Inlägg

Inlägg som SweatyLlama har skrivit i forumet
Av SweatyLlama

Kör bara ett billigt skivbromslås och styrlåset. Det räcker för försäkringen och är smidigt att ta med sig.

Av SweatyLlama

Är inne på fjärde eller femte hojen och har tappat alla, så kraschpuckar åker på snarast möjligt. Är i Älmhult vardagar om ni har vägarna förbi och vill köra lite.

Av SweatyLlama

Jag håller med om värderingen på 20k. Ta nya bilder när det är mörkt, maxa RGBn, lägg ut på blocket som komplett gaming rigg så kommer Fortnite-föräldrarna ringa direkt.

Av SweatyLlama

Då byter jag till FC980m Vit MX Red 400kr + frakt om det är svensk layout.

Av SweatyLlama

FC980m Vit MX Brown 400kr + frakt om det är svensk layout.

Av SweatyLlama

Tyckte att moderkortet på nästan 3500kr var lite dyrt. Det finns billigare B450i moderkort för halva priset men det finns en risk att du får be butiken flasha det åt dig för att klara 3000-serien.

Av SweatyLlama

@djdennistm: Nej, menade 375kr inkluderar frakten

Av SweatyLlama

375kr för allt, skickat.

Av SweatyLlama

300kr + frakt eller mötas upp ifall du har vägarna förbi Skåne.

Av SweatyLlama

@ibland: Japp, men vill gärna se en bild först Vi kan ta det via pm!

Av SweatyLlama

Hej alla. Fick moderkortet idag och det står 3000 series ready, vilket var en kul överraskning. Det ökar ju CPU möjligheterna för mig.

Av SweatyLlama

Kolink Rocket har vad jag minns bara en liten fläkt på toppen som utblås. Kanske inte jättebra om du är orolig för höga temperaturer?

Av SweatyLlama

Japp, jag hör er. Funderar absolut på det. Detta blir en sekundär dator för surf och lätt gaming men jag ska fortsätta kolla recensioner osv innan jag bestämmer mig!

Av SweatyLlama

Tack för snabbar svar. Lutar nog åt en 2400G och skippa GPU så lägger jag lite pengar på Noctua CPU- och chassi-fläktar! Men ska fundera lite till.

En fråga till: Vilken version av Minecraft ska man köpa om man främst sitter i samma rum och vill spela med varandra? Antar att jag behöver regga två Xbone-konton för detta?

Av SweatyLlama

mITX bygge på runt 6000kr?

Impulsköpte ett Gigabyte B450i Aorus (AMD) eftersom det var på rea och tänkte nu bygga en enklare dator som klarar lättare spel. Funderar på om jag ska köra AMD 3000 eller 2000 serie med integrerat grafikkort. Med 3000 vet jag att BIOS måste flashas vilket medför mer krångel. Annars hade jag tänkt mig 16GB RAM, minst 250GB m.2. Helst sfx psu för storlekens skull. Chassi har jag redan men är lite sugen på en Node 304 fast det kan spräcka budgeten.

Har alla tillbehör som skärm, tangentbord och Windows behövs inte.

Av SweatyLlama

Leopold FC660M, röda switchar, nordisk layout på 550kr + frakt ifall högstbjudande skulle ångra sig.

Av SweatyLlama

Kör m.2 hårddisk istället för SSD så sparar du plats och slipper dra kablar. Kolla så att 2080Ti får plats. Det kanske du redan har gjort. Investera i två fasta wifi-antenner istället för den som ingår (tror det ingår en trådad antenn) för utseende och portabiliteten. Antar att du redan har kompakt tangentbord, mus och musmatta. Lång, vinklad HDMI kabel så att du kan sätta dig bekvämt från hotell TVn som brukar vara installerad på olika ställen.

Av SweatyLlama

Det ingår en fläkt på baksidan som är utblås. Inte super högljudd men är man som sagt ljudkänslig är det värt någon extra hundralapp för en nästan ljudlös fläkt.

Av SweatyLlama

Har en Kolink Satellite. Om köparen är känslig för ljud kan du köpa till en Noctua fläkt och ersätta den som ingår i chassit. Det blir mycket, mycket tystare. Kostar bara runt 200kr.

Av SweatyLlama

150 Outer Worlds.