Inlägg

Inlägg som Snufflarn har skrivit i forumet
Av Snufflarn
Skrivet av Masyve:

Jag åkte på det här problemet när jag flyttat PCIE-port för mitt gamla grafikkort, löstes genom att ta ut kortet och starta med moderkortets displayutgång istället och avinstallera alla Nvidia-program och drivrutiner. Sen stoppade jag i kortet och körde där igenom som displayadapter som vanligt, och installerade drivrutiner igen.

Tack! Nu funkar allt som det ska!

Av Snufflarn

Formaterade datorn men vägrar starta igen?

Hej! Fick lite nya grejjer till datorn idag och såklart så satte jag i allt, formaterade datorn och startade den, den funkade precis som vanligt, installerade drivrutiner och installerade AMD Catalyst Center som är Drivrutinerna till mitt grafikkort.

Sen när jag startade om datorn så funkade allt tills själva login menyn skulle komma upp, det blir bara svart skärm? Tagnentbord och mus lyser, men ingen bild eller nå? Gjorde en systemåterställning och då funkade allt, men sen när jag startade om den så funka det inte igen..

Hjälp!

Av Snufflarn
Skrivet av JSvanberg:

du kommer knappt att kunna spela dom nyare spelen, kolla denna sida, http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-820M.108477.0.htm...

denna duger för ditt ändamål, men då kostar den 7990:- http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/barbar-dat...

Har tyvär inte så mycket pengar att lägga ner på en bärbar :/

Av Snufflarn
Av Snufflarn

Söker bra spel laptop för under 5000;-

Hej! Som sagt jag söker en spel laptop för under 5k eftersom min stationära nu inte vill längre utan typ börjar brinna så fort jag kollar på den..

Vill kunna spela dom nyare spelen, men det gör inget om jag så måste spela på låg grafik utan ska behöver spela på Super Ultra High direkt..

5000kr är min budget, helst mindre! Tacksam för svar

Av Snufflarn

Hjälp med TV som andra skärm!? suddig text mm

Hallå Sweclockers, jag har googlat och googlar men inte funnit något svar..

Förut hade jag en Finlux 32"tv som skärm som går via VGA och en liten annan skit skärm med DVI och det funkade "clockrent" och nu har jag tagit upp en Toshiba 32" tv och kopplade in DVI från den andra skärmen in i tvn och trodde det skulle funka fast nej... Jag får bild på båda skärmarna men felet är att båda börjar blinka hela tiden och ljudet som blir när man kopplar ur usb kommer hela tiden, det står ingen signal, sen kommer bild sen ingen signal om och om igen.. När jag drar ur Toshiban så funkar finluxen som vanligt..

Jag kopplade in HDMI i toshiban och det funkar precis som vanligt, men texten är nå djävulskt suddig, fast jag har 1920x1080 upplösning och e rekommenderat!

Jag har också Cleartype aktiverat. Kan du/ni/w\e hjälpa mig med något? :$