Inlägg

Inlägg som mrZeke har skrivit i forumet
Av mrZeke
Skrivet av Fenix:

Jag köper fysiska kopior av spel som jag gärna vill ha (oftast Collectors Edition)..

Sen går man ju på nitar som Colonial Marines CE men Duke Forever Balls of Steel Edition måste man ha

Ha ha ha, mmm vissa spel gör en liiite besviken.. Men jag gjorde samma sak med nått spel jag glömt vilket, men eftersom på den Gamestop jag köpt det på så har vi världens grymmaste personal så chefen där lät mig lämna tillbaka det o ta nått annat istället, en klar fördel tycker iaf jag..

Sen om du köper ett spel på tex Gamestop för 699kr vilket e deras "högsta" pris på en vanlig kopia, (kostar ibland mindre men inte super ofta direkt) o sen spelar ut det på en vecka o inte vill ha det kvar, (jupp finns vissa spel/människor som inte sparar på skiten) så kan man ju sälja det till dom igen.. Sålde mitt Tomb raider till dom för 470kr, dvs om jag köpt det för 699kr (vilket jag dock inte gjort för köpte det för 450kr på CDON) så hade jag fått spela spelet för 229kr. rätt mycket billigare än jag hittade det på cyber...

Med det sagt, köper nästan alla spel via Internet, gärna digitalt om det finns, o säljer bara spel i yttersta krisfall. (dvs det kommer alldeles för många spel samtidigt som jag vill ha så jag inte har råd annars, e ju trots allt ensamstående småbarns pappa). Tycker det låter som en naturlig utveckling av spel genren att företag är med o sponsrar spel för speciella grejor i spelet, sen om den e bra lr inte e en annan grej.. O sen gillar jag Gamestop, iaf den i Bålsta där jag bor, grymt bra personal som kan mycket o e trevliga som fan! Är inne i den flera ggr i veckan o snackar skit o kanske köper nån liten grej till min dotter, (Skylanders is the shiiit), o tycker bara det är bra om dom finns kvar, konkurrens e alltid bra!

Av mrZeke

Ha ha ha, jag oxå först, men precis innan jag tryckte "skicka" skummade jag igenom allt igen o såg då va det gällde, så nu fick man börja om..

Av mrZeke

Blir båda såklart, men köper ju PS4 såklart först! O om jag bara skulle få köpa en hade det blivit PS4, (fast jag e en 360 fan nu)

1 Gillar dom exklusiva spelen, God of war (hoppas hoppas), Killzone mm
2 Själva maskinen o dess spec, utseende, kontrollen mm
3 Känslan av att det e Sonys tur denna gång faktiskt..