Inlägg

Inlägg som Eesskil har skrivit i forumet
Av Eesskil

Skärmar och kablar, 144hz.

Tjenare!
Jag sitter för nuvarande på en relativt gammal dator som jag har två skärmar till. Jag har där en 24" BenQ GL2450 skärm som har varit prisvärd och sen en gammal 19" Samsung Syncmaster 913v som har fungerat bra som en andraskärm. Då till mitt problem. Jag ska nu uppgradera datorn steg för steg börjandes med Grafikkortet. Det blir då ett 1070 från EVGA. På de nya korten så är det dock bara 1 DVI utgång, 2 displayport och en hdmi. jag har kört mina två skärmar med en dvi till BenQ skärmen och sen en vga kabel för Samsungskärmen som jag använt en VGA>DVI adapter till för att kunna ansluta till datorn. Min fråga till er nu är: kommer jag behöva köpa en ny skärm? Jag funderar på att köpa en 144hz skärm som kan stödja mitt gameande mera. Kommer skärmen "flaska" på Displayport då? kommer jag behöva två kablar för att köra 144hz? tack för svar.

Av Eesskil

Hej igen, jag hittade lite information om vilken PSU det är! det är en AXP Super Flower 630W!

Av Eesskil

Ny skärm? behövs nytt nätagg?

Hej! jag har planer på att uppgradera min cpu och gpu inom de kommande 2 månaderna. jag Kommer troligen välja ett av alla olika Geforce GTX 1070 som kommit ut och sen en intel i7 6700K processor. problemet jag har här, är att jag är väldigt van vid att använda två skärmar, varav en skärm är relativt gammal (finns bara VGA). Så jag har tidigare använt mitt GTX 560s båda DVI ingångar, varav den äldre skärmen har jag då använt en VGA>DVI adapter. jag såg dock att på 1070 så fanns det bara 1 DVI på de flesta och sen hdmi och displayport. Går detta att lösa via någon typ displayport till VGA adapter/displayport till DVI och sen använda min VGA till DVI? (går det ens???)
En till fråga jag har är om jag kommer behöva ett nytt Nätaggregat än det som jag har. jag har ett som ligger på 630W, inte så mycket mera info om det. kommer det att räcka?

Av Eesskil

@MacAllan: sitter just nu på vad jag tror är ett MSI Z77A-G41 kort. det är iallafall vad som står på det.

Av Eesskil

GTX 970 kompatibelt i äldre bygge?

Tjena!
Jag byggde en dator för drygt tre år sen, tänkte att nu behövs det en uppgradering på Grafikkortet. Jag kör ett GTX 560 just nu, tillsammans med en Intel(R) Core(TM) quad core i5-3470 CPU, klockad på 3.2ghz och 8gb ddr3 ram minnen. Mitt nätagg ligger på 630W, inte mycket mer information än det. Min fråga nu är kommer detta fungera? kommer jag att behöva uppgradera mer än bara gpu? Kommer jag behöva uppdatera BIOS och isånnafall hur gör jag?