Inlägg

Inlägg som Pope har skrivit i forumet
Av Pope

Är så trött på att höra S och MP nu, samma tjat hela tiden. "Folk vill ha en vänsterregering, vi vann valet! Nya vindar blåser!"

Nu när dom får bära ansvaret för fiaskot så pekar dom finger åt alla andra, "Buuuhuuuu, SD elaka! Dom rösta ner vår budget! Buuuhuu Alliansen är elaka! Dom rösta ner vår budget"

Av Pope

Blev ammorackad av någon Bazinga på ruinberg/ruinberg fire idag. Körde min Type59 och blev fistad av Wafflepanzer4. 1300hp "poff"

Av Pope
Skrivet av Oneone:

hra tagit en paus nu efter att jag kom till Skyhold, inväntar patchen de säger att de jobbar på för att åtgärna interfacet på PC... katastrof att man inte ens kan använda tactival view på pc för att den suger ju fan stenhårt, när man lirar på hard så behöver man faktiskt lite strategi. Och det här med potions? what the fuuuuuuuuuuuck... vem kom på den briljanta iden? okej nu när man ska försvara Haven , så är det jääävligt många mobs och du kan fylla på dina pots 2 gånger i staden... Hur fan tänkte de där ? du har alltså 3x8 pots för 4 pers , och sen är det typ 40 mobs pluss en boss? jo tjena att det räcker?! fick loada om mitt game typ en timme innan och köra om hela skiten cheeza mig igenom allt.

Så jävla lack var jag alltså , sämsta beslutet någonsin. Finns ingen bra anledning att de tog bort healers, ända anledningen är väll att konsolspelare inte klarar av att göra flera saker samtidigt då tog de bort ett av de roligaste elementen i spelet... suck.

Was? Finns inga healers längre? Hur kunde dom ta ett sånt jäkla snesteg och ta bort en av dom absolut viktigaste sakerna i ett RPG?

Av Pope

Tycker det här var lite lustigt samtidigt som det gör mig förbannad.
Lite lustigt för att vi just har landat på en komet, och några trähattar går igång på ett klädesplagg.
Förbannad för att trähattarna inte fattar vad som verkligen är viktigt i det här sammanhanget.

Tycker absolut inte att han ska be om ursäkt för något, han har nog bidragit med mer till samhället än de talanglösa mongon som hackar på honom för en skjortas skull.

Av Pope

Otippat?
Nix. Vet inte när jag köpte ett spel på releasedagen senast, måste varit GTA IV och för det fick man fanimej bita i det sura äpplet.

En del utvecklare är förbannat lata, det som förr var alpha test blir nu beta och det som var beta släpps till kund.
Med internet så vet dom att dom kan patcha spelet 15 ggr under de första 24 timmarna om så krävs.

Av Pope
Skrivet av Jalle64:

Testat med FireFox?

Fungerar i FF, märkligt.
Gjorde en rollback på nvidia drivrutinen och har bootat. Men ändå samma problem, så antar att något i Chrome har ändrats då.

Av Pope
Skrivet av anon177532:

Vettefan om de e pga drivern, men youtube funkar inte efter installering av drivers >.>

Har samma problem.

Skrivet av LeVvE:

Buffrar det inte?

För mig fungerar sidan, men själva spelaren laddas inte alls. Är bara en helt svart ruta, inga play knappar osv.

https://www.dropbox.com/s/ifsoxh39stakhe3/Sk%C3%A4rmdump%2020...

Av Pope

Allt har fungerat som vanligt idag för mig, måste varit något udda och tillfälligt fel. Skönt att det löste sig "automatiskt", att sitta och vänta och buffra youtube klipp blir man inte glad av.

Av Pope

Jag har samma problem, extrema problem nu ikväll med extremt usla Tp test resultat:Göteborg 60mbit ,Luleå 6mbit och Stockholm/Malmö/Sundsvall runt 20mbit.

Tappade uppkopplingen ett par gånger på kvällen förra veckan och någon under dagen med.
Bor i K-dala.

En släkting i Hisings Backa har inga problem.

Av Pope

Borderlands 2 SHiFT Codes:

Xbox 360: K35TJ-6395F-TXFBX-56TJB-ZZ33S
PlayStation 3: K35TJ-6399B-XZBCT-93WJB-ZZ35K

Slänger ut dom om någon är sugen, spelar på PCn så koderna är värdelösa för mig.

Av Pope

Lösningen är lika enkel som uppenbar.
Samla ihop lite schyssta priser och anordna en tävling på här på Swec. Do it Corsair! Doooooo it!
Riktigt hemsk logga det där.

Av Pope
Skrivet av Minsc S2:

Jag har en genuin fråga, nu när Löfen tydligen get Sjöstedt kalla handen i regeringsfrågan.

S+MP = 38%
M+KD+FP+C = 39,3%

Teoretiskt sett: vad hindrar Alliansen från att utropa sig till valsegrare och fortsätta regera i 4 år till? Att Reinfeldt lämnat in sin avskedsansökan till talmannen?
Om V ingick i regeringen hade dom Rödgröna fått större % än Alliansen, men nu kommer dom ju inte att göra det (såvida Löfven gör en pudel, vilket inte är helt osannolikt), så Alliansen är fortfarande större än den blivande regeringen.

Undrar detsamma. Löfven ställer till det som fan.
Folk som röstade på S måste vara skitförbannade nu, det hade jag varit. Alliansen skulle väl fortfarande lämna in en gemensam budget om jag inte minns fel, verkar otroligt om dom skulle rösta igenom S budget då.

