Inlägg

Inlägg som Zappkiller har skrivit i forumet
Av Zappkiller

Två frågor.

1. Om man stänger av seeding är man safe va?

2. Ifall man använder en vpn är man safe även om man seedar?

Av Zappkiller

Hahaha grattis. Jag tänkte skriva typ samma som 3an men strunta i det. Jag köpte ett enthoo primo iaf så jag är nöjd. Skönt svar på 1:an hahahaha:)

Av Zappkiller

Jag hoppas att deras NX konsol blir bra annars så kommer aktien dyka igen.

Av Zappkiller

Alltid när jag fått för mig att köpa något på inet så tenderar saker vara dyrare där än på t.ex. webhallen. Jag skulle köpa en i7 5820k på inet där den kostade 4.200kr sen gick jag in på webhallen där den kostade endast 3.800kr.

Av Zappkiller

Jag tycker att man inte behöver 4k på en laptop särskilt för gaming. Jag funderar på att köpa en 4k 32 tummar för att kunna kolla lite film på och sånt men att spela på en laptop i 4k känns bara som att man betalar mer för mindre fps.

Av Zappkiller

Detta ser lovande ut!

Av Zappkiller

Kan man streama spelen från steam link till twitch också så man kan använda den som en dedikerad twitch stream maskin??

Av Zappkiller

Sluta testa origin spel.. Och börja ta in csgo i speltesterna.. Är alltid kul att se vad man får för prestanda i spel som faktiskt spelar också.

Av Zappkiller

Jag fattar inte så jag kommer kunna uppdatera till windows 10?? men jag måste fixa en crack för att kunna använda då eller??

Av Zappkiller
Skrivet av SW00N:

... ooooch det lilla faktum att GTA slår Payday 2 i allt (grafik, fysik, atmosfär, spelvärld.. etc etc).

Kan knappast kalla det för ett faktum.. Din personliga åsikt är vad jag kallar det.. Pay Day 2 är fett skönt och det tog dom inte 1111111111111år innan spelet kom ut.

Av Zappkiller

Ser att det är många som föredrar högre upplösningar.. Jag gillar inte 4k själv för man kan fortfarande inte få dom i 24 tum? För mig är det viktigaste att skärmen är lagom stor 22-24 tum och att spelet är roligt.. Allt annat är bara grädde på moset.

Av Zappkiller

Jasså jag som försökte gå in på sidan hela morgonen:( Det förklarar ju en del. Hoppas den är uppe snart igen så man kan ladda ner lite lagliga grejer:)

Av Zappkiller
Skrivet av Lastviking:

Vad har du för max temp i 5ghz i load?, vilken stepping/batch har din cpu?.

5ghz kan jag också köra men inte 24/7 :).

Kan man få en SCREEN på occt som är kört i 10min

Är bortrest just nu kan nog fixa det senare i veckan/ till helgen!

Av Zappkiller
Skrivet av HallonsyltarN:

Min kräver 1,28V för 4,5. För 4,6 vill den ha 1,34 vilket jag inte är bekväm med. Kör också med h100i dock bara med 2 SP120 quiet ed och maxar runt 65 grader i aida64

Nästan lika dåligt som min polare då.. Hans vill ha 1.35 för stabil 4.6.. Vad jag sett när jag kollat runt så är 1.3-1.32 genomsnitts volten för 4.6ghz (Ihop räknat på typ 20 överklockningar jag hittat på nätet)

Av Zappkiller
Skrivet av Skuggan74:

Dock gör man ju det känt för oss på Sweclockers att man nu kan gå runt skyddet, och man nämner även att verktygen för att göra så kommer spridas på nätet.
Det är ju allt man egentligen behöver veta för att kringgå skyddet, så tack SWEC för det.

Med det sagt så hoppas jag att nämnda verktyg fungerar ihop med den köpta klienten så man får bättre prestanda men ändå kan spela online via Origin.

Om man ska dra det ett snäpp längre så får man alltså inte länka denna artikel i denna forum tråden då den bistår med information för att kringå kopieringsskyddet?? Jag förstår såklart att detta inte kan vara fallet men om man ska tolka Sweclockers regler i laglig mening så betyder det de (enligt min åklagar kompis).

Av Zappkiller
Skrivet av Gunner357:

Jag kör min 4790k i 4.9Ghz på 1.390v Så den borde också vara ganska så bra.:)

min kör 4.9ghz på 1.309v stabilt!

Skrivet av gabriel15:

Så deras fabriker för flera miljarder$$$ har lyckats sätta fast IHSer som inte är bananformade på de nyare?

Vad är den primestabil i samt vilken kylning kör du?

Jag gillar inte prime då den belastar komponenterna på ett orealistiskt sätt.. jag använder mig av OCCT och ifall du vill läsa mer om hur jag går till väga så finns det en asbra överklockningsguide här: http://www.anandtech.com/show/8227/devils-canyon-review-intel...
Jag har H110 med push pull.. Push fläktarna är dom som ingick sen köpte jag till 2 st industrial noctua 3000rpm fläktar som pull.

Av Zappkiller
Skrivet av versions:

4,2 1,275v

kan möjligtvis få ner spänningen ett snäpp men har inte orkat med det. över 4,2 tar det bara stopp, har lyckats få den någorlunda stabil i 4,3 1,35v men kraschar efter ett tag.

jag är ingen expert på överklockning och har inte heller orkat grotta ner mig i det med mitt exemplar av 4770k. hade jag haft ett roligare ex hade jag deliddat och hållit på med det mer.

4770k är väldigt spridda och det problemet angrep intel med 4790k som ska vara mer pålitliga överklockare som klarar höga frekvenser i en annan utsträckning. sedan verkar inte 4790k bara ha högre medel utan även högre frekvens på fina exemplar. har man en 4770k som vill upp i 4,6 4,7 ska man nog vara nöjd.

Jag har grävt runt lite och det visar sig att man ska vara nöjd om man får upp sin i7 4790k till 4.6-4.7ghz med volts som går att köra på relativt säkert (under 1.3v) Jag får upp min i7 4790k till 4.8ghz på 1.27v och jag såg också att en snubbe ville köpa en i7 4790k för 6000kr som kunde köra 5ghz stabilt under 1.38v och jag kunde få ner min volt till 1.368 o ha en stabil 5ghz klock.. Kommer dock inte sälja min

Av Zappkiller

jasså vad får du upp den i då?

Av Zappkiller

i7 4790k 5ghz+ @ 1.375v!!!

Jag känner mig ganska nöjd att jag lyckats hitta en stabil 5ghz+ clock på under 1.4v det måste väl ändå vara jävligt bra för en haswell refresh?? Någon som har bättre volts vid samma clock?? Jag älskar verkligen den nya haswell serien från intel hatade hur man behövde pilla bort ihsen o byta kylpastan på 3000 serien.

EDIT:
Kylning h110 med push/pull (2corsair (ingick) 2 noctua industrial 3000rpm)
Chassi NZXT h440!
Uppdatera med lite resultat! Skriv gärna om era överklockningsupplevelser! fråga o diskutera gärna!!
http://valid.x86.fr/cm87tl
http://www.3dmark.com/fs/3357683

Av Zappkiller

Starta gärna en steam grupp och posta linken så joinar jag i framtiden.. Håller på med ett nytt bygge atm så kan nog inte spela på minst 1 vecka.