Inlägg

Inlägg som spammarn har skrivit i forumet
Av spammarn
Skrivet av HElephant:

Sitter med en Logitech G9x mus och Ducky G2 Pro tangentbord. Vad är jag nu?

Han tar nog varumärken lite väl hårt ..

Själv har jag en original-deathadder och tycker väl inte att den är svår att överge.. dubbelklickar den med men många tillverkare anger ju antal klick / switchmärke iaf. Logitechs bättre möss fixar väl 20 miljoner klick med switchar från Omron? Så 30 miljoner är ju helt ok, men den kommentaren kanske inte var så seriös, jag har lite svårt att förstå varför Cooler master gör rätt dyra möss som bara har switchar rateade till 5 miljoner klick. Känns futtigt. Visst kan man köpa möss oftare annars med men..

G9x är ju ruskigt skön. Jag har för mig att jag gillar Logitech G700s med men den är ju dyr. Hade inte haft något emot att ha fler än 5 knappar om det skulle behövas, just att ha en aimknapp för FPS verkar ju praktiskt, många sätter ju tumknapparna (knapp 4-5) så väldigt svårtillgängliga. Hade Microsoft Surface 7000-paketets mus haft fler knappar hade det kanske kunnat vara något att prova

Av spammarn
Skrivet av lossah:

Precis den jag tänkte köpa, om jag inte vore beroende av sidoknappar. Som just Kana har.

Jag tyckte Roccat Savu var skön.

I formen då. Plasten och möjligen trackingen kanske kan lämna lite att önska. Sidorna har ojämn plast och den känns väl väldigt plastig och lätt och ovansidan gnids blankare på timmar. Knapparna var dock lätta att nå för mig och det var den skönaste av ett gäng av deras möss och taipan iaf.