Inlägg

Inlägg som riwa har skrivit i forumet
Av riwa

Haj. Fick hem min nya 5024 igår. Ni lckades skrämma upp mig ganska bra när jag läste här i helgen men det var lyckligtvis inga fel på min.

Fråga: Jag gjorde en defaultkörning i 3dmark03 utan att ha bytt några drivrutiner eller överklockat ngt, fick 5433. Tror ni att det borde finnas mer att hämta med drivrutinsbyte? Ramminnena går på sina 163Mhz redan med biosversion 1.13

Av riwa

Great thanx

Av riwa

Razer diamondback får spatte.

Jag undrar om nån annan som har razer diamindback upplever dagliga urflippningar av min mus( den åker iväg över skärmne och darrar) ...jag tycker inte det är störande men det föranleder ju frågan om hurvida detta kan bero på min musmattas mönster, Razer diamondback är min första optiska mus kan tilläggas.
Nån upplevt nått liknande med diamondback eller andra optiska möss?
Ev stavfel beskylles på wiskeyn.

Av riwa

Ärligt talat är det nån av er som är bra på att spela FPS med trackballmus?

Av riwa

Tog ett litet grabbatag med mejseln nu,...och flyttade min nya disk (Diamond Max10 200GB) till den plats i scassit där jag upplevde att min förra disk inte levde och hade sig..skruvade dessutom åt skrivarna lite mer ordentligt, skruvade bara fast med fingerkraft med sån liten elekreonikmejsel första gången. Nu har ljudnivån sjunkit ordentligt...till 1/3 av det knattret jag upplevde förut.

Nu är jag lite lugnare och tror knappast att det är något onormalt med min disk.

Av riwa

Jag fick hem en Diamond Max10 200GB igår (8meg cache)...jag har ett inte helt nytt moderkort att köra på så jag förutsätter att NCQ inte är aktivt. Det jag har börjat fundera på nu är varför jag upplever att denna disken knattrar en hel del vid läs/skriv...men vid idle så är den så tyst så.
Är detta nått jag bör oroa mig över?

Av riwa

Ang. powerknappen.....macar har startats via tangentbordet som ett komplement sedan 20 år tillbaka.

Av riwa

Jag tyckte att denna Omegan (25.44) var hackig på nått sätt....den flöt i grafiken men hackade till ofta....så jag återgick till min gamla 25.30.

Jag fick oxo en känsla av att grafikkortet blev varmare samt ylade en aning när jag belastade det...kan vara jag som var lite paranoid..men kommentera gärna om ni upplever nått onormalt/normalt oxo.

Av riwa

Werywell cykelställ.....då har jag det klart för mig

Men då borde det gå bra att välja (i ATITool) "default" för 2D och banka in ett kortkommando när jag vill dra igång överklockad preset...right? då borde man ju inte belasta grafikkortet när man inte spelar...

Av riwa

jag har ett sapphire 9600 pro fireblade och max core i progget blev 507 MHz samt minnesgräns på ca 350Mhz....jag har kunnat köra stabilt nu med 480-core och 340-minne som jag valde för att ligga lite på den säkra sidan.

Undrar om det är nån som vet hur / har fått det att fungera med att köra oklockat i windows och sedan få programmet att själv dra igång den överklockade inställningen "3D".....när man kör 3D apps?

[edit]....eller har jag helt enkelt fått den här grejjen om bakfoten?....det kanske inte kan och inte skall ställa om sig?!

Av riwa

Jag tycker oxo att CRT äger än så länge....först priset....2nd fundera kring det här med olika upplösningar...funkar lite annorlunda för TFT så vitt jag vet.

Av riwa

Leta upp nått program i stil med Nasty File Remover och kör det några ggr.

Av riwa

AGP 8 p 1.5 Volt kan det vara normalt?

Haj folket. Har ett grafikkort som stödjer AGP8 och alla inställningar är till 100% ställda på AGP8. Idag kollade jag i bios, där står att agpvolten är 1.5 v. Skall detta inte vara 0.8v eg. Kan detta påverka grafikkortet negativt eller är det bara en siffra som är kass därför att mitt mobo är av den billigare varianten där man inte kan ställa in volten och separata överklockningar.

Mobo Shuttle AK39N
Grafik 5200 FX....baad men med agp8.....ett radeon 9600 kommer imon och då vill jag vara på "easystreet" u know.

Tackar för synpunkter.

/ RIWA