Skrivet av Huzzbutt:

Det som skedde i sverige uppfattas på olika sätt både i sverige och utomlands.

V mandat räknas till s och mp även utan minister poster, något annat vore otänkbart.

Men S vill inte ha med V att göra? V kommer ju fälla S vid samarbete med högerpartier. Vilken soppa.

Av Pope
Skrivet av ozo64:

Så här tror jag det kommer bli . S kommer bli tvingade att antingen samarbeta med SD eller så kommer de få ge efter på sina stora reformer och försöka komma överrens med Alliansen.
Om de väljer SD vliket de själva sagt åtskilliga gånger de inte kommer göra så kommer SD kräva begränsningar av invandring/flyktingar. Tror inte S kommer gå den vägen för det är som att spotta sina väljare i ansiktet.
Kvar återstår att försöka få till ngt över blockgränserna. Alliansen kommer inte ge vika så S kommer bli tvingade att ge upp en massa vallöften. S kan glömma höja resturangmomsen och att höja arbetsgivareavgifterna för de under 25 bland annat.
Kommer de inte överrens om budgeten så finns det en risk för omval men jag tror inte det kommer hända för det kommer bara SD tjäna mest på.
Vi kommer få 4 år av mindre ändringar som inte kommer få ngn större effekt alls. Inte direkt vad svenska väljarna ville ha.
Alla är förlorare i detta valet utom SD.

Låter rimligt, Löfven sträckte ju ut armarna åt alla utom just SD. MP har redan jobbat med alliansen tidigare och har nog inga problem att göra det igen.
Vänstern som i vanlig ordning bara vill tjura kommer ju vägra samarbete med något högerparti så då får dom sitta i sitt egna hörn med dumstruten på medans alla andra försöker vara lite konstruktiva.

Av Pope

Roligaste valet på länge. Ska bli intressant att se om media och dom andra partierna kan växa upp lite grann nu och sluta bete sig som 2 åringar i sandlådan. Ska dom försöka ignorera SD i 4 år till och sitta och klia sig i huvudena igen när SD får 20% nästa gång?

Är 13% av befolkningen i landet döds-knarkar-fascist-rasist-nazister? Svaret är ju givetvis nej.
At SD drar till sig en och annan idiot på grund av tidningarnas kletande med rasist stämpeln hela tiden är inte så förvånansvärt. Och SD har varit duktiga på att rensa ut stolpskotten när dom uppenbaras.

Av Pope

Om man nu tycker att vad enskilda individer gör är intressant och sen döma ut hela partier på det så kan vi ju titta på hela bunten.
Personligen så är partiets politik det viktiga, trähattar och tokstollar hittar man i samtliga partier.

Nu granskar vi KD:
http://petterssonsblogg.se/2012/12/30/nu-granskar-vi-kd/

Nu granskar vi M:
http://petterssonsblogg.se/2013/02/06/nu-granskar-vi-m/

Nu granskar vi FP:
http://petterssonsblogg.se/2012/12/27/vi-granskar-fp/

Nu granskar vi C:
http://petterssonsblogg.se/2012/12/27/nu-granskar-vi-c/

Nu granskar vi MP:
http://petterssonsblogg.se/2012/12/30/nu-granskar-vi-mp/

Nu granskar vi V:
http://petterssonsblogg.se/2012/12/19/nu-granskar-vi-v/

Nu granskar vi S:
http://petterssonsblogg.se/2014/07/03/nu-granskar-vi-s/

Nu granskar vi Fi!:
http://petterssonsblogg.se/2014/06/22/nu-granskar-vi-fi/

Av Pope

Lite besviken blir man. Men oavsett hur rockstar försöker mjölka det och få mig att köpa det för fullpris 2 gånger innan det kommer till PCn så kommer jag inte göra det. Finns gott om andra spel att spela under tiden.
Hoppas nu bara att dom levererar ett riktigt riktigt bra spel.

Av Pope

Finns det någon info om eventuellt fysik/Phys X stöd?
Börjar bli lite taggad inför GTA nu, har lyckats hålla mig undan youtube klipp och att provspela hos kompisar fram tills nyligen.

Av Pope
Skrivet av AlbertMwugabi:

Jag skäms lite för att erkänna det, men jag kör Assetto Corsa med en Playstation 3 Dualshock kontroller. Jag äger en Logitech G25, men en kombination av att jag är slö och aldrig orkar rigga ratten och att mitt skrivbord måste vara det sämsta tänkbara för ratt har gjort att jag kanske kört 2 av mina drygt 750 speltimmar Assetto Corsa med ratten, resten är med dosa. Jag är inte lika snabb som andra med ratt det är jag inte, men skillnaden är inte superstor och lyckas man hitta en bra balans med assisten så kan man köra fort.

Har dock kört med dosa både på i Forza 1-4 och Gran Turismo 4-6 så jag har vanan inne att köra med dosa, bara att lära sig hur simulatorn/spelet i sig fungerar och känns.

Blev ett spontanköp igår Ska bara gräva fram en kontroll ur lådan någonstans så bär det av.

Av Pope
Skrivet av kevve1:

Finns mängder med assists du kan sätta på. Vet däremot inte hur det går att köra med en kontroll, ta och youtuba lite och se hur det går för folk och vad dom säger. Är du däremot ute efter något som är mer byggt med kontroll i tankarna så kan du kolla upp Grid: Autosport.

Tackar!

Ska kolla lite Lets play på Assetto och undersöka Grid.

Av Pope

Jag såg Assetto Corsa på Steam, och att döma av vart den här tråden ligger så antar jag att det är ett hardcore sim som kräver rätt?

Är sugen på något bilspel men inga sim.