Inlägg

Inlägg som Zappkiller har skrivit i forumet
Av Zappkiller
Av Zappkiller
Av Zappkiller
Skrivet av anon200632:

Folk är nog intresserade, va inte så bitter.

Skickades från m.sweclockers.com

Min intention var inte att framstå som bitter. Jag försöker endast svara på så många som många frågor som möjligt och hjälpa folk att köpa rätt grejer.

Av Zappkiller

@Wiley: https://www.youtube.com/watch?v=mliW5zppm00&t=493s . Jag personligen tycker den verkar blivit mycket bättre sen den videon släpptes så jag beställde en

Av Zappkiller

@kau: 1440p lugnt för det mesta (Om man inte har massa filter som AA och grejer) men för 4k köp 1070. Skulle vara bättre om du gav mig ett exempel spel. Jag kan ju testa här live åt dig.

Av Zappkiller

@anon200632: Absolut. Visst är det intressant men tror det flesta här vill ha hjälp att köpa det mest prisvärda och skiter i hur gpun är gjord så länge den levererar.

Av Zappkiller

@Proxann: Ja det sticker ut lite över 2 kortplatser (Vi snackar 2-4mm) men kan betta 100% på att ett ljudkort får plats det är inte i närheten att åka ner till andra pci platsen. Skicka länk på ditt ljudkort så kan jag kolla hur det ser ut.

Av Zappkiller

@Proxann: Vänta jag öppnar upp burken och undersöker. Brb

Av Zappkiller

@anon200632: 3% skillnad i prestanda. Du märker inte skillnaden förutom i plånboken.

Av Zappkiller

@Proxann: Va? Den tar inte mer platser än 2?? Jag har den här bredvid mig. Han kanske kommentera på fel produkt?

Av Zappkiller

Produkt: Steam Link
Länk: http://store.steampowered.com/app/353380/
Prisjakt:
Pris: 215kr

Av Zappkiller

@Mutumba: Köp http://www.webhallen.com/se-sv/datorkomponenter/249071-asus_g... den är jättetyst. Hör inte den över min be quiet cpu kylare (den hörs knappt heller). Köp nu 6GB är inte värt! Trust me:P

Av Zappkiller

@redberg32: Kanske med någon hundralapp. Men inte med mycket då det är en väldigt ny produkt.

Av Zappkiller

@Mutumba: Har en dator med 1060 3gb och en med 1080 8gb och kan säga att ingen får minnes hinder på 1080p i något spel, Bf1, crysis, Metal gear solid, Alien isolation, Gta v, Civ vi, Mafia III, Witcher 3 eller tomb raider spelen. Kan maxa alla spelen också om man stänger av AA vilket jag ändå gör då det tar så många fps. Jag får typ 60fps + i alla spel med 1060 3gb.

Av Zappkiller

@Kcce: Har en dator med 1060 3gb och en med 1080 8gb och kan säga att ingen får minnes hinder på 1080p i något spel, Bf1, crysis, Metal gear solid, Alien isolation, Gta v, Civ vi, Mafia III, Witcher 3 eller tomb raider spelen. Kan maxa alla spelen också om man stänger av AA vilket jag ändå gör då det tar så många fps. Jag får typ 60fps + i alla spel med 1060 3gb.

Av Zappkiller

Det är så dyrt med laptops. Jag förstår att det är smidigt. Men jag köper hellre 2 stationära så kan jag ha ena i bilen så man kan ställa upp den i sommarstugan när man åker dit

Av Zappkiller

Usch. Det var ju inget vidare. Borde inte ett företag som spotify kunna hålla koll på något sånt här. Skadlig kod hit och dit, snart har vi väl problem här och där.

Av Zappkiller

Varför får ni spela det före mig?!?!? Det är orättvist. Jag vill också spela!

Av Zappkiller

@FredrikMH:

Civilization är ett "turn based" strategispel som kan spelas på väldigt många olika sätt. Det är perfekt för att spelas endast 1 timme om dagen ifall man har ett krävande jobb eller annat att göra men ändå vill få en daglig dos av spelande. Spelet tar dig från steanåldern till nutid och är en utmaning för nybörjaren såväl som veteranen.

Kan starkt rekommenderas men förboka inte (vänta tills det släpps så du hinner se vad du får).

Edit: Spelet har multiplayer men är främst riktat mot single player men vad jag förstår så ska dem ha satsat på multiplayern mer denna gång så förhoppningvis kommer det att vara bra för första gången i civs historia.

Av Zappkiller

Det är en del som verkar förvånade att dom göra detta för att tjäna pengar? Klart dom gör det?!??!?! So what? En bra firma ska värna sina kunder och använda det som reklam för att på så vis tjäna ännu mer pengar. Banhof är verkligen definitionen av kundmedveten.