Inlägg

Inlägg som Seziuo har skrivit i forumet
Av Seziuo

Hämtar gärna!

Av Seziuo

The Witcher (ettan). Atmosfären i det spelet är helt otroligt och slår nästan Mass Effect 2 (som är tvåa på listan)

Av Seziuo

Nej det fungerar inte, bordet är för tunt för att kunna klämma fast stativet över huvud taget. Been there, done that. Det är rätt robust dock så tror inte vikten skulle vara något problem, om du verkligen vill ha just det bordet kan du ju lägga någon skiva under för att få det tjockt nog.

Av Seziuo

2000 kr, kan hämta den när du vill

Av Seziuo

Bjuder 1500 Hämtar såklart

Av Seziuo

Bjuder 100kr

Av Seziuo

Om du är student eller har Benify via jobbet går S10+ för 4788kr just nu. Köpte en själv faktiskt.

Av Seziuo
Skrivet av ronz:

Någon som vet varför mitt plan hela tiden drar åt höger? Nästan som att styrspaken alltid är aktiverad litegrann åt höger fast den gör inte det i andra spel.
Styr med Xbox Dosa.

Kan vara kontrollern, testa leka runt med deadzone och kolla om det är det

Av Seziuo

Batteridegraderingen går väldigt snabbt i början så 96% efter 7 veckor är inte farligt. Sedan efter ett tag stabiliseras den, min iPhone 6s Plus har legat på 89% i 3 och ett halvt år nu, så det är inte så att den kommer tappa 4% var sjunde vecka fram till noll.

Av Seziuo
Skrivet av zuru1:

Ni som har beställt Kingston A2000 M.2 1TB från amazon, har ni fått hem de eller väntar ni fortfarande på de?

Skrivet av kelly007x:

Var det något specialerbjudande på den på Amazon? Ögnar lite på den nu för 102€ nämligen och undrar vad den har varit nere på..

Av Seziuo

Duckduckgo är kvar för mig. Uppdaterades också till senaste versionen av Firefox för ett par dagar sedan

Av Seziuo
Skrivet av Daemon:

15.6" IPS 1920 x 1080 står det i den korta produktbeskrivningen så det kanske inte behövs.

Såg det nu, var inne på prisjakt där det stod TN, måste ha blandat ihop.

Skulle dock inte rekommendera 15,6" till studier även om den är lätt (1,7kg)

Av Seziuo

Den ser ut att ha en tråkig TN-panel iallfall. Skulle satsa på IPS för en tusenlapp mer

Av Seziuo

Köpte datorn i sign (minus grafikkort) 2015 för egna pengar som 13-åring

Av Seziuo

Är det inte så att den typ första dagen indexerar o grejs så att det drar lite extra? Vänta lite med att ominstallera och se vad som händer

Av Seziuo

@Kback: Skulle jag inte säga. Du får mindre utrymme och sämre processor för 1000kr mer, plus att den inte finns i lager.

Av Seziuo

Acern har helt klart bättre specifikationer. Lenovo har generellt lite bättre byggkvalitet och är även mindre vilket skulle kunna vara bra ifall du vill se på film etc.

Av Seziuo

Kvaliten på HP generellt är inget jag skulle hänga i granen. Det finns versioner av Flex 5 som kostar 6490 och de är i någon konstig sorts plast.. Jag skulle gått på Yogan trots att det inte är 2 i 1, skärmen är så mycket bättre

Av Seziuo

Vad jag inte gillar med Windows 10 är att *varenda* stora uppdatering har ställt till med problem i form av att den gör någon "soft reset" av ens inställningar. Jag håller mycket på att tweaka systemet och många inställningar ändras mystiskt tillbaka till "stock". Kan inte ens räkna på en hand hur många gånger jag varit tvungen att ominstallera Windows till följd av detta..

Av Seziuo

@S1im: Det är en "greymarket"-sida precis som G2A och Kinguin. Upp till dig ifall du tycker det är moraliskt korrekt att handla där. Du behöver senaste versionen av Windows 10 och "Xbox"-appen för att spela och aktivera spelet.