Inlägg

Inlägg som icehawk har skrivit i forumet
Av icehawk

Finns det nån vänlig själ som vill bjuda en till på en buddy key? Är lite sugen på att testa detta spel å se om det är värt att köpa de.

Av icehawk

Snygg, men de blir då ingen mer Belkin för min del. Har en Pre-N nu å den pallar ingenting. Kan endast, vad jag läst, ha 255 portar öppna samtidigt, och blir det för mycket trafik så dör den och man lär restarta routern, så är det för en hel del som har samma router. Dessutom när den väl dör så kan de ta upp emot 10 min innan man kommer in i routern så man kan resetta, om man inte gör det på själva routern. Någon bra support har Belkin inte, har mailat 3 ggr, har aldrig fått svar. Och inte heller verkar dom bry sig om att uppdatera firmware. Så förtroende för nya Belkin produkter har jag inte, trots att den var snygg som sagt.

Av icehawk

Tack så mycket. Nu funkar det

Av icehawk

Är det någon som vet om det går att lägga in egna ringsignaler för inkommande sms, och hur i så fall? Jag hittar bara standard signaler, dom ligger i roten i Windows, men har provat att lägga dit egna små mp3 filer. Men den hittar inte dom när man ska ändra ringsignal för sms. :/

Av icehawk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NoterNet
Tänkte bara tipsa om skärm skydd:
http://www.teknikmagasinet.se/nydb/db.pl?template_file=link_p...

Köpte ett sådant, var pisseenkelt att klippa till och få att sitta bra. Rengörings-servetterna som var med var underbara.
Märker inte av skyddet själv.
Har inga problem med touch-screen heller efter montering.
Skyddet märks verkligen inte av.

Frågade flickvännen om hon såg någon skillnad på telefonens display, hon märkte inte ens av skyddet, dvs tills jag förklarade vad jag gjort och faktiskt pekade ut var kanten var.

79kr.

(var bara nogrann med mätningen så ni får rätt storlek, då blir den gudomlig)

Köpte ett sånt där.. verkar bra... Men enbart 3 små filmer för 79 kr.. och det är FAN inte lätt att sätta dit plasten. Har kasserat 2 av dessa filmer.. blir ju bara skit när man ska sätta dit den. Luft bubblor, hårstrån som fastnar som finns i luften...