Inlägg

Inlägg som Pope har skrivit i forumet
Av Pope

Kanske dags att köpa KV2 då, har trots allt en rysk besättning över sen KV spliten. Blir väldigt sugen
Jag och några kompisar muppade oss en hel del med den, "There is no reverse on the KV machine", "The only thing stronger than 152mm derp is Chuck Norris" och såna muppiga grejor skrev vi jämnt i chatten när vi körde.

Av Pope
Skrivet av Stenfan:

Kan bara hålla med, KV-13 är ingen höjdare. Har spelat T-43 ett tag nu men ger upp och kommer istället att gå A-43-linjen.

E50M verkar också vara en keeper, men som du säger, Panther är inte direkt intressant och kräver en hel del tålamod att spela igenom. Likadant de nya Japanska vagnarna ser inte så tokiga ut, man måste väl bara orka stå ut fram till T6, sen vänder det.

Upp till och Tier V-VI kan man ju köra fri xp utan att det går åt så farligt mycket.
Gjorde med det med Franska trädet till BDR, med amerikanska till T49+alla moduler och även med ryska trädet till SU-85.
Träningen av crew blir lite lidande förstås.
Det är först nu som jag har Sixth Sense på min commander i AMX 50-100, att inte ha Sixth Sense på en så skör tank har dödat mig både en och två gånger

Av Pope
Skrivet av Spektra:

Gött att du har hittat en tank som är rolig, kan bara hålla med dig om AMX 50 100. Rätt spelat så är den skitkul, det är absolut en vagn som kan vända en match på egen hand.

Några andra vagnar som jag skulle rekommendera till dig är den tyska mediumlinjen upp till E-50M (har inte spelat Leopard-trädet), den "gamla" ryska mediumlinjen samt den ryska TD-linjen. Däremot skulle ja passa mig för ARL V39 som det ser ut som om du spelar just nu, det är smärtsamma vagnar att spela upp tills Foch (tier 9). Rätt usla kanoner, lång aim time, för lite pansar i fronten samt att de inte har fart nog för att väga upp deras dåliga alpha-skada i kombination med dåligt frontpansar. Om du väl tar dig till Foch:en så blir det en helt annan visa, men innan dess så kommer du ångra dig många gånger. Den nya tyska TD-linjen är riktigt kul också, har i och för sig bara spelat Rhm.-Borsig Waffenträger (tier 8) och Waffenträger auf Pz. IV (tier 9). Men deras kombination av underbara 12.8cm kanoner och gudomliga camo-värde gör att de rätt spelade fullkomligt slaktar allting i spelet.

Har sett att ARL v39 får mycket skit, men jag tycker inte den är så tokig. 105mm kanonen levererar bra med skada och ammon är billig. Värst än så länge var Somua sau40.
Körde fri xp förbi Tier V i våffel linjen, Nashorn är gudomlig och Dicker Max har jag haft ett tag.
Läser mycket dåligt om Sturer Emil bara, som var den tank jag såg fram emot mest i den nya linjen.
Jag hann prova WT-E100 lite på testservern och den var helt fantastisk, Rhm Borsig verkar riktigt trevlig, ser rätt många av dom så det är knappast en slump.

Mediums har jag haft lite svårt för, Derp-Sherman klickade en gång i tiden, efter ändringar i HE mekaniken sålde jag den. Försökte med Easy 8 och KV13, men fastna aldrig alls för dom. Känns som att AMXen har bättrat mitt medium spel, lyckas prestera lite i Type59 nu iaf.
Den var egentligen ett idiot köp, men köpte den mest för att den var väldigt hypad och jag tänkte väl att dom snart skulle ta bort den ur gift shop.
Får ge tyska mediums en chans på nästa test server, E50/M nog den enda tyska medium som jag reagerar på när jag ser, Panther osv ser fruktansvärt ointressanta ut. Kan kanske bero på att jag får kväljningar när jag ser en Panther med 7.5/L100 plinka bort 100hp i taget.
VK3001P var en mardröm med, men Tiger P lätt värd det

Jag kör lite på ryska linjen, kör SU-100 just nu men jag lider av att jag är för snål för att blåsa min fri xp på 120mm kanonen. 85mm kanonen är inte rolig

Jag har bara 25k fri xp för stunden som jag helst sparar antingen till Sturer Emils 12.8cm eller långa 12.8cm till JT. Tycker att jag har klarat mig hyffsat än så länge med Ferdis 12.8cm.

