Inlägg

Inlägg som Pope har skrivit i forumet
Av Pope

Gillar hur man hanterar ammon i AW. Heat=lägre pen men mer skada, och vanlig AP med högre pen och mindre skada.

I övrigt tycker jag premium ammo i WoT är ett av de mindre problemen. Läser man lite på WoTLabs så verkar det vara en EU grej att grina på premium ammo.
Om man har verkligt överlägsen positionering så hjälper inte ens premium ammo ändå.

Sköt nyligen ner en VK45b i min T34. Kom i facehug och jag sköt skottet som var laddat och bytte sen oblygt till APCR och sköt honom 4 ggr i ansiktet. Medan han penetrera 1 gång. Att handskas med honom hade tagit betydligt längre tid utan.

Har haft gott om folk som studsat HEAT och APCR på JpE100 med.

Av Pope

Härligt projekt!
Det bara osar av testosteron

Av Pope
Skrivet av holmberg:

Enda problemet jag verkar ha är att Viaplay inte vill fungera

Funkar bra för mig. Kör Chrome.

Jag hade ett problem med någon .DLL fil som inte kunda hittas men har åtgärdat det. Annars har Win 10 fungerat klockrent än så länge. Jag är väldigt nöjd.

Av Pope

Kommer hålla koll på den här, är barnsligt förtjust i min Note 2. Kan nog bli värt att byta upp sig snart, blir ett hyggligt generationshopp

Av Pope
Skrivet av jOnÄTÄn:

Får alla i laget 25% mindre XP på en vanlig match om jag väljer att capa än att döda de sista fienderna? Och vart på hemsidan står det i så fall? Jag capade precis en match för att jag inte orkade jaga de två sista på andra sidan kartan och alla i laget blev förbannade.

Har för mig att det baseras på antalet HP på något sätt. Finns det mycket mer HP att skjuta av så förlorar ni mer XP, finns det bara en scout med 13hp så spelar det ingen roll.

Av Pope

Vad är grejen med den böjda skärmen? Tillför den någon funktion eller ska det bara se snyggt ut? Jag som fortfarande väldigt nöjd med min Note2 fattar inte hypen.

Av Pope
Skrivet av anon195163:

Tills Cdon svarar så kan jag säga att alla mina förbokningar ALLTID har kommit i tid. Jag brukar också förboka väldigt långt före releasedatum (effektivt sätt att använda rabattkoder på när de flockas).

Skönt att höra, hade en 100kr rabattkod hos cdon när jag bokade GTA Great minds think alike

Av Pope

När brukar ni skicka ut spel?
På releasedagen eller så att kunden har det på releasedagen?
Jag förhandsbokade GTA V hos er för väldigt längesedan (2013-10-25 )och är orolig att min order blir bortglömd.

Av Pope
Skrivet av n_sandstrom:

Den enda nishen dom fyller är ju "komplett spelbar hårdvara för under 4000 kr".

Hade inte speltillverkare hållt på med så vitt skilda releastider som dessa, så hade jag haft svårt att se en enda fördel med konsol i soffan över PC i soffan. annat än prislappen då.

Spelbart är relativt, 30fps är ingen höjdare. Jag ser heller ingen fördel för konsoller förutom lågt pris.
Att spela i soffan är ju fullt möjligt med en PC med, HDMI kabel och sen trådlös mus+tangentbord.

Får väl se om GTA kommer någon gång, blir mindre intresserad hela tiden.

Av Pope
Skrivet av Fonus:

Tja, då lär du inte gilla deathstar som har way worse pansar och likvärdig kanon (kanonen var dock superior en period för de som körde med guld innan "guldnerfen").

Jag har provat Deathstar och Jp på testservrarna ett flertal gånger nu och gillar båda. JpE har inget torn och är lite mer beroende av sitt pansar än Deathstar är.
Att väl få in ett penetrerande HESH skott är ju lite som att lira KV2 i Tier10. Inte den mest effektiva tanken, men Troll faktorn är enorm.
JpE har iaf en pålitlig kanon med hygglig aimtime och accuracy som känns mil bättre än min sunkna T110E4.

Av Pope
Skrivet av Surgubben:

JPE 100 är bra, men drar samtidigt till sig samtlig guldammo på hela arenan. Upplever ibland när man spelar att man blir en magnet för arty+heavies med guld, samt meds som cirklar runt en och skjuter sönder bandaggregatet

Japp, överhuset på JpE skulle gärna behöva lite mer lutning eller pansar. Fruktansvärt enkel att penetrera frontalt med samtliga T10 kanoner.
Edit, samtliga är väl att ta i iofs, IS7 och Maus har inge toppenkanoner direkt. Inte E100 med standard ammo heller.

Av Pope
Skrivet av Fonus:

Skojar du? nästan samtliga AT vagnar är monster.

Btw, skaffa Jagdpanzer E 100 istället, ungefär samma kanon fast med pansar.

Har 170k xp kvar till JpE100.
Är inget fan av At2an, och att döma av dom andra AT vagnarna man mött så kommer det bli plågsamt när dom är så långsamma och samtidigt har väldigt enkla weakspots.
Lite hänger väl på min crew som är färsk, men finns risk att jag hoppar av det här trädet ganska snart.
Franska trädet är hemskt det med.

