska köpa för nätagg.? inte allt för dyrt

Av hypesong

yes det är det )=,, får göra det då

Av hypesong

Jag gör det när jag kommer hem imorgon la mig i min frustration ); så återkommer imorgon på kvällen (; be there