Av Pope

WoT - AMX 50 100, en kärleksförklaring!

http://img191.imageshack.us/img191/788/yyum.jpg

Hallå där snygging! Hänger du ofta här?

Äntligen, efter över 100 matcher i min AMX börjar jag äntligen förstå den.
Jag har kämpat och slitit, och älskat stunderna när det klickar och man åker runt och pumpar alla fulla med hål.
Jag har slitit det lilla hår jag har när jag kör in i ansiktet på en BL10 eller kör runt en krök för att upptäcka att där står 5st pipor och flinar åt en.
Jag har läst tips och guider, kollat replays och nu äntligen börjar det klicka lite oftare, lite mer skada och lite mer flyt. Vad härligt!

Jag har älskat AMX 50 100 sen jag hoppa över hälften av den hemska M4 1945 grinden, men det har varit mycket mediokra matcher på vägen.
Just nu har jag ca 55k xp till AMX 50 120, men jag är inte en intresserad av den.
För sin Tier är 50 100 otroligt potent med möjlighet att trycka ut 1800 skada med ett magasin. Tror aldrig jag kommer sälja denna pärla.

Jag älskar denna tanken!

Jag är så glad! WoT är roligt igen!
Spräckte också 100k+ credit gränsen i min Type59 förut, har haft den väldigt länge men knappt kört den. Och köpte en JT för några dagar sedan.
Ville bara dela lite

Gott Nytt År på er! Vi syns på fältet

Victory!, AMX 50 100, Cliff, 12/23/13 8:17 PM: 1,689 nXP, 4,325 dmg
Victory!, AMX 50 100, El-Hallouf, 12/26/13 11:54 PM: 1,361 nXP, 2,698 dmg
Victory!, AMX 50 100, ???map_43_north_america???, 12/26/13 8:46 PM: 1,910 nXP, 3,845 dmg
Victory!, AMX 50 100, Cliff, 12/23/13 8:17 PM: 1,689 nXP, 4,325 dmg

Av Pope

Tänkte just posta samma kod

Av Pope

Do it!
Är skoj och avslappnande att resa själv. Min första egna semester åkte jag själv till Thailand i 4 veckor. Riktigt skönt, ingen att tänka på förutom sig själv.

Av Pope
Skrivet av giplet:

Helt klart. Men inget är ju gratis egentligen. De kommer att behöva tjäna pengar på något sätt. Det fina med en modell som WoT har är att man kan anpassa hur mycket man betalar efter sitt engagemang. Det tråkiga är att man kan köpa sig framgång.

Hur menar du köpa sin framgång?
Ett premium konto ger bara mer XP och pengar. Men förr eller senare så även vilken idiot som helst med en Tier X tank.
En premium tank är inte en "I-Win" knapp heller.
Premium kulor går at köpa för silver numer.

Av Pope
Skrivet av Kenza:

Den får scout MM nu (T8 max), så den är inte alls lika rolig längre. Men jag kan rekomendera Cruiser IV som en riktigt bra T3 tank. Jag har runt 3kills/match avg. men förmodligen 4-5 dom senaste matcherna jar lirade med den, helt brutal

Det var då fan att wargaming ska sabba allting. Får väl köra några rundor sen och prova, sen får man se om man får en garageplats över.

Av Pope
Skrivet av Slaktardej:

Luchs är T4. Den är snabb som satan, bra svängradie och stark motor. En idealisk scout helt enkelt!

Senast jag spelade WoT var Luchs fortfarande T3.
Vad får den för MM nu? T5 MM var lagom förut.

Av Pope

Förståe att låg alpha kan vara problematiskt i T8/9 matcher, tur att den har bättre Pen än Super Pershing iaf. Jag har tänkt att spela min Type59 lite mer och om FCM går lite i medium andan kan det vara skönt. Kanske man kan bli hygglig medium spelare med.
Får vänta på testservern när jag kommer hem helt enkelt.

Av Pope

World of Tanks: FCM 50t. Någon som har den?

Under semestern har jag fått ett nytt mål i WoT, jag ska bli duktig på auto-laddarna. Är på AMX 50-100 och låste precis upp 100mm kanonen och fick till några hyggliga matcher.

Främst i crew träningsyfte så riktar jag ögonen mot FCM 50t. 12k guld är en hygglig summa för en premium vagn.

Jag har kikat en del på Youtube(Jingles+andra) och en del på EU/US forumen och åsikterna går isär.
Skit med minimalt med pansar och tar mycket ammorack skada säger vissa eller snabb och bra DPM med bra kanon säger andra.
Någon här på swec som har den eller provat den?
Så fort jag får möjlighet ska jag prova på testservern.

Den är ganska sällsynta och intrycket jag har fått när jag har mött dom är, inget alls. Kan inte komma på en enda gång när jag blivit imponerad av en. Har aldrig haft problem att döda dom heller.

Av Pope
Skrivet av Slaktardej:

Är du ute efter en rolig vagn så är Luchs awesome!
Är du ute efter en slaktarvagn så är KV-1, T1 Heavy och Pz. IV grymma.

Yes! Glömde Luchs, men den har flyttats upp en Tier nu va? Hur är den?
Glömde även Tiger P, som iofs står utan besättning för stunden. Dom och jag lider i Tiger H istället.

Av Pope

T1 Heavy, Premium Churchill, STUG III och T29 är nog dom roligaste tanksen i mitt garage för stunden.

Av Pope
Skrivet av fermia:

Japp kör den.Slipper man scrolla för att hitta sin tank

Nice! Känner ett sug efter WoT nu som jag inte kännt på riktigt länge. Hoppas det håller i sig när man kommer hem och börjar lira igen.

Synd att WoT förlora sitt underforum, letar efter tråden om ens personliga mål osv. Men hittar ingenting.

Av Pope

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/218595-locastan...
Någon som provat denna? Verkar vara en kalas mod när man har ett stort garage. Är på semester nu men ska prova när jag kommer hem.

Av Pope

M3 Lee är inte så tokig, förstår att många ogillar den när dom antagligen är vana vid tanks med torn. Jag kom från tyska TD linjen när jag körde och låste upp både T1 Heavy och M4 Sherman. Lee har en rätt hygglig kanon, synd bara att den är byggd som en bröllopstårta och inte har camo bonus som TDs har.
Synd också att wargaming inte kan fixa så att multi kanoner fungerar. Det hade gjort Lee och Maus än mer intressanta.

Av Pope
Skrivet av Zotamedu:

Den SWAT-reklamen är lite av en favorit. Genomtänkt och rolig samtidigt som den träffade direkt på en öm tå. Den här nya var betydligt mer krystad och jag hade hoppats på parodi på Office Space i slutet där.

Den är ganska skön, inte en reklam för konsumenter utan mer internt.

Av Pope

Den tar vi sa polisen! Blev orolig när Cpuz rapporterade att flera kärnor var stoppade, tills jag fatta att det var strömsparfunktioner eller något.

Av Pope

-Vet du varför glassen alltid är slut på Utöya?

-Alla barnen får 2 kulor.

Av Pope

5x75% off på Total War: Shogun 2 om någon är sugen.
#13522222