Inlägg

Inlägg som SweatyLlama har skrivit i forumet
Av SweatyLlama

Vågar man köpa dessa om de inte står med i QLV vad jag kan se? Har ett Asus ROG Strix B450I. https://www.amazon.de/dp/B083VN642Z/ref=cm_sw_r_tw_dp_x_AJeoF...

Av SweatyLlama

Har kollat lite på rekond ett tag och skulle gärna vilja få bilen polerad på något ställe men det känns jobbigt att välja något och inte veta vad man får. Tänker att ett bra jobb går på några tusen och det blir tråkigt om jobbet inte utförs väl. Något särskilt man ska höra efter när man väljer rekond-ställe? Litar inte särskilt på folks rekommendationer på sociala medier.

Av SweatyLlama

@Sh4d0wfi3nd: Har haft XLmoto ryggan och kapellet i några år nu. Ryggan har hållt bra. Kapellet (alltid stått ute) håller på att falla i delar så det får nog bli ett nytt snart.

Av SweatyLlama

@aMp: Beställde mina rea-grejer på Elgiganten och valde betala och hämta i butik. I butiken sa jag att jag inte fick rea-priset och det åtgärdade personalen direkt på plats.

Av SweatyLlama

Tack ska ni ha. Då ska jag nog fortsätta vänta på något second hand och som jag tycker om och prova mig fram där. Finns det någon svensk sida med aktivt köp och sälj-forum som här? Förutom Blocket då.

Av SweatyLlama

Skateboard

Hej, tänkte köpa min första skateboard och funderar på att bygga ihop en själv. Har ofta byggt ihop saker själv i andra hobbyn och tycker det är roligare när man själv får välja alla delar.

Mitt åkande kommer endast vara cruising och inga tricks (inget intresse av det), så jag tror en cruiser passar mig. Vill ha en liten storlek för bärbarhet. Har provat åka på longboard och pennyboard. Longboard alldeles för stor, pennyboard kanske lite liten?

Har gått igenom några svenska skatebutiker och bara slängt ihop det här utan någon som helst koll. https://imgur.com/a/9W1fURW Det svåraste hittills har varit att hitta en bräda med grafik jag gillar. Är tyvärr mycket petig på den fronten Finns det enfärgade brädor som man i efterhand kan sätta egendesignad vinyl på?

Tacksam för alla råd!

Av SweatyLlama

@Sh4d0wfi3nd: Jag är i Växjö och glider ibland. Kommer från söderut. Tips på roliga vägar i trakten?

Av SweatyLlama

Kul att du har blivit nöjd. Skulle ändå rekommendera att du drar ner någon mjukvara som kan styra fläkthastigheterna om du inte redan har det. Default out of the box så brukar det låta mer än vad det behöver. Spendera lite tid med att justera fläktkurvor så får du en mycket tystare upplevelse. Värt det!

Av SweatyLlama

Hahaha den låter faktiskt som en torktumlare. Har inte sett ett sådant chassi men om det inte är för komplicerat att öppna så hade jag gjort det. Om du behöver dra loss någon kabel, fota innan eller tejpa och skriv så du minns var den ska vara. Kolla så att fläktar spinner fritt när du har den öppen. Undrar om inte skramlandet är en skiva den försöker ejecta eller något.

Av SweatyLlama

@Asterion: Kan du ladda upp en bild som visar hur du lyckas klämma ett finger på ett tangentbord?

Av SweatyLlama

Jag är intresserad av konsolen samt spel. Jag undrar om det fungerar att bara byta ditt Xbox konto email till mitt och få det att fungera på det sättet. Har köpt från dig tidigare och vi bor ju nära så om du har lust att testa lite och se vad som händer. Lägger ett bud på 999 om vi får med alla spel

Av SweatyLlama

Har efter ungefär två månader samlat ihop delarna till datorbygge nummer två. Nu har båda barnen datorer och självklart mekaniska tangentbord att klacka runt med. Kände verkligen att jag lyckades med något bra idag och ville dela med mig här för jag har inget facebook

https://i.imgur.com/r4wajeJ.jpg

Av SweatyLlama

@Lozz: Det ger inte jättemycket smak men kanske kan vara kul för dig att prova. Koka kyckling med salt, använd spaden för att koka riset. Du har nu oljigt ris med kyckling Låter kanske inte så spännande men den är en av mina favoriträtter för dess enkelhet. Ett recept hittar du här: https://www.eatingthaifood.com/chicken-rice-khao-man-gai-reci... Klarar du att göra såsen till den blir det gudomligt.

Har precis hittat denna tråd men vad brukar ni köra för ris? Brukar köra såndär 20kgs säck Thai jasmineris från asiatiska affärer. Jasmineris hos vanliga butiker (ICA, Coop) som säljs i mindre säckar är värsta scammen och smakar som att dom har blandat fulris i det för att fylla ut. I min favvo asiataffär så har dom klibbris/sticky rice också. Ångkokas på lite annat sätt, behöver väl lite annan hårdvara men det blir en annan upplevelse. Något att prova om man har tröttnat på vanligt. Sticky rice äter man oftast med händerna. Formar till små bollar, doppar i sås eller plockar upp med en bit kött. Går också att göra snacks av det genom att linda in i bananlöv med söta frukter osv, men är inte så insatt på det.

Av SweatyLlama

Du får utmärkta Android telefoner för runt 2000kr nya. Bara sök efter tillverkare som kör hyfsat stock Android och inte massa fula skins/bloatware som Samsung osv. Motorola är bra. Jag har aldrig betalt mer än runt 1500-2000kr för en ny telefon.

Av SweatyLlama

Grafikkortet är för brett för det chassit (2.7 slot). Det kommer gå varmt och låta mycket. Har själv haft lika stort gpu, sfx psu och chassi och fått byta.

Av SweatyLlama

@draanexle: Hur får man SweC dark mode? Är det ett plug in till webbläsaren?

Av SweatyLlama

@PaE: Finns flera på t.ex. amazon.de till vettigare priser än svenska butiker, men har inte fått tummen ur och beställt något än.

Av SweatyLlama

Jag har en h210 och Corsair SF600. Kablarna räcker inte utan man får köpa ett extension kit.

Av SweatyLlama

200kr + frakt.

Av SweatyLlama

@Olsson80: Vilken version?