Inlägg

Inlägg som Neoplasm har skrivit i forumet
Av Neoplasm

Utan tvekan Mikro.

Jo, man behöver inte försvara vad man köpte. Var och en efter sin egen förmåga urval och chanser. En sann socialistisk anda, förutom tillägget chanser så klart;-)

Av Neoplasm

Argumentet kan man inte hänföra på sådant sätt. Garantier är direkt avgörande för hur mycket en tillverkare kan stå bakom sin produkt. Service är kund och PR. Jag väntat på Eizos 50 paneler snart hoppas jag.

Det är ju samma tillverkare som tillverkar kökskabiner för IKEA, Ballinglöv och Marbodal. Men man kan aldrig påstå att deras urval och kvalitet är detsamma.

Jo, det är ju samma bil som ligger under Skoda och VW eller hur?

Min uppmaning är att man nöjer sig med sitt köp vad än det är.

Eizo är på intet sätt Samsung eftersom det står Eizo på kartongen som för övrigt ser ljuvligt vid julgrannen nu. Jag plockade ut den idag från hämtbutiken och väntar på golvstativ för att montera den snart.

God fortsättning

Av Neoplasm

Innovatek Cool-Power 500W vattenkyld

Hej allihopen,
Hjälp med att hitta några reviewer eller användare. Jag kan inte tyska och får bara få träffar på tyska. Inga tester som jag kan se.

Av Neoplasm

Hej allihopen,
Hur många blev det som fick denna skärm till följd av denna tips?
Jag är fascinerad av trådens mångsidiga spekulationer.

Som god fortsättning för inwarehouse kommer jag att köpa mina datordelar därifrån. Det jämnar sig i längden för alla seriösa aktörer. 1500 kr är inte mycket jämfört med vad får i efterhand.

God fortsättning

Av Neoplasm

Extern PSU

Hej,
Hur många har erfarenheter av dessa? Det enda som jag känner till är NESTEQ NOVA. Finns det flera än denna nätdel där ute i djungeln?

Finns det några interna fläktlösa lösningar som är ca 400-500 watt. Jag har hittat en 300watt men den lär knappast räcka till.

Även Innovatek Cool-Power 500W är under fokus. Någon som har testat den?

God fortsättning,

Av Neoplasm

Intressant vad ni spekulerar. Det finns en annons och de är skyldiga att leverera eftersom produkten är inom rimlig prissättning. Ha is i magen. Det är väl inte slutet på världen. Det är ju bara en liten skärm vi pratar om. De är intresserade av sitt varumärke också. Inwarehouse har ett bra varumärke.

Av Neoplasm

Ja, det tror jag. Postmannen knackar två gånger

Jo har någon av er kunnat hitta något trevligt golvstativ för att montera en sådan skärm på ett sätt att man kan ha det framför sig i soffan? Jag funderar på Vogels

http://www.webhallen.com/prod.php?id=71492

Av Neoplasm

Företagspacket är väl lite mer omsorgsfullt hoppas jag:) Man måste dessutom inkludera hanteringen hos utlämnaren, som råkar vara en privat liten håla med en och samma anställd:-)

Ingen TN här. Siffrorna, bilden och data under skärmen överensstämmer med inget annat.

Av Neoplasm

Kan det var felmärkt då:-)

Jag tog den faktiskt på leverans via Komplett, Göte. Jag vill att man skall hantera kartonger bättre än posten:-)

Det blir en strålande jul!

Av Neoplasm

Det måste vara det,, K är bara ett printfel från S2431W BK (Black). Det finns inget annat S2431W i produktguide.

Av Neoplasm

Ohh,, äntligen slipper jag ångesten att välja skärm. Jag har sökt i 3 veckor och blev bara vimsig av antalet produkter och recensioner. Men denna är en fullträff tror jag.

Jag beställde en S2431W-B nyss för 6200 från inwarehouse. Den var ju dyrare på eizo.se???

Av Neoplasm

Hemförsäkring?Ifall vattenkyld och havererad?

Hej allihopen,
Nu kommer jag att inhandla mitt allra första vattenkylda system. Men himmel vilken ingivelse jag fick som handlingsförlammade mig.

Har ni några input gällande detta? Jag utgår från att datorn inte ersätts om vattenskada inträffar? Men om andra apparater (audio och video)stryker ut lär det bli dyrt?

Installerar man vattenkylning bör man glöma ersättning? Om huset bränns till grund räknas datorinstallation till obehörig elekrisk sådan och därför void för ersättning?

Med solig hälsning

Av Neoplasm

Utan att försöka avvika från topic.

Jag har observerat tråden sedan början och tänkte påpeka en någorlunda intressant vinkel. Enbart 4% av delaktiga skribenter uppvisade motstånd mot konstnärens skapelse:-)

Vi (motståndare) är i minoritet.

Av Neoplasm

Ingen fara:-) Att komma ihåg är en konstnär blottar ut sig och därför utsatthet utan gränser.

Av Neoplasm

Självklart är det min smak som styr mitt inlägg på samma sätt alla andras inlägg.

Varför skulle mitt inlägg inte vara "tack... tid ... att formulera... bra "? Jag tror att frågan är faktiskt besvarad och dessutom behöver vi inte gå ifrån trådens substans.
Trots allt:
"Till vår ära har han valt att återspegla SweClockers i chassiform, konst kallar vi det!"

Av Neoplasm

Hur i skogen kan en sådan grej vara estetisk? Snarare är den chockernade och repulsiv och därför uppmärksammad.

Av Neoplasm

Innovatek HTCS-Radiator Passive

Hej allihopen!
Ny i marknaden efter passiv vattenkylning.

http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=H2O-500732

Jag efterlyser någon som har erfarenhet av denna radiator. Valet mellan den och Zelmans skapelse. Jag prioriterar den mest för design givetvis. Funktionen bör väl vara ekvivalent, enligt Toms site åtminstone.

Val av pump är förbryllande. Alla pumpar är tysta eller finns det produkter som mer kända för det än andra? Ju högre kapaciet för pump desto högre dB?

Tack i förhand för input. Mitt budgett är flexibel och är efter den optimala passiva lösningen för att monteras i vardagsrum intill 2 HTPC, optimerade för olika funktioner och två användare.
Gärna tips om andra snyggare radiatorer.

0 tolerans mot fläktdel! Jag har 2 High-end full desktop alu-chassi som måste uppställas:-) (ej döljs med sladd draget från annat rum).

Av Neoplasm

Jag är nöjd med deras leverans. Väntar nu på att sätta in en Hx4700 hos de.

Sommaren är kort, och vikarieraren är ännu kortare.

Av Neoplasm

Det blev Dell x300 istället. Flybook garantier och rustning var inte optimala som prisunderlag. Tack för rådet.

Av Neoplasm

Äkta läder väska laptop, liten?

Någon har prioriterat en sökning gällande rubriken? Jag vill ha en lätt viktare läderväska till Dell X300 som är enkel och elegant. Deras Slip case är snygg men den är konstläder som jag förstår och dessutom skanar strap.