Inlägg

Inlägg som Floke har skrivit i forumet
Av Floke
Nytt bud: 300 kr Swisharboxh hämtar
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Floke

300 kr. Hämtar.

Av Floke
Skrivet av Rasmus123:

Kan släppa dom för 1400

Ok, taget! Skicka PM med kontaktuppgifter så löser vi det direkt. Behöver mixa lite musik, så jag vill gärna göra affär så snabbt som möjligt

Skickades från m.sweclockers.com

Av Floke

Hej! Jag kan tänka mig att köpa lurarna för 1 200:-
Jag bor i Stockholm och kan hämta personligen.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Floke

Presentkort på TUI / Fritidsresor Köpes

Stanna hemma i sommar! Byt ditt presentkort mot ett fett grafikkort Om någon har ett presentkort på TUI (tidigare Fritidsresor) så köper jag det gärna. Små och stora värden (upp till 16 000:-) är intressant. Affär på distans är inga problem med rätt säljare

Läs hela annonsen här

Av Floke

Speldator köpes

Söker en bra dator, gärna med ett GTX 980 TI, men åtminstone ett 980. Affär kan göras nu i helgen i Stockholm med omnejd. Budgeten är 10 000:-, varken mer eller mindre Kanske kan vara ett bra tillfälle att finansiera semestern eller något annat kul?

Svara gärna via PM.

Läs hela annonsen här

Av Floke

Extern Blu-ray läsare köpes

Hej,

Sonen vill se Disney-filmer på svenska och inget mindre än Full-HD duger (för mig, alltså...). Så, jag söker en extern Blu-ray läsare, gärna med egen strömförsörjning och USB 3.0. Kan i andra hand tänka mig en intern läsare om någon har en över och kan sälja billigt.

Läs hela annonsen här

Av Floke

Hej! Jag är intresserad av en kod. Swishar direkt!

Av Floke
Skrivet av Webhallen:

Jo, kollade upp det nu och det ska ingå ändå verkar det som.
Om du mailar rog_forum@asus.com så ska de kunna hjälpa dig att få din kod
Hojta om det strular!

Skrivet av PowerNet:

Har du registrerat köpet hos Asus som det står på produktsidan att man ska göra för att få koden?

http://www.asus.com/event/VGA/far-cry-primal/

Tack för hjälpen! Jag fick tag på Asus som skickade koden direkt på mailen. På deras sida lyckades jag aldrig komma till steg två då dom påstod att min produkt inte skulle ingå i kampanjen.

Av Floke
Skrivet av Webhallen:

Division kommer på mailen.
Och det stod i kortets titel att far cry skulle ingå? Vi säljer en oc version och en non-oc. På non-oc ingår inte far cry vad jag vet.
Men är det oc så kontakta ASUS och be del lösa en kod åt dig. Jag kan tyvärr inte göra mycket då det är ASUS själva som administrerar det där fullt ut.

Tack för svar. Det är non-oc, men det står klart och tydlig i titeln att Far Cry ska ingå, så om det inte gör det har ni givit fel information.

Av Floke
Skrivet av buchno:

Var skrev de att det skulle vara "permanent"? Jag kunde för övrigt inte boka lördag/söndag på hemsidan.

Jag har för mig att jag läste det på deras Facebooksida, men nu kan jag inte hitta det inlägget. Jag kanske minns fel...

Av Floke
Skrivet av affero:

@xpanterx: jag också hihi, men jag jobbar 20 min där ifrån och har flextid så jag kommer in till jobbet nån timma tidigare på måndag

Jag var inne på Webhallen Fridhemsplan idag, men då fanns det ingen Vive demo uppsatt. Jag frågade i kassan och han trodde att den inte skulle upp igen på några dagar. Märkligt, då dom tidigare skrivit att det skulle bli en mer "permanent" demo-station på Fridhemsplan.

Av Floke
Skrivet av superapan:

Jag har som tidigare nämnt beställt en Oculus Rift. Efter att ha sett Lighthouse och Vives kontrollers (samt "Facebookproblemet") börjar jag få lite buyers remorse...

Jag hade också en Rift på preorder men avbeställde och bytte till Vive när jag insåg hur stor betydelse handkontrollerna och Room scale har för upplevelsen. Boka en Vive demo på Webhallen och upplev det själv. Visst, Oculus kommer att komma ikapp lite när deras kontroller släpps, men om man ändå väntar på den är det ju onödigt att ligga ute med pengarna under tiden.

Av Floke

Hej,

Köpte precis en Asus GTX 980 Ti Strix CU III där både The Division och Far Cry Primal skulle ingå, men jag hittar inga koder i förpackningen och när jag försöker registrera kortet på Asus sida för att få Primal koden så påstår dom att kortet inte ingår i kampanjen. Ska tilläggas att jag beställde på hemsidan med mitt email enligt instruktionerna.

Har jag missat något?

Av Floke

@EkorrenHJ: Jag har testat och vill påstå att vikten är mycket väl avvägt. Man vill ändå ha lite substans i kontrollerna när man interagerar med objekt, svingar svärd, skjuter eller spelar golf.

Av Floke
Skrivet av FreddyK:

Jag skulle kunna bygga om något random fäste för fastsättning, men det skulle vara roligt med något snyggare än slangklämmor.

Jag har likadana teleskopstöttor som jag köpte kamerafästen med klämmor till på Amazon. Dom gängorna bör passa direkt på Lighthouse och gör också att du kan justera riktningen exakt som du vill ha den.

Av Floke

Vad är det för modellnummer? Hittar inget som matchar exakt på prisjakt, och det skulle vara intressant att veta nypris, ålder o.s.v.

Av Floke

Ett Roland Quad Capture borde passa dina krav. Vi har ett på jobbet och både drivrutiner och ljudkvalitet håller bra nivå. Jag har inte koll på hela marknaden, men för priset så hittar du nog inte mycket bättre.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=865402

Av Floke

Måste tyvärr dra tillbaka mitt bud då jag snubblade över en deal som jag inte kunde tacka nej till. Sorry!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Floke

Jag bjuder 10 000:- och kan ev. hämta redan i helgen!