Inlägg

Inlägg som Vasse har skrivit i forumet
Av Vasse
Nytt bud: 1 000 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Vasse

1000kr men hämtar

Av Vasse
Skrivet av Mansion:

Skall sägas att stadiumoutlet bara säljer damskon av Clifton 8:
https://www.stadiumoutlet.se/utrustning/lopning/loparskor/704...

Vet inte vad som kan skilja men kändes ändå värt att nämna.

I butik så fanns båda varianterna (Västerås), men online verkar bara "W"-versionen finnas.

Av Vasse
Skrivet av Havrefras_:

Otroligt bra pris på grymma löparskor just nu på Amazon.
Hoka One One clifton 8 för 650 pix i vissa storlekar/färger. Normalpris ligger runt 1800 spänn och syns väldigt sällan under 1100 även på reor.

Färgen "Lunar Rock Nimbus Cloud" kan man till exempel köpa i 43,5 för 649:-.

https://www.amazon.se/dp/B09KGW2PVB/ref=asc_df_B09KGVDHN5/?ta...

Stadiumoutlet säljer även Clifton 8 för 999kr, finns i olika färger och storlekar. Troligtvis så har priset droppat de senaste veckorna eftersom Clifton 9 kommit ut.

Av Vasse
Skrivet av [Qvist]:

Nu har jag inte cyklat med mina men jag har sprungit och då tycker jag inte att det har varit speciellt mycket vindbrus.
Kan bara jämföra med mina Bose qc35 är odugliga så fort det blir lite vind..

Bose qc35 mk2 fungerar iaf väldigt bra i vind, dock så måste man se till att sänka brusreduceringen till låg nivå.

Av Vasse
Skrivet av zarkov:

Båda portarna fungerar på min maskin och det skall de göra enligt manualen:

You can also plug the included ac adapter into one of the two USB-C connectors to power the computer and charge the built-in battery

Samma här! Fick min laptop i fredags och jag hade inte ens någon transportskada på kartongen och den verkar funka bra än så länge, så vettefan varför det var fyndpris på denna

Av Vasse
Skrivet av Hessi:

Tack för tipset på 20% hos Elfynd för någon dag sedan. Lyckades klicka hem en Yoga Slim 7 Pro med Ryzen 5600h och 16 GB RAM för 6 400 kr. Får se hur bildskärmen är då ljusstyrkan endast verkar mätas till 300 nits. Borde få den imorgon.

Jag klickade hem Intel i7 versionen istället för samma pris.

Av Vasse
Skrivet av Danne ruffare:

20% på laptops och stationära (mest laptops) Rabattkod SOMMAR21.

https://www.elfynd.se/datorer-tillbehor/barbar-dator

De har ju en del datorer till bra pris. Värt att köpa redan nu om man letar efter en resedator för oktober/november? eller kanske värt att vänta till "Back to school-rea"

Letar efter en laptop på max 1.5kg för ca 6-8k som ska följa med och resa. Specen behöver väl inte vara superbra egentligen då den mest ska användas för surf/film men kommer nog även bli en del videoredigering/bildredigering (photosop/lightroom/premier pro).

Av Vasse
Skrivet av Dreijer:

Elgiganten i Enköping är extremt tacksamt också. Bara att svänga av från E18. Tar några minuter.

Finns det någon kvar där? Länken är borttagen iaf nu. Synd att man inte visste att det fanns i Enköping annars hade man dragit förbi där idag.

Av Vasse
Skrivet av anon5930:

@zarkov hade ett bra inlägg innan som försvann av någon anledning. Jämfört med Inspiron 13 5000 finns en till fördel här utöver just minnet att det sitter en i7 istället för i5. Hur stor skillnad det egentligen gör vet jag inte då Intel är tredjehandsvalet för mig i en laptop. Men lite dyrare än 13 5000, är nog ingen dålig deal. Måste ha sålts massor av just den modellen och då var den typ 400-500kr dyrare än vad 14 5000 är.

Tack för svar!

En liten sak att tänka på är att batteriet är mindre på denna än på i5 versionen, skumt!
3-cellsbatteri, 40 wattimmar (integrerat)

Den sämre i5 varianten:
4-cellsbatteri, 53 wattimmar (integrerat)

Av Vasse

Dell Inspiron 14 5000, verkar ju vara lätt att uppgradera minnet iaf och även om man vill byta SSD eller sätta in en till:
https://www.youtube.com/watch?v=iNVgEIC7Ids

Men är det en bra dator för 5500kr?
Jag kommer köpa mig en ny laptop i augusti ungefär. Värt att vänta?

Av Vasse
Skrivet av Edvin-89:

Beställde två stycken Last kids on Earth, får se när de kommer

"Denna artikel kommer att släppas den 25 december 2021." Känns lite tråkigt att köpa något nu och få det om ett år, men visst det är ju ett fynd iaf!

Av Vasse

En kort till fråga kring Office-paketet. När börjar tiden ticka? Efter att man köpt produkten, visar produktnyckeln, eller inte förrän jag tryckt in produktnyckeln, installerat och aktiverat produkten? Anledningen till frågan är att om jag köper så vill jag inte starta 1års-tiden förrän om 6mån.

Brukar Google Drive ha något BF-erbjudande?

Av Vasse
Av Vasse
Skrivet av jensvo:

Ja du får ett mejl med steam-kod, du kan även se koden under ditt humble-konto

Tack för svaret! Konstigt nog så har jag inte fått mail och kan inte se koden i mitt Humble-konto heller och försöker jag igen så står det att det redan finns på kontot

Av Vasse

@deques: Hur funkar det med detta? Jag har aldrig använt HumbleBundle tidigare, men skapade konto. Ska man få något mail med kod till spelet mot Steam?

Av Vasse
Skrivet av Icte:

Och där vart den slutsåld

Ni som lade en beställning, hojta gärna till om ni får hem ett Gigabyte RTX 2080 Super för detta super-pris eller inte!

Jag såg din länk nu på morgonen och då stod det att det fanns fler än 5 på lagret. När jag väl skulle beställa så hade produkten utgått.

Av Vasse

Jag har ett par gamla Sennheiser HD 570 som jag ägt nu i 20år och de är fortfarande helt fantastiskt sköna och fungerar riktigt bra. Inte bästa ljudet men funkar riktigt bra hemma utan att använda sig av extra förstärkare osv.

Mina HD650 använder jag ihop med DAC och förstärkare och tycker de är otroligt sköna. Kan sitta med dem på jobbet hela dagen och tycker inte att de klämmer eller känns tunga på något vis. Har ägt dessa i 10år så båda paren är väl använda och har väl säkert mjuknat till i ramen,

Av Vasse

kablar

Enda kabeln som jag hört enorm skillnad på var när jag gick från lakritssnöre på subben till en billig skärmad kabel. Blev mycket mer tryck och kontroll i basen. Annars så går jag på föregående talare angående snygga kablar som är smidiga och inte är för långa. Har också gjort några egna bara för att det var kul och snyggt. Ljudskillnad mot Clasohlsons billiga kablar? nää inte för mig iaf men glad ändå.

Av Vasse
Skrivet av MarcusHuddinge:

Hur funkar detta..?
https://i.imgur.com/eRBjsRh.png
Är 0 ohm negativ och sen väljer man mellan 4 eller 8 ohm beroende på högtalaren?

Jag antar att precis som vanligt så kopplar du bara högtalarens nolla till 0ohm och den positiva sidan på kabeln till 4 eller 8ohm (beroende på högtalarens rekommendation)