Inlägg

Inlägg som Lastof1 har skrivit i forumet
Av Lastof1
Skrivet av Leiri:

Finns inte i lager nånstans utöver Malmö, bra pris annars.

den finns i några lagershoppar. priset är ganska bra tycker jag med speciellt när det är en helt nytt. men är ganska osäker om jag ska slå till. har aldrigt köpt något från Andersson och jag har läst att några skrivbord som kan höjas, kan röra på sig när den är på max eller nära max höjd.

Av Lastof1

Ny Skrivbord

tjenare!
jag kollade efter en ny skrivbord helst en höj och sänkbart. jag såg att Netonnet hade en på sale, Andersson DPF-M3000. undrar om något här har en sån som kan dela med sig sina åsikter.
https://www.netonnet.se/art/gaming/gamingstolar-gamingbord/ga...

Av Lastof1
Skrivet av Edvin-89:

Du gör bäst i att ringa till bredband2 först och säga upp avtalet, har du en månads uppsägning så är det en månad från det datumet du ringer som du tidigast kan be din nya leverantör koppla in sig. Om du kan vars utan internet en dag så kan du bespara dig eventuellt krångel genom att be din nya leverantör koppla in sig en dag senare.
Har du sedan betalt in till bredband2 för en längre tid i förväg, så får du de pengarna tillbaka.

Tack så mycket!

Av Lastof1

någon som har erfaranhet med att byta abonnemang som kan tänka sig hjälpa mig? när ska man kontakta t.ex bredband2 för att ta bort sitt tjänst, så att man inte behöver betala extra avgifter. Jag har redan betalat till 31/1/24. Kan jag bara ringa dom och säga att jag inte vill fortsätta efter denna fakturan? Räknas det som uppsägningstiden på 1 månad?

Av Lastof1

Någon som vet var man hittar tävlingarna? Hittar dom inte.

Av Lastof1
Skrivet av Grodkungen:

Får upp följande meddelande när jag klickar på länken: "Den här e-postadressen finns inte registrerad som användare på komplett.se, men den finns registrerad som användare på komplettforetag.se. Vill du logga in på komplettforetag.se, tryck här:

https://www.komplettforetag.se/
Din kundvagn kommer att överföras till komplettforetag.se."

Bara för att säkerställa och inte behöva sitta i en jävligt tråkig situation när klockan slår 10:00, kommer man få samma rabatt om man loggar in på Komplett företag, eller ska jag logga in på "vanliga" Komplett med mitt privata konto?

Det ska vara ditt privata konto

Av Lastof1
Skrivet av ja6051058:

Hur funkar det nu vid drops kl.10?
Vilken url och rabattkod gäller?
Lyckas inte hitta den informationen

Klicka på länken i första sidan,den tar dig till bonzanza sidan.

Av Lastof1

Skulle gärna vilja se LG 27GP850-B, 7800x3d och en stark Gpu som rtx 4080 eller 7900xt/xtx