Skönt klipp med AT2an, synd inte alla matcher är såna. Ska nog börja köra den med extra bensin/diesel, dom verkar inte brinna så lätt iaf.

Av Pope

Skulle inte en möjlighet komma att gömma sina stats?
Antar iofs att en del arty spelare skulle tänka att dolda stats=unicum och bomba järnet ändå.

Tycker det är dålig stil att jaga vissa spelare pga xvm, även om det är smart taktiskt.
Jag brukar försöka hålla bättre koll på spelare som enligt xvm är bra, men att yolo-rusha eller hålla inne min arty eld kommer inte på fråga.
Tur att man är grön fortfarande, även om recent stats ligger runt blått.

Har experimenterat lite med AP ammo i 212A det senaste, med blandat resultat. Men gillar det och har börjat spela mer arty nu i samband med personal missions. Det kanske är dags att köra klart ryska arty trädet, har trots allt haft 212an sedan innan ryska heavy träd spliten

Edit. Förresten, någon som har tips på hur man kan få brittiska Deathstar TD grinden att bli hygglig?
Började nyligen med en ny crew och fri xp upp till AT2, men den är plågsam. Bara tanken på att alla deras tanks upp till FVn är likadana är hemsk.

Av Pope

Jag har funderat ett tag på att hoppa med i en klan igen och med införandet av personal missions så känns det än mer aktuellt, tyvärr är man den enda i sin bekantskapskrets som spelat WoT.
Har bara 2 TierX för stunden, T110E5/E4.
Några Tier IX, 50 120, 212A, JT
http://www.noobmeter.com/player/eu/pope85/500180946/
Hugg tag i mig om jag är intressant.

Av Pope
Skrivet av Rajat:

Alla spel utvecklas på PC, så det är väl ingen nyhet.

Till PCn då då Skrev i ren frustration.

Skrivet av ReZZiE:

Du vet vad han menade... eller hur?

Jag hoppades ju det

Av Pope

Får mig att än en gång tvivla på deras jävla tjöt om att det varit utvecklat på PCn sen dag 1.
Har sån lust att avboka och skita i det totalt nu. Bäst för rockstar att det blir en historiskt fin och bra release blir total bojkott från min sida annars, kommer aldrig röra en enda rockstar produkt om dom ställer till det här nu.

Av Pope
Skrivet av virtoz:

Det som borde vara mest intressant att diskutera är ju om denna releasen kommer vara lika stor flopp som V, jag tänker då inte köpa det direkt då jag fick vänta otroligt länge på att spelet skulle patchas så jag kunde ens starta det.
tror nog det är lite därför rockstar är så tysta

Ja, det är med skräckblandad förtjusning jag väntar på systemkrav och release .
Jag försöker vara optimistiskt och intala mig själv att Rockstar lärde sig en läxa av GTA IV.

Av Pope
Skrivet av Huzzbutt:

FB, Twitter vad det nu är behandlas någorlunda utförligt i det här debattinlägget. Opinionsmätningar är förstås intressanta, men det ä inte så intressant vad man själv och andra gör i affekt. Vi vet inte om uppgörelsen kommer att hålla, vi vet inte hur länge den kan hålla och vi vet inte heller om den kommer att hamna i positiv dager eller inte: Oavsett vad man tycker om uppgörelsen så är den ett effektivt sätt att styra landet.

Jag skrev också att jag inte lägger alltför stor vikt vid sociala medier, men det var kul att kika in och se hur kommentarer raderades i parti och minut.
Verkar inte som att det här beslutet är särskilt väl förankrat bland gräsrötterna, och många inom M har redan sågat det.

”All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare.”
Vem företräder Alliansen nu med detta tilltag?

Som du säger så får vi se hur länge överenskommelsen håller. Hoppas den blir kortvarig.

Av Pope
Skrivet av Huzzbutt:

En tolkning som får den mest luttrade politiska analytikern att trilla av stolen i slag av nyhetens behag. överenskommelsen syftar till att kunna driva sin egen politik och den är många gånger större än att dividera med ett gäng enkelspåriga nationalromantiker.

Alliansen har inget att vinna på det här.
Jag förstår att små partierna tyckte det var en bra ide eftersom dom riskerar att falla ur vid nyval.
Nu får dom sitta vid sidlinjen och se matchen fram till 22. Jag har svårt att tro att Alliansen kommer komma i närheten av makten inom en överskådlig framtid för jag är säker på att väljartappet kommer bli stort.
Jag gled in på Allianspartiernas FB sidor igår och såg nog inte en enda positiv kommentar, nu ska man ju inte dra på alltför stora växlar för det men många känner sig nog svikna.
Jag har inte kikat in hos vänstersidan och mp, men tänker mig att dom är hyffsat nöjda så länge dom är större än Alliansen.

Hursom, första opinionsundersökningen kommer bli väldigt intressant att se.

Av Pope

Det är ofta mycket snack om att SD skulle vara ett enfrågeparti.
Överenkommelsen idag visar att vi har 7st enfråge partier, och deras enda mål är att hålla SD borta.
Fredde och Batra blir nog snart utsedda till "Heders medlemmar i SD" för deras utmärkta kampanjande och alla röster som dom skickat åt SDs håll.
Första opinonsundersökningen efter det här kommer bli intressant. Inga muntra toner på Allians partiernas FB sidor med mycket censur och raderade inlägg.