Inlägg

Inlägg som nUKKE har skrivit i forumet
Av nUKKE
Skrivet av MyScnd:

Låg sense? Du menar alltså att sensen påverkar hur mycket vapnet hoppar? Låter ju störtlöjligt.

Bara att dra ner sprayen du lär dig med tiden. Ifall du har spelat cs eller likanade så fungerar det likadant bara andra spray patterns. Sensiviteten handlar det inte om men det underlättar med låg sens för att det är mycket lättare att kontrollera sprayen då. Om du är ny inom fps eller bara har dåliga vanor rekomenderar jag stor musmatta och låg sensivitet samt använd hela underarmen och inte bara handleds rörelse. Känns konstigt att börja med men lovar att det kommer märkas stora framsteg när man vant sig!

Här är en bra guide också. https://www.youtube.com/watch?v=W04z4dZeO6s
Såhär ska det se ut. https://youtu.be/rrUG0kPgmkg?t=1m35s

Av nUKKE

LG G6 twitch laggar vid 1080p 60fps

Inköpte nyss en LG g6:a och den fungerar utmärkt förutom när jag skall kolla twitch 1080p 60fps allt under 1080 verkar fungera bra. Det som händer är att ljudet och bilden är helt osynkat med flera sekunder och streamen fryser och buffrar med jämna mellanrum. Allt fungerade på min gamla mobil en s4:a och jag har prövat både via wifi 100/100 samt mobilens 50/50, speedtestat dom båda också och fått bra resultat. Nån som har samma problem samt förhoppningsvis en lösning så skulle jag vara evigt tacksam

Av nUKKE

Fast du inte känner ett behov av ssd så rekommenderar jag starkt att du skaffar en fast bara en mindre för windows. Din dator kommer vara mycket snabbare och blir inte märkbart segare efter en tid som dom blir med vanlig hårdisk.

Av nUKKE

Det löste sig genom att jag avinstallerade gputweak och endast kör afterburner. Jag antar det använde profiler från båda programmen.

Skickades från m.sweclockers.com

Av nUKKE

@gamerfreak87: Före jag ändrade om något alls så stog den mittersta istill i idle medans dom 2 andra varvade upp likadant.

Av nUKKE

Asus 1080ti fläktarna stannar inte

Hejsan har nu prövat med både afterburner samt 0db profilen på asus egna mjukvara men fläktarna vägrar stanna. Dom stannar upp i några sekunder sen varvar dom upp 5 sekunder för att igen stanna till igen. Som ni ser på mitt screen har jag dom på på 0% till 55c kortet idlar på 44c men fläktarna hoppar på.. Är det jag som har något fel på inställningarna eller är det något fel på gpun?

http://imgur.com/a/4atjg

Av nUKKE

Asus pg278Q eller Acer XB271HU

Hejsan sitter med ett 1080ti och en benq xl2411z och vill nu uppgradera till 1440p för att ha full användning av mitt 1080ti. Jag har läst en del och alla säger ju att IPS är grejer och TN panel är inte värt det. Jag är van vid tn panel och jag spelar pubg, csgo och lol 90% av tiden men även bf1 och andra krävande titlar ibland. Asusen är begangnad men i bra skick iaf enligt säljaren och 4400kr, medans Acern är ny och 6200kr. Jag spelar inte på nån hög nivå men jag är väldigt tävlingsinriktad och känner därför ett sug efter tn panel och 1ms men ni som har prövat både spelar dom få millisekunderna roll eller är jag för kräsen? Vilken skulle ni välja och varför?

Av nUKKE

4000 + frakt

Av nUKKE

3700 + frakt hur gammal är den och hur är det med garanti?

Av nUKKE

Bjuder 3300+ frakt fill Finland

Av nUKKE

Tackar för tipsen allihopan!

Skickades från m.sweclockers.com

Av nUKKE

Universeum i Gbg

Hejsan är påväg ner till Göteborg med min flickvän båda 22 år och har en del tid att döda. Tyckte Universeum verkade intressant men mycket inriktat för barn? Hur är det ni som besökt något ni kan rekomendera eller borde vi hitta på något annat?

Av nUKKE

r9 290 mest prisvärd uppgradering?

Hejsan! Jag köpte nyss ny dator och bestämde mig för att behålla den gamla eftersom jag hade extra grejer för att fixa 2 setups. Gamla datorn är fortfarande en helt ''bra'' dator med en i7 4770k 8gb ram och ett r9 290 dock referensmodell vilket är väldigt jobbigt då kortet har nu legat på 94c under load i 3 år vilket har lett till att mitt rum förvandlats till en bastu under längre gaming sessioner och jag tippar att den inte har så många levnadsår kvar

Hursomhelts till min fråga vilket grafikkort vore mest prisvärt för 1080p gaming 144hz. Begangnat 980ti, rx580 eller kanske ett 1060?
Räknar inte med 144fps på med Ultra settings Bf1 men vill ha en märkbar fps boost samt mycket bättre temps

Av nUKKE

Hade exakt samma problem med min 7700k tog ner volten till 1.1 och körde 4.5Mhz tempen var uppe i 80+ grader under aida och andra stresstest program.Beslöt mig för att Delidda och tempen sjönk med 30c. I dagens läge kör jag oc 5.0 Mhz och vcore runt 1.3 minns inte exakt, tempen ligger då omkring 75c under stresstest och 60-65 i spel. Det suger åsneballe att man är tvungen att delidda men det är värt dom lilla extra slantarna om man vill få det lilla extra

Av nUKKE
Skrivet av sepultura1:

Vad tänker du köpa istället?

Blir nog ett asus strix ska bara vänta så allt är ok med rma:n och pengarna är tebax på kontot

Skickades från m.sweclockers.com

Av nUKKE
Skrivet av Lemasive:

Korrekt en Xtreme

Reddit, olika facebookgrupper, och olika teknikforum. Problemen finns, men jag har ingen aning om hur vanligt det är dvs vilken % av korten som har uppvisat problem.

Ja tyvärr jag var tvungen att lämna tillbakas mitt aorus extreme pga ostabilitet.. Kortet klarade inte av att köra firestrike utan crasher om jag int clockade ner det från stock settings. Många har klagat på det och för vissa har det hjälpt med att flasha vga biosen till f4 betan som gigabyte har släppt men för många har det inte hjälpt och dom har blivit tvugna att göra rma.

Skickades från m.sweclockers.com

Av nUKKE

@Protozo: På dustinhome

Av nUKKE

http://imgur.com/LqVW2FO

Såja äntligen! det firas såklart med en pizza
Vetefan hur jag får bilden att synas utan att länka ^^

Av nUKKE

@Cameltotem: Jodå bara att skriv på chatten den är öppen på vardagar, tog 2 mintur för mig och pengarna var tillbaks på kontot efter 3 dagar

Av nUKKE
Skrivet av kaya:

@nUKKE: Från vem köpte du kortet?

Dustinhome men tog från finska sidan vet inte om dom har gemensamt nordisk lager eller olika för alla länder.

Skickades från m.sweclockers.com