Inlägg

Inlägg som Seziuo har skrivit i forumet
Av Seziuo

Jag förstår inte.. GSkill Ripjaws:en en tusenlapp på Proshop och Crucial som har 1600 MHz kostar 1049, men G.Skillsen har ju 1866MHz, är inte så jättebra på datorer, min första egenbyggda dator. Ska man ha så lite MHz så möjligt?

Förresten, gött med en göteborgare/mölndalare, själv bor man i Göteborg men född i Mölndal.

Av Seziuo

Fujitsu NH532 Svart skärm - Ingen BIOS visar sig efter återställning till default-inställningarna.

Jag uppgraderade till Windows 10, där jag märkte att NVIDIA drivrutinerna frös ner hela datorn, så jag nedgraderade tillbaka till 8, sedan fick jag för mig att resetta BIOS settings, vilket gjorde att jag inte har någon hårddisk att boota ifrån, antar jag. Eller har det något med W10 som gjorde sönder UEFI/BIOS?

Vet ni något som verkar funka? Jag har sett att fler och fler har fått denna blackscreen, någon som har fått den att fixas?

Jag kommer förmodligen att köpa en ny dator nu i höst, fast jag vill helst inte ha min gamla dator (Windows XP, AMD Sempron), som överhettas och stängs av efter en sisådär 30 minuter.

Tack på förhand,

John

Av Seziuo

Speldator, budget omkring 10k.

Jo, min gamla laptop, en Fujitsu NH532 startar inte upp längre, BIOS är korrupt eller liknande, så jag tänkte skaffa mig en ny.

Jag har en budget på omkring 10 000kr.

Jag har gjort en egen lista på Prisjakt men undrar om ni SweClockers "experter" har några förslag på byten!

http://www.prisjakt.nu/list.php?l=2902046&view=m

Tack på förhand,

John

Av Seziuo

Jag vill ha en mikrofon som liksom "hänger" ut från ett ställ. Eller en bordsmikrofon som man kan ha lite åt sidan

Av Seziuo

Mikrofon

Hejsan,

Jag har en inbyggd mikrofon i mitt Razer Kraken Pro-headset men mina kompisar klagar på att jag har en dålig mikrofon. Därför jag vill köpa en ny. Vilken ska jag köpa? Jag har en YouTube-kanal med 200 prenumeranter och behöver en bra mic att spela in med osv.. Helst ska det inte vara en bordsmikrofon eftersom jag har väldigt lite plats.. Om detta är fel kategori snälla byt!

/John

Av Seziuo

@SweFox* - Jag gjorde det alldeles nyss, jag gick in på högra hörnet, inställningar, datorinställningar, sen användare och gjorde en. Sen så låste jag skärmen och provade logga in. Blackscreen direkt <.>

Ska jag ta bort den användaren och göra en ny och sedan reboota ?

/john

Av Seziuo

Windows Store Crash

Hej!

Det var för kanske en månad sen som mina appar "crashade", man kan inte öppna apparna och det är ett svart-vitt kryss i högra hörnet. Man kunde öppna windows store och avinstallera appen och sen installera den igen, så försvann krysset tills jag startade om datorn. Senare så funkade inte windows store heller, när jag öppnar den kommer jag direkt till start. Jag vill kunna installera Win8.1 med windows store och kunna öppna apparna igen. Jag har googlat runt o så men inte sett ngt än.

/john