Inlägg

Inlägg som LH474 har skrivit i forumet
Av LH474

så kul att de går tillbaka till WW2, äntligen! Nu hoppas jag att Dice släpper en ny version av bf1942 i framtiden

Av LH474

Antar att ni har hört lite om COD WWII? Det kommer mer information imorgon Jäkligt kul att de går tillbaka till WWII https://www.callofduty.com/sv/wwii

Av LH474

@sepultura1: jag fick ett mail efter några dygn där det stog att jag har koder som jag kan aktivera, du bör se koden om du loggar in på ditt konto

Av LH474

@Protozo: koden som medföljer bjuder bara på for honor eller wildlands.

Av LH474

@Wesslan1: jodå funkar bra för mig, aktiverade koden för 20 min sedan

Av LH474
Skrivet av Wesslan1:

Låter helt otroligt då bla jag har beställt tidigare och fortfarande inte fått något. Min beställning var 11 april och inte hört ett ljud. Är du högre än lev 10 i deras system?

står Level 4 på mitt konto.

Av LH474

Fick mitt från webbhallen igår OC edition, beställde den 15 april.

Av LH474

webbhallen skickade mitt asus strix oc imorse borde få det imorgon! Tror jag gjorde rätt när jag avbeställde aorus extreme från komplett.

Av LH474
Av LH474

cpu höjd över moderkortet är 160 mm och max höjden på CPU-kylare för chassit är 160 mm, så det borde innebära att det inte passar.

Av LH474

@kaya: jo precis, men den 21 april är inte bekräftat det heller, det var därför jag beställde asus kortet från webhallen då det fanns i deras webblager inte skulle man orka med en till datum uppskjutning på aorus kortet.

Av LH474

@sepultura1: jo precis dessutom så kunde man välja hemleverans grattis

Av LH474

@cabante: anledningen till att jag inte beställde från början var att jag satt och tänkte på om komplett verkligen skulle få in aorus extreme den 21 april eller inte, personligen så tror jag att det kommer att skjutas upp några gånger till då de sa att den 21 april inte var bekräftat det heller, så jag beställde sista asus kortet på webhallen och sedan avbeställde jag kortet på komplett, nu borde jag få kortet nästa vecka, har byggt ihop en ny dator och det jag väntar på är grafikkortet

Av LH474

huh, jäklar hann beställa sista asus kortet på webhallen! jäklar att alla gick åt så jäkla fort efter att jag tipsade här

Av LH474

@cabante: inga problem min vän

Av LH474

@sepultura1: hittils så har jag inte hört något negativt om asus kortet faktiskt, folk på youtube verkar vara riktigt nöjda med det.

Av LH474
Av LH474

börjar fundera på att avbeställa mitt aorus gtx 1080 ti extreme från komplett och köpa ett Asus GeForce GTX 1080 Ti Strix Gaming OC från webhallen istället.

Av LH474

@Lemasive: är det här ett aorus 1080 ti extreme?

Av LH474

@kaya: pratade med komplett alldeles nyss och de sa att 21 april inte är bekräftat det heller spel koderna är inget att oroa sig för.