Inlägg

Inlägg som Philz har skrivit i forumet
Av Philz

Jag har använt AVG i nästan ett år. Jag letar efter det bästa antivirusskyddet för Windows 10 2020. Gratis och betald. Jag vet att de flesta av dessa är bra säkerhetspraxis. Jag gillade Eset mest. Jag föredrar verkligen något som använder så få resurser. Jag var redo att göra jämförelsen mellan Mcafee och Avast och kunde gå med någon av dem eftersom de använder mindre resurser och har bra funktioner

Av Philz
Skrivet av highspeed:

Verkar som du får med båda två, svarta och röda:

https://www.techlectual.com/best-gaming-keyboards-under-100//

Jag använder Razer BlackWidow Lite. Det är ett av de bästa speltangentborden och erbjuder bra men tyst skrivupplevelse med en känslig bump. det är egna Razer Orange-omkopplare som är värda att notera.

Av Philz

Varför inte bara gå med Windows Defender / Windows Security. Även om det kanske inte har det lättaste resursavtrycket, är det långt ifrån det tyngsta. Det har också varit i toppnivån i säkerhetssviter i flera år från flera utvärderingar från tredje part.

Se de senaste plus de senaste åren med historiska testresultat från:

AV-test

AV-jämförelser

Jag brukade använda flera av de viktigaste tredjepartsprodukterna av antivirus / säkerhetssvit inklusive, vid olika tidpunkter, AVG, Avast och Panda Cloud [och för lätt fotavtryck skulle jag gå med Panda], men med tanke på hur drastiskt Windows Defender / Security har förbättrats sedan introduktionen av Windows 10 ser jag bara inte poängen längre.

Du kan jämföra även Avast med Windows defender och du ser att WD är ett bättre gratisalternativ för Windows

Av Philz

Jag kommer att gå med ExpressVPN om det inte finns någon annan anständig vpn. men jag har också hört bra saker om andra välrenommerade vpns som strongvpn, nord, etc. Och om de är lika ansedda måste priset övervägas. Hittills uttrycker Expressvpn men väntar innan jag går vidare till alla andra nyckelfaktorer relaterade till VPN innan jag bestämmer. Men, jag undviker PureVPN på grund av IP läckage problem som nämnts ovan.

Av Philz

jag älskar att leka Wizard of Legend