Inlägg

Inlägg som Seziuo har skrivit i forumet
Av Seziuo

https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5174145

Skulle köpa denna, kommer "hålla länge" och har alla tre kriterierna IPS, 144Hz och 1440p.

Av Seziuo

@reverend benny: Faktumet att han lirat på high performance kan ha spelat roll i att den nu är paj.

Av Seziuo

@Allexz: Högre temperaturer i onödan = dåligt för en laptop där det är svårare att damma av, byta kylpasta etc.

Av Seziuo

@Allexz: Vill du att din frekvens och temperaturer skall ligga o flåsa på 100% konstant eller bara när det behövs? Ren logisk fakta här..

Av Seziuo

High performance mode hjälper ingenting, snarare skadas. Datorn sätter igång av sig själv när den behöver.

Av Seziuo
Skrivet av S2:

Och om man skall gå upp till 27"?

Då skulle jag rekommendera en 1440p-skärm. Det är det "nya", inte värt att gå till en ny 1080p-skärm, speciellt inte med ett 2070 Super.

Av Seziuo

Kan det bara vara så enkelt att det inte syns exakt vilken modell du har i programmet du använder? Vad använder du för program?

Av Seziuo

@mrqaffe: Han har en M.2 SSD vars port sitter under grafikkortet (Fast på bilden är den porten över grafikkortet så man vet ju ej)

Av Seziuo

Bjussar 100kr!

Av Seziuo

@ASBR: Det var 4-5 år sedan jag spelade sist, men har för mig att White Orchard är "tutorial arean" och där är det inte så bra betalt. När du kommer till nästa ställe borde det vara bättre, jag hade inga problem med guld i alla fall.

Av Seziuo

@ASBR: När du kommit in en bit i spelet kommer inte guld vara problem, problemet kommer snarare vara att du har så mycket loot att du måste släpa den till närmaste trader. Vad hade du tänkt använda guldet till? Jag är en sån som samlar, samlar och samlar men sedan aldrig använder guldet i spel..

Av Seziuo
Skrivet av crew seven:

Ja ska du ha hus gäller det ha en buffert för utgifter du inte räknat med, det är samma sak om du har en bostadsrätt då får du också punga ut cash om kylen tar semester.

Jag bor i hyresrätt vilket jag är ganska nöjd med, slutar kylen att fungera så får jag en ny utan att punga ut en massa pengar.

Men om kylen slutar fungera får du en ny mot att de ger dig en högre månadshyra för typ "nya vitvaror" på säg 120kr/mån, om X antal månader kommer det helt plötsligt bli dyrare för dig än om du hade köpt den själv?

Nu är jag bara 18 år och vet inte om det fungerar på det här sättet mer än att mina *trovärdiga* släktingar talat om det för mig.

Av Seziuo
Skrivet av doomcat:

Råkade köpa 2 exemplar av senaste DLCn till Europa Universalis 4 - Emperor och kan inte få refund för den extra så här har någon lycklig själ:

PE8YL-ZI7C3-**LDA | ** = Initialerna för *estern *igital

Tack så hjärtligt, nu blir det att lira EU4 med polarna (bara hosten behöver ha DLC )!

Av Seziuo

Men du får i alla fall använda den medan du väntar på en ny? Eller hur gör du nu, sitter du på en gammal lur o lider?

Av Seziuo
Skrivet av aabbcc:

Ja då, det har fungerat utmärkt! Däremot har jag fått leka en hel del med fläktkurvan för annars är det uppemot 90c i vissa spel lol...

Det låter inte normalt att ett Nitro+ är 90 grader varmt, kanske därför de returnerade det?

Av Seziuo

Du borde kolla koppla Exchange med Mail, när du gör det kan du välja att också importera kalender och kontakter. (Gå in i inställningar på iphonen och sedan mail)

Verkar inte kunna gå utan att man också kopplar mail

Av Seziuo

@Friis: Jag vet faktiskt inte vad som är "farligt" men med tanke på att det är rött borde temperaturen vara för hög, samt att M.2-disken försvinner från BIOS tyder på det. Testa och se om det blir bättre med kylfläns!

Av Seziuo

M.2-SSDer blir ofta mycket varma på grund av deras placering på moderkortet. Försök att se hur varm din blir under load, det kan vara det som spökar

Av Seziuo

@Proluial: Det borde vara billigare att köpa telefonen löst och använda lågprisoperatörer som Vimla än att köpa på avbetalning hos någon av de stora.

Av Seziuo
Skrivet av Äksol:

Här är en nyckel till The Outer Worlds som jag ger bort p.g.a. Epic Games. Nyckeln följde med processorn, och om detta måste anges är det en 3700X.

QDD2P-RX4X2-WDPTN-P5JVT

Skrivet av stig86:

Redan tagen tyvär.

Rätt säker på att den var tvungen att claimas före ett visst datum (typ fyra månader sedan)