Inlägg

Inlägg som Krissmeister har skrivit i forumet
Av Krissmeister

Vill bara ge min åsikt om Sonys KDL42W653A, har haft den en månads tid nu. Inputlagen är fenomenalt låg. Snygg bild, men jag tycker redan den är liten trots ett uppköp från en 32-tum. Är man känslig för LED-apparater som jag verkar vara så måste man mixtra med inställningarna. Jag fick ögontrötthet och på gränsen till illamående i början. Löste det med att skruva upp bakgrundsbelysningen till Max och stänga av den automatiska kontrastförbättringen. Riktigt bra spel-tv, men som sagt, den kunde varit större

Nämnde PS60F5000 från Samsung nyligen här, om jag tolkat det rätt är det samma som PN60F5300. Blir nog inget köp där, den nämns ha en inputlag på mellan 70-100ms. Och för er som ska köpa TV så kan jag bara tipsa om hur viktigt det är att försöka kolla upp inputlagen innan köpet. Bytte in en LG42LA667 eller något i den stilen efter att ha försökt stå ut med den en veckas tid, men till slut kändes BF3 tråkigt att lira, dog konstant.

Av Krissmeister
Skrivet av speffy:

Har du köpt Tvn?
Är också intresserad av en +60" tv och priset är ju lockande.
Spelar inte heller speciellt mycket så har varit inne på en Panasonic ST60 men till priset av denna så är det mer intressant och dessutom med längre input lag

Nope inte än, hade hoppats på att någon här som äger en sådan kunde berätta mer. Den är dock sänkt med 500:- till 7499:- nu också. Vad jag förstår så har de "enklare" apparaterna lägre input lag rent generellt, därav verkar denna intressant. Kan vara så att den har lägre än 37ms t.o.m. men det är rena spekulationer. Vad jag förstår har väl i princip ingen av årets Panasonicar speciellt låg input lag? Hinner du köpa en innan mig eller tvärtom så skriv gärna åsikter om den. Jag funderar på om den inte rentav blir aktuell för mellandagsrean Att observera är att det sägs att skärmen reflekterar en hel del, så man bör kanske inte ha den i för ljust rum.

Av Krissmeister

Ok, tack för informationen. Bör vara samma panel men utan smartfunktion och 3D. 37ms är ju hyfsat med tanke på pris och skärmstorlek.

Av Krissmeister

Är sugen på en rejäl skärm till PS4. Men jag hittar inga test av Samsungs PS60F5000, säljs ju för acceptabla 7990:- och utan 3D- och smart-trams. Någon här som av erfarenhet kan berätta hur den är att spela på, om det finns märkbar inputlag på den o.s.v. Tacksam för alla